ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-Malutka miala wypadek buuu :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 25, 2010 23:43 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-zamienione mamy :) jest OK

:mrgreen: Sama słodycz. :1luvu:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pon lip 26, 2010 0:07 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-zamienione mamy :) jest OK

To jeszcze reszta rodzenstwa:)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Puśka Dex Natasza Patryk Gizmo Bryza Kropka ..pies Borys i królik Lolek

wercia

Od: Czw paź 13, 2005 8:32

Post » Pon lip 26, 2010 1:12 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-zamienione mamy :) jest OK

Zakochać się można we wszystkich. :1luvu:
Rozkoszne grzdyle. :mrgreen:
Obrazek

selene00

Post » Pon lip 26, 2010 12:15 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-szukamy domków dla 6 kociaków.

Wlasnie oddalam Filipka :))) uffff a tak sie bałam ze bure to niechodliwe kolory.
Na Remka nawet nie popatrzyli tylko burasek dorazu w rece.

wercia

Post » Czw lip 29, 2010 14:17 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-szukamy domków dla 5 kociaków.

Mamy chetnego na Azula:) We wrzesniu pojedzie do nowego domu i bd mieszkac z goldenem ktory uwielbia koty .

Szukamy dalej domkow dla malych.

wercia

Post » Czw lip 29, 2010 17:21 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-szukamy domków dla 5 kociaków.

Coś się rusza w adopcjach powoli. :ok:
Obrazek

selene00

Post » Sob lip 31, 2010 12:23 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-szukamy domków dla 5 kociaków.

Rusza sie rusza dziś czekam na kolejnych adoptujących.Prawdopodobnie biora Remka :)))

wercia

Post » Sob lip 31, 2010 16:26 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-szukamy domków dla 5 kociaków.

Witamy :) Kilka fotek z dzisiejszego dnia :wink:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

wercia

Post » Nie sie 01, 2010 7:52 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-szukamy domków dla 5 kociaków.

To z psem po prostu kosmiczne ;)
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Nie sie 01, 2010 22:31 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-szukamy domków dla 5 kociaków.

U nas pomalutku jakos leci.Klatka juz odniesiona do piwnicy,maluchy latają po całym domu i robia demolke.Dziś widziałam dzika kotke , ładnie się zaokrągliła już nie taki szkielet jak wcześniej.Widac sterylka jej się przysłużyła.

Czekamy na umówienie Kropki na sterylke i rozdanie reszty maluchów.Wtedy tez zacznie przybierać na wadze.Kropka zostanie ale na takiej zasadzie jak Natasza i Patryk czyli z możliwościa wychodzenia na dwór.Potem zobacze co będzie może akurat kogoś dla niej znajdę.Więc na dzień dzisiejszy to by było 3 domowe 3 wychodzące. Buuu już 6 ...

Moim sercem zawładneła Bryza.(tak se myśle coś ... )Taka malutka a mruczy jak sie ja bierze na ręce.Reszta tez jest sodka ale jej w niczym nie przebiją.Ona ma to COŚ.

Bryza i Lili
Obrazek
Bryza Lili Lola
Obrazek
Remek (rezerwacja) Bryza
Obrazek
Azulka indywidualistka (rezerwacja)
Obrazek
Bryzunia
Obrazek

Lili i Lola szukaja dalej domków.Co do Bryzy .. kombinuje :ok:

wercia

Post » Pon sie 02, 2010 17:41 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-szukamy domków dla 5 kociaków.

Dobrze kombinujesz! :D
To "coś" nawet z jej zdjęć emanuje. :wink:
Obrazek

selene00

Post » Pon sie 02, 2010 22:45 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-szukamy domków dla 5 kociaków.

Witam
Kombinujemy dalej na Bryze ale mam wiecej glosów na Tak haha.To tyle z dobrych wieśći.

A na dzień dzisiejszy to mam same złe wiadomości.
Otóż zostałam z rodzicami bez pracy bo jakis mądry człowiek zamknął nam sklep.Przychodze do pracy a tu brzęk kluczy nowy zamek i miłe słowa .Zamykamy.Po prostu super.Nie wiem gdzie takich hodują.Jestem na etapie szukania roboty z długami rodziców po uszy:/ (rodzinie trzeba pomagać-mieszkamy razem) Jeszcze żeby to były długi na wygodne życie to rozumiem a to na durny sklep na litere Ż ....a, żeby jakos żyć i godnie pracować.Poszło zamkneli a My dla tej mafi ZERO.
Nikomu nie polecam chyba ze po 3 latach chce byc bankrutem.

Kropka ma jutro zabieg prawdopodobnie za darmo albo za grosze do oddania jak znajde prace plus mój pies na szczepienia bo wczoraj miał termin.Tak jak dziś hu.... to mi nigdy u niego nie było.. katastrofa ale facet i babeczka wporządku-rozumieją.

W tym mam prośbe jeśli ktoś na żwirek taki tani by miał ochote mi wysłać chociaż grosz to będe wdzięczna.

Sama im kupuje z tego co mi zostało bo wole tynk jeśc niż one miałyby głodować.
Sytuacja jest zła.Załatwili nas na czysto.Brak mi słów.

Edit.Kropeczke na szybko zapisałam bo panienka nie karmi dzieci odgania je i chce na dwór wyłazić.Ja juz dobrze wiem po co chce wychodzic na spacerki :cry:

wercia

Post » Wto sie 03, 2010 21:51 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-jestem bankrutem.. help!!:(

Remak oddany :cry: 'Kropka po ogledzinach weta umowiona na jutro rano na zabieg.
Do oddania tylko 2 dziewczynki.

wercia

Post » Wto sie 03, 2010 22:10 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-jestem bankrutem.. help!!:(

Ależ Ci szybko idą te kociaki. 8O
Za dobre domki. :ok: :ok:
Obrazek

selene00

Post » Wto sie 03, 2010 22:27 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-jestem bankrutem.. help!!:(

wercia daj konto - podrzucę na żwirek chociaż.

p.s. tak, tak ..TA firma to wyjątkowe bagno - współczuję!

Dziewczyny jakieś wspomaganie finansowe dla werci?
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

[poprzednia][następna]