mmk, doskonale Cię rozumiem. Zgryzota jak 102

Bardzo wiele razy serce mnie zabolało patrząc na biedne bezdomne koty tu na miau lub w schronach ...
I niestety wielce prawdopodobne jest, że kocia mama mimo, że ma małe maleńtasy (pewnie jak się z nimi przemieszcza to mają już z ok. 5 tygodni) to znów jest zaciążona ... Łapać by ją trzeba póki nie urodziła ale trzeba by również złowić maleńtasy, bo bez niej nie przezyją, a w najlepszym przypadku zachorują na kk ... mmk, szukałąbym pomocy na miau u okolicznych cioć
8 miesięcy temu miałam te same wyrzuty sunienia z naszym dzikawym seniorem Kleośkiem. Ale to był koniec listopada, kot cały zakichany, zapchlony, brudny, kaszlący, ruchliwa droga paredziesiąt metrów obok ... nie zastanawialiśmy się długo. Teraz jestem pewna, że tam to byłaby dla niego pewna smierć. Miał silne zapalenie oskrzeli, ma 4 śruty w ciałku, płuca całe w zrostach, nadal ma ryzyko nowotworu. Ale jest cudowny, ma spojrzenie najprzenikliwsze z przenikliwych, taki koci Rtg. Patrzy i wiesz, że go nie oszukasz

A jak się blisko Ciebie wyciaga i pokazuje te swoje śnieznobiałe majtasy albo myje się wzajemnie z którąś z kocidziewczyn to wiesz, że poszłaś drogą najlepsza z możliwych

.
cudowne fociasy

Owczareczka przepiękna, ma taką dobroduszną mordeczkę. Ja jestem psiama, psiaki u mnie w sercu niezmiennie.
AsiaSiunia, nie zwlekaj, zgłoś sprawę, szkoda psa ... ech ... co ona winna ta psica takiego losu ...
Secret, drapak pierwsza klasa. Ale dzieciaki będą miały wypas

Dobra cena ! U mnie najwiękze zunanie mają te luźne okrągłe legowiska. Mam drapak podsufitowy z zoo+ i dokupiłam 2 dodatkowe takie legowiska, bo moje tłukły się o tom które tam śpi