Kocia Chatka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 26, 2010 20:36 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

Filomen pisze:
bubor pisze:Mam nadzieję że spotkamy się następnym razem , aaa i coś na Ciebie czeka w Kociej Chatce 8) :wink:

z wyjatkiem kota przyjmę wszystko :D

Może zbyt ogólnikowo to ująłem , coś czeka na Terenię w Kociej Chatce :oops: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon lip 26, 2010 20:43 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

terenia1 pisze:Dorotka Wojciechowska była dziś w schronisku oto krótka relacja SMS-owa mam nadzieję, że Dorotka mnie nie zabije :(
"W schronie na kwarantannie 2 znane nam tygrynie, rudy ponoć wyadoptowany. A na adopcjach 4 maluszki bardzo myziaste. :( Przestarszona biało bura z plamką na nosie, szylkrecia, a czarny :( dzisiaj sztywny w budce :( jest taki duży buras z :( przedawnionym wybitym barkiemprzednim teraz łapkazwisa a w stawie wielka kula. Ale nieboli go, jest kolaniaż, i myziak. Małe kotygłodne, na juniora rzuciły się i prawie walczyły nawet z dorosłymi"

Dorotka niczym korespondent wojenny - też ja zacytowalam ją na facebooku i pojawiła sie ta wzmