Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Marlon pisze:Kinga daj mi namiar na pania z Rumi, zajme sie sterylkami, pozbieram troche kasy po znajomych, pomoge kotki zlapac i zawioze do weta!
kinga-kinia pisze:Hmm chyba aktualna ale musimy mieć zgodę na zbiórkę w Gdańsku.Dała byś radę załatwić zgodę na zbiórkę w UM w Gdańsku ?
kinga-kinia pisze:Ja tez obiecałam że rozgłośnię problem.Starszy pan z Moreny który dokarmia koty prosi o pomoc dla trzymiesiecznego kociaka maluch nie ma matki jest sam potrzebny DT .Kociak przebywa w Gdańsku przy ul.Wałowej niedaleko jakiejś placówki dla młodzieży tak zrozumiałam.Tam jest chyba niezbyt bezpiecznie dla kociaka.Gdyby ktoś chciał pomóc podam nr tel pana na PW.
echtom pisze:kinga-kinia pisze:Ja tez obiecałam że rozgłośnię problem.Starszy pan z Moreny który dokarmia koty prosi o pomoc dla trzymiesiecznego kociaka maluch nie ma matki jest sam potrzebny DT .Kociak przebywa w Gdańsku przy ul.Wałowej niedaleko jakiejś placówki dla młodzieży tak zrozumiałam.Tam jest chyba niezbyt bezpiecznie dla kociaka.Gdyby ktoś chciał pomóc podam nr tel pana na PW.
A starszy pan nie może wziąć kociaka na DT albo popytać znajomych? Pracuję w pobliżu, mogę mu pożyczyć transporter, ew. pomóc w łapaniu, jeżeli da się bez klatki-łapki, ale do domu niestety nie wezmę.
echtom pisze:kinga-kinia pisze:Hmm chyba aktualna ale musimy mieć zgodę na zbiórkę w Gdańsku.Dała byś radę załatwić zgodę na zbiórkę w UM w Gdańsku ?
Tak, tylko czekam na ostateczną decyzję Vivy i PKDT w tej sprawie.
Marlon pisze:Kinga daj mi namiar na pania z Rumi, zajme sie sterylkami, pozbieram troche kasy po znajomych, pomoge kotki zlapac i zawioze do weta!
kinga-kinia pisze:No właśnie on nie może bo jego kot jest podobno agresywny do innych kotów.
echtom pisze:kinga-kinia pisze:Hmm chyba aktualna ale musimy mieć zgodę na zbiórkę w Gdańsku.Dała byś radę załatwić zgodę na zbiórkę w UM w Gdańsku ?
Tak, tylko czekam na ostateczną decyzję Vivy i PKDT w tej sprawie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości