Zofia&Sasza pisze:cangu pisze:Iweta a uważasz, że zwykłe środki czystości tłuką PP? nie jestem pewna ale chyba czytałam, że nie
Jeżeli nie masz wirkonu radziłabym sobie sprawić.
Wiesz byłaś z kotami u weta! prawda? tam też mogły złapać.
Wiesz wsadzanie IKA do wariatkowa dlatego, że ty masz PP jest
dla mnie śmieszne, tym bardziej, że kociaki u niej przez miesiąc były zdrowe.
A dla mnie choroba i cierpienie kota, jakiegokolwiek kota, nie jest śmieszne. Tym się różnimy. Oczywiście, że Iweta mogła przynieść pp na butach lub z lecznicy, ale istnieje także - IMHO bardziej prawdopodobna - możliwość że kociak zaraził się u IKI 6. Wypowiedzi BZW komentować nie zamierzam, bo z bełkotem dyskutować się nie podejmuję. Przypominam jedynie, że mój nick to Zofia&Sasza, a "Zosia" to ja jestem dla przyjaciół.
No prosze Pani Zosia poucza innych ,a sama nicki ludziom zmienia.Piszac Zosiu chciałam byc uprzejma, no widze,,ze nawet uprzejmosc z mojej strony to dla Zofii&Sasza bełkot...
Mój nick Zofiu&Sasza jest inny nie BZW...moze "BEZENDU"?-Reklam sie Pani Zosia nasłuchała?
Adwokatem nie jestem,ale prokuratorem i sadem tez nie, a i psychiatrą nie ,zeby pisac'ona jest chora psychicznie" Tu to widze.-KrystynaK...(jak w sadzie, bo bywam na takich tez rozprawach)
Wole byc adwokatem niż kogos zaszczuć..tak tym się Pani Zofio&Sasza RÓZNIMY
I całe szczeście...
Zajrzałam na sławetny watek Asi..no ciekawe to wszystko...mysle,ze nieźle jej dokopali skoro postanowiła tak zniknąć z życia ...kłamiąc.
Miłego odbijania piłeczki Pani Zosiu!Do osób jakich nie lubie zwracam sie proszę pani na przykład, bo to grzecznie jest,ale kiedys mi chyba Piccolo powiedziała,ze na forum mówimy do siebie po imieniu, na "ty"