Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 25, 2010 16:28 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

MaryLux pisze:Martwię się

Ja też :(
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie lip 25, 2010 18:04 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

No dziwne.
a ktoś dzwonił może? telefon ma w nicku...
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Pon lip 26, 2010 7:33 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

doczekamy sie kiedyś tych obiecanych zdjęć?
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon lip 26, 2010 10:34 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

Myślałam, że przez weekend doczekam się zdjęć a tu NIC :cry:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Pon lip 26, 2010 16:58 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

Ile można zrzucać zdjęcia na forum??? Jak tu tyle coraz bardziej zniecierpliwionych ludzików... ojć...

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Pon lip 26, 2010 17:02 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

Wiecie co, według mnie Balbinka trafiła do IKI 6, która nadal zbiera forumowe koty.
Tu jest przykład:
viewtopic.php?f=1&t=113252

A zdjęć kotki to pewnie już i tak nie zobaczymy...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Pon lip 26, 2010 18:58 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

Ja już mam dość, to jest wszystko chore jakieś.

Panie Krzysztofie!
Proszę się odezwać.
Tutaj chodzi o życie Pana ukochanej kotki Balbinki!
Proszę zamieścić zdjęcia, jeśli je Pan ma.

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Pon lip 26, 2010 20:16 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

violavi pisze:Ja już mam dość, to jest wszystko chore jakieś.

Panie Krzysztofie!
Proszę się odezwać.
Tutaj chodzi o życie Pana ukochanej kotki Balbinki!
Proszę zamieścić zdjęcia, jeśli je Pan ma.

Dokładnie! Były wielkie łzy, były wielkie emocje, a teraz co? Nic. Zero odzewu. My tu wszyscy na forum tak bardzo się denerwujemy, ale co tam, nieważne. Ważne, że kot znalazł jakieś lokum. Nieważne jakie. Czy tak? Jak bardzo chciałabym się mylić. Nie znaliśmy Balbinki osobiście, ale nam na jej życiu i szczęściu bardzo zalezało. Mam nadzieję, że Panu również, Panie Krzysztofie. Dlaczego więc to milczenie?
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto lip 27, 2010 8:44 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

CoToMa pisze:Wiecie co, według mnie Balbinka trafiła do IKI 6, która nadal zbiera forumowe koty.
Tu jest przykład:
viewtopic.php?f=1&t=113252

A zdjęć kotki to pewnie już i tak nie zobaczymy...

też się tego obawiam :cry:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto lip 27, 2010 9:29 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

Witam.

Kochani kilka słów dla Was .

Balbinka czuje się dobrze osoba która ja ma mieszka w chorzowie kiedy chce moge sie umuwić i Balbinke odwiedzic!!!!

I nie piszcie jakiś gdybań !!!.......zdjecia robiłem w dniu moich urodzin 17.07.2010 to ze obiecałem ze dam je na forum nie doczymałem słowa zgadza sie ale burze brak internetu itd jak był internet znowu szlak trafił aparat i zawsze było cos nie tak

Krzysztof

(jezeli pojawi sie post który mnie załamie odejde z FORUM)

tu jest zdjecie nie umnie dac innego bo sa słabej jakosci

zdjęcia robiłem na pamiątke sobie je wywołałem a że aparat szlak trafił musiałem zrobic zdjecie w zdjeciu

Dnia 29.07.2010r jade na urlop wiec kilka tygodni mnie nie bedzie

Obrazek

503017846

Od: Nie cze 20, 2010 19:24

Post » Wto lip 27, 2010 9:45 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

