Witam
Kombinujemy dalej na Bryze ale mam wiecej glosów na Tak haha.To tyle z dobrych wieśći.
A na dzień dzisiejszy to mam same złe wiadomości.
Otóż zostałam z rodzicami bez pracy bo jakis mądry człowiek zamknął nam sklep.Przychodze do pracy a tu brzęk kluczy nowy zamek i miłe słowa .Zamykamy.Po prostu super.Nie wiem gdzie takich hodują.Jestem na etapie szukania roboty z długami rodziców po uszy:/ (rodzinie trzeba pomagać-mieszkamy razem) Jeszcze żeby to były długi na wygodne życie to rozumiem a to na durny sklep na litere Ż ....a, żeby jakos żyć i godnie pracować.Poszło zamkneli a My dla tej mafi ZERO.
Nikomu nie polecam chyba ze po 3 latach chce byc bankrutem.
Kropka ma jutro zabieg prawdopodobnie za darmo albo za grosze do oddania jak znajde prace plus mój pies na szczepienia bo wczoraj miał termin.Tak jak dziś hu.... to mi nigdy u niego nie było.. katastrofa ale facet i babeczka wporządku-rozumieją.
W tym mam prośbe jeśli ktoś na żwirek taki tani by miał ochote mi wysłać chociaż grosz to będe wdzięczna.
Sama im kupuje z tego co mi zostało bo wole tynk jeśc niż one miałyby głodować.
Sytuacja jest zła.Załatwili nas na czysto.Brak mi słów.
Edit.Kropeczke na szybko zapisałam bo panienka nie karmi dzieci odgania je i chce na dwór wyłazić.Ja juz dobrze wiem po co chce wychodzic na spacerki