Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Kaprys2004 pisze:Może czeka na moment w chacie przed telewizorem z pilotem w łapie
Ania_wwa pisze:Eeee tam... żaden problem - zabrał kolegę więc pójdą sobie chłopcy, jak to na centralnym, na kebab:)
iwona66 pisze:papusiu jeżdzi w bagazniku ,dziś wieczorkiem mogę domkowi
przekazaća żwirek oczywiście też
Arcana pisze:OlaEm pisze:Monika postanowiła wracać o 15:00. Jak wróci, to jedzie do psa cioci, która jedzie na wakacje. Fajnie by było, gdyby nasze szanowne pkp stanęło na wysokości zadania i się nie spóźniło, bo czasu na odbiór kotków i tak jest mało. W razie jak się spóźni, albo odbiór nie pójdzie zgodnie z planem, to następny sensowny pociąg, który nie kosztuje zylion złotych i nie ma przesiadek jest po 23. Monika się tym jakoś nie przejęła zbytnio, ale wolałaby zdążyć jednak na tą 15. Czy osoba, która ma odebrać kotki może podać nr tel? Podam Monice, bo ona chwilowo nie ma dostępu do forum.
Przypomniało mi się, że na TLK jest miejscówka, tylko nie wiem czy oni w te 58 zł ją wliczyli, czy jest dodatkowo płatna. Na trasie Szczecin - Poznań kosztowała ok 3 zł. Nie wiem czy to jest stała cena, czy też zależy od trasy.
O 17 ma EIC, ktory jedzie najszybciej. Wkalkulujcie to na wszelki wypadek, zwlaszcza ze ma znizke. Trudno, zeby dziewczyna, ktora chce ciurkiem przesiedziec 12 godzin w pociagu (podziwiam), musiala sie szczypac, czekac na tanszy pociag i siedziec cala noc w pociagu. Jak nie zdazy, to EIC albo nocny z kuszetka.
Pixia pisze:Ja rano przekażę Monice niech wraca tym czym się da bez względu na koszty.
Btw odpisz na pw.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 4 gości