Dzięki Krzysztofie za zdjęcia :) Na pewno wszystkich one uspokoją. Wiesz.. to nie chodzi o to że ktoś ma pretensje do Ciebie bo wiadomo że różne przypadki się zdarzają (zepsuty aparat, brak internetu itp.). Tylko pamiętaj że tutaj są osoby w większości które widziały naprawdę straszne i koszmarne rzeczy jakie działy się zwierzętom i przy braku informacji chcąc nie chcąc sam mózg już zaczyna nakręcać, że coś jest nie tak, że coś strasznego się stało. Jak się w tym tyle czasu "siedzi" i widziało się tyle okrucieństw dokonanych na zwierzętach, kiedy trzymało się za łapkę umierającego, skatowanego i zakopanego żywcem kota (tak, tak, takie przypadki tez są i to wcale nie rzadko) to potem ma się już "skrzywienie zawodowe" i reaguje może czasem nieadekwatnie do sytuacji ale właśnie doświadczenia jakie większość osób miała i wciąż ma są przyczyną takiej a nie innej reakcji. Tak czasem sobie nawet myślę że osoby które się stykają z taką brutalnością wśród zwierząt powinni mieć tak samo jak policjanci, mediatorzy i psychologowie interwencyjni tzw. superwizje (sesje psychologiczne które pomagają się człowiekowi z tym wszystkim co widział jakoś uporać). Bo właśnie dlatego takie mocne reakcje są i różne najczarniejsze scenariusze.
Ale tym bardziej cieszy kiedy okazuje się że kot trafił w naprawdę dobre ręce, że jest szczęśliwy i dobrze zaopiekowany :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto lip 27, 2010 9:53 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

Gibutkowa pisze:Dzięki Krzysztofie za zdjęcia :) Na pewno wszystkich one uspokoją. Wiesz.. to nie chodzi o to że ktoś ma pretensje do Ciebie bo wiadomo że różne przypadki się zdarzają (zepsuty aparat, brak internetu itp.). Tylko pamiętaj że tutaj są osoby w większości które widziały naprawdę straszne i koszmarne rzeczy jakie działy się zwierzętom i przy braku informacji chcąc nie chcąc sam mózg już zaczyna nakręcać, że coś jest nie tak, że coś strasznego się stało. Jak się w tym tyle czasu "siedzi" i widziało się tyle okrucieństw dokonanych na zwierzętach, kiedy trzymało się za łapkę umierającego, skatowanego i zakopanego żywcem kota (tak, tak, takie przypadki tez są i to wcale nie rzadko) to potem ma się już "skrzywienie zawodowe" i reaguje może czasem nieadekwatnie do sytuacji ale właśnie doświadczenia jakie większość osób miała i wciąż ma są przyczyną takiej a nie innej reakcji. Tak czasem sobie nawet myślę że osoby które się stykają z taką brutalnością wśród zwierząt powinni mieć tak samo jak policjanci, mediatorzy i psychologowie interwencyjni tzw. superwizje (sesje psychologiczne które pomagają się człowiekowi z tym wszystkim co widział jakoś uporać). Bo właśnie dlatego takie mocne reakcje są i różne najczarniejsze scenariusze.
Ale tym bardziej cieszy kiedy okazuje się że kot trafił w naprawdę dobre ręce, że jest szczęśliwy i dobrze zaopiekowany :ok:

Dziekuje za zrozumienie dziekuje też za zyczenia urodzinowe!!! :ok:

Powiedziałem nowej włascicielce ze co miesiac jak nie bedzie miała nic przeciwko bede ja odwiedzał i przywoził Paczki z jedzeniem

Wiec Ludzie uwierzcie mi na słowo ze Balbince krzywda sie nie dzieje\

Pozdrawiam

Obrazek
Ostatnio edytowano Wto lip 27, 2010 10:01 przez 503017846, łącznie edytowano 2 razy

503017846

Post » Wto lip 27, 2010 9:57 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

Dziękujemy Panie Krzysztofie
Bardzo się cieszymy :D

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Wto lip 27, 2010 10:00 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

jaaana pisze:Dziękujemy Panie Krzysztofie
Bardzo się cieszymy :D

Jaaana Tobie tez dziekuje za wszystkie posty na forum i za zrozumienie

Obrazek

503017846

Post » Wto lip 27, 2010 10:04 Re: Czy muszę umierać? Jeszcze nie jestem taka stara...

Ten nasz niepokój wynikał z troski o Balbinkę.

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

[poprzednia][następna]