Etiopia pisze:Tweety ja mam tzn. Etka ma mieszankę RC Baby Cat i Kitten odmawia jedzenia może się przyda dla kociej mamy ?? Będzie tego około 0,5 kg może ciut więcej....
Jeżeli tak to dam Lutrze.
dla Namidy i jej Maszy by się przydało
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Etiopia pisze:Tweety ja mam tzn. Etka ma mieszankę RC Baby Cat i Kitten odmawia jedzenia może się przyda dla kociej mamy ?? Będzie tego około 0,5 kg może ciut więcej....
edit_f pisze:Gabi wczoraj miała transfuzję.. podejrzenie: fip lub jakaś niewiadoma infekcja.. zniszczony szpik.. zabija zdrowe komórki.. 10 dni temu morfologia była ok.. w poniedziałek popołudniu zła.. we wtorek rano jeszcze gorsza..
poniedziałkowe (wszystko dużo poniżej normy):
erytrocyty -2,83
hemoglobina- 4,1
hematokryt - 14
trombocyty - 2
mchc (śsh)- 29,3
leukocyty - 2,1
limfocyty - 0,5
neutrofile segmentowane - 0,73
reszta rzeczy, czyli niewiele, w normie..
po transfuzji dobrze się poczuła.. teraz czekamy, czy będą zabijane zdrowe komórki, które dostała.. dziś rano będzie morfologia.. rokowania: złe..
czy można jeszcze coś zrobić?
Tweety pisze:edit_f pisze:..
obawiam się, że dać na mszę ale ja nie jestem wetem więc nie wiem czy wyczerpano wszystkie możliwości.
A ten środek na pobudzenie pracy szpiku dostała? Ingardenowie dość powszechnie go stosują, kurcze, nie pamiętam jak się to nazywa ale zapytaj ich o coś co w ten sposób działa, na pewno będą wiedzieć.
Tweety pisze:Etiopia pisze:Tweety ja mam tzn. Etka ma mieszankę RC Baby Cat i Kitten odmawia jedzenia może się przyda dla kociej mamy ?? Będzie tego około 0,5 kg może ciut więcej....
Etiopia pisze:Tweety pisze:Etiopia pisze:Tweety ja mam tzn. Etka ma mieszankę RC Baby Cat i Kitten odmawia jedzenia może się przyda dla kociej mamy ?? Będzie tego około 0,5 kg może ciut więcej....
ok to jak Lutra podjedzie wieczorkiem to podam dla Namidy.
Tweety przeczytałaś Pw ??
Tweety pisze:nie mam żadnego zapytania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], squid i 181 gości