Gagunia i Niuniunia - JUBILEUSZ!-to już 2 latka!! :) część 2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 25, 2010 20:24 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

Witamy :D
Coś rzadko ostatnio tu bywam, ale dziś muszę, bo moja kochana Niunieńka kończy dzisiaj 5 latek! :1luvu:
Niunieńko moja śliczna, z okazji Twoich urodzinek Twoja pańcia z Gaguleńką życzą Ci 100-u najwspanialszych kocich latek, żdróweczka jak do tej pory i zawsze pełnej miseczki! :1luvu: :1luvu: :1luvu: . Pańcia zawsze będzie Cię kochała nad życie i nigdy nie pozwoli Ci już zrobić żadnej krzywdy! :twisted: . Wyzbyj się już więc Maleńka tych wszystkich schronowych traum :(.
:balony: :birthday: :piwa: :flowerkitty: :dance: :torte: :surprise: :surprise: :dance2: :partygirl:
[img]...[/img]
Moje 2 cudne i ukochane serduszka Obrazek Obrazek

Ulla

Od: Nie paź 19, 2008 20:35

Post » Pt cze 25, 2010 20:51 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

Sto lat Niunieńko :piwa:
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Pt cze 25, 2010 21:50 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

Dziękujemy Gosiu! :1luvu:
[img]...[/img]

Ulla

Post » Śro lip 07, 2010 18:05 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

Witamy :D

Co prawda prawie nikt już nas nie odwiedza :(, a ja także bardzo zaniedbuję wątek, ale dziś jest okazja szczególna! :D :ok:

Moja najpiękniejsza na świecie i najukochańsza Gaguleńka kończy dziś 2 latka. :1luvu:

Z tej okazji, Twoja pańcia życzy Ci, Gaguniu moja cudna, żebyś zawsze była tak słodką, pogodną i kochaną koteńką jak do tej pory, dużo zdrówka, żeby pańcia od zmysłów nie odchodziła jak coś Ci dolega i 100-u szczęśliwych kocich latek życia!!
Twoja pańcia tak strasznie Cię kocha, że bardziej już nie można i nie ma chyba bardziej kochanego kotka na świecie niż Ty! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Uwielbiam Cię Ślicznotko moja!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Wszystkiego NAJ! :piwa: :balony: :dance: :torte: :surprise: :dance2: :birthday: :king: :flowerkitty:

Powiem Wam jeszcze Ciocie, że moja cudna Gagunia jest też wielką patriotką. :ok: :D
W ostatnią niedzielę, byłyśmy z maleńką na spacerku przed blokiem, a że nie chciało mi się jej odprowadzać na górę, by pójść głosować - zabrałam ślicznotkę ze sobą na wybory. :D
Maleńka grzecznie wkroczyła ze mną do szkoły i od razu wzbudziła wielkie zainteresowanie. :D
Zachwycali się jej nieprzeciętną urodą dosłownie wszyscy, a jeden chłopak robił jej nawet zdjęcia z ukrycia :lol: . Gdy go zapytałam, czy to Gaguni robi zdjęcia, powiedział, że tak, bo jeszcze w życiu nie widział tak pięknego kota!! :1luvu: :ok: :D

Pozwoliłam mu więc już jawnie obfotografować ślicznotkę, która zresztą pięknie pozowała, jak modelka! :1luvu:

To nie koniec naszych przygód. :D Gdy już weszłyśmy do sali (Gagunia z zadartym oczywiście ogonkiem :wink: ), gdzie był mój lokal wyborczy, komisja była bardzo ubawiona i zachwycona kotkiem na smyczy, a w momencie, gdy podpisywałam listę, Gagunia niewiele się zastanawiając, wskoczyła na stół z zielonym suknem i asystowała mi w podpisywaniu :ryk: :lol: . Przy skreślaniu też wskoczyła najpierw na krzesło, a potem na stół! :lol:
Cudne to było i chyba troszkę "rozerwałyśmy" znudzoną komisję :lol: .
[img]...[/img]

Ulla

Post » Śro lip 07, 2010 18:14 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

Sto lat! :piwa: :piwa: :piwa:
A ja Ci jeszcze życzę, Gaguniu, żebyś przestała... sama wiesz co robić :roll:

Arsnova

Post » Śro lip 07, 2010 19:22 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

Jak tak można dostojnej Jubilatce drobne wpadki wypominac :)
My też zaglądamy ,tylko nic nie piszemy-lubimy podczytywac :oops:
Kochana Gaguniu życzymy wszystkiego naj... naj... najlepszego !!!
:balony: :1luvu: Obrazek :1luvu: :balony:
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Śro lip 07, 2010 20:01 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

Baaaardzo dziękujemy Cioteczkom za życzenia! :1luvu: :1luvu:
Właśnie Gosiu, jak można wypominać Gaguni jej wpadki? :roll: :lol:
To maleńkie ma tyle wdzięku i uroku osobistego, że takiego sikania raz na czas nie można jej nie wybaczyć! :mrgreen: . A zresztą ona nawet to pięknie robi! :lol:
Tak cudnie zadziera ogonek i pięknie zawija w pytajnik jego koniuszek, że gdyby nie późniejsza wizja sprzątania i prania, patrzyłabym na nią zauroczona jak leje mi na kołdrę :lol: .

Strasznie kocham to maleńkie CUDO! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
[img]...[/img]

Ulla

Post » Śro lip 07, 2010 20:05 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

Ojej, w krótkim czasie dwa święta u dziewczynek :D .

Spóźnione dla Perełki i dzisiejsze dla Gagusi, najserdeczniejsze życzenia 100 kocich lat :1luvu: .
I caluski urodzinowe dla obu koteczek Obrazek Obrazek :piwa: .
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Śro lip 07, 2010 20:42 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

Dziękujemy Aniu! :D :1luvu:

Śliczne maleńkie właśnie urzęduje mi na głowie i pod ogonkiem ma, że pańcia musi pracować. :roll: :lol:
[img]...[/img]

Ulla

Post » Pon lip 26, 2010 23:41 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

A oto kilka najświeższych zdjęć Gaguni z dzisiejszej wizyty u siostry :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Niunia niestety całą wizytę przesiedziała za fotelem i nijak nie dało jej się sfotografować :roll:
Czyż nie jest to najpiękniejszy kotek na świecie? :wink: :1luvu:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
[img]...[/img]

Ulla

Post » Wto lip 27, 2010 19:51 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

No pewnie, że najpiękniejszy najpiękniejszy (no, jeden najpiękniejszych) :1luvu:
My też zapraszamy do siebie na najnowsze zdjątka :wink:

Arsnova

Post » Wto lip 27, 2010 20:39 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

Kolorowe zdecydowanie są najpiękniejsze :1luvu: :love: :1luvu: panna Gagunia :1luvu:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto lip 27, 2010 20:47 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

No, jak rany, święto jakieś - miau.pl powiadomiło mnie o odżyciu wątku. ;-)
I to jakim odżyciu, w pięknym stylu!
O urodzinkach mnie oczywiście nie powiadomiło (no ale wg zuejciotki to urodzinki w jesieni były, pod płotem, o tych innych zuaciotka nie pamięta )
Super zdjęcia i piękna modelka. Jak zwykle zresztą.
Zanim odrobaczysz, poczytaj:
viewtopic.php?t=86719
i zanim nafaszerujesz kota metronidazolem, sprawdź, czy nie ma zwyczajnie alergii na gluten...

Nordstjerna

Od: Czw lip 06, 2006 20:52

Post » Wto lip 27, 2010 22:17 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

Cameo pisze:Kolorowe zdecydowanie są najpiękniejsze :1luvu: :love: :1luvu: panna Gagunia :1luvu:

Cameo, zgadzam się w całej rozciągłości! :ok: :1luvu:
Bardzo dziękujemy wszystkim Ciociom za zachwyty nad moją przepiękną Gaguleńką! :1luvu:

Ciociu Nordstjerno, o urodzinkach wrześniowych też pamiętamy i oczywiście będziemy je obchodzić! :ok: :lol:
Aż ciarki mam na plecach, jak sobie pomyślę, co by się z maleńką stało, gdybyś jej nie przygarnęła i nie odchuchała :strach: :(.

Zdjęcia i tak nie oddają do końca jej urody, a zwłaszcza tego jej niesamowitego kociego wdzięku :1luvu: .
Maleńka jest tak pogodną, kochaną i wdzięczną kotunią, że trzeba ją podziwiać "na żywo" :wink: . Więc wszystkich chętnych ZAPRASZAMY! :ok: :D

Ale mimo skończonych 2-ch latek nadal jest malutka, choć to przecież już dorosły wiek dla kotka. Tak się czasem zastanawiam, czy ona nie zostanie już taką maleńką cudną kocią miniaturką i czy jeszcze mi urośnie? Może ona należy do gatunku takich malutkich i drobniutkich kotków? :wink:
Waży też jak pióreczko (3,400 kg :roll: ), chociaż od dłuższego czasu pięknie je 2 x dziennie pełną miseczkę surowego mięska, a w między czasie przegryza chrupkami. Pije też śmietankę i próbuje praktycznie wszystkiego, co pańcia ma na talerzu :lol: .

No i póki co nie leje maleństwo moje kochane! :1luvu:
Faktem jest, że panienki mają nadal szlaban na sypialnię, ale w pozostałej części mieszkania jest póki co spokój! :ok: :D
Może już zapomniała swoje niecne praktyki? :wink:
Tyle, że nie mam ochoty znów tego sprawdzać na swoim łóżku, zwłaszcza, że dziewczynki bardzo się do siebie zbliżyły, odkąd sypiają razem w salonie. Przynajmniej raz dziennie ślicznie się ze sobą bawią, co przejawia się szalonymi gonitwami i dewastacją mieszkania. :lol:
I te zabawy nie tylko Gagunia inicjuje, ale ostatnio często widzę Niunieńkę czającą się na Gagunię i goniącą ją. :1luvu:
Może jeszcze parę latek i dziewczynki moje kochane w końcu się do siebie przekonają i polubią? :lol:
[img]...[/img]

Ulla

Post » Śro lip 28, 2010 14:35 Re: Gagunia i Niuniunia - 2 cudne dziewczynki :) część 2

Uleńko, wszystkiego dobrego dla obu solenizantek! :piwa: :balony: :birthday: :surprise: :partygirl: Życzenia bardzo spóźnione, ale bardzo szczere. Życzę Twoim dziewczynkom przede wszystkim dużo zdrówka, smacznego jedzonka i mnóstwo mizianek :D My co prawda będziemy teraz rzadko zaglądać, ale będziemy :D Tymczasem przesyłam buźki i mizianki dla ślicznotek :D :1luvu:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

[poprzednia][następna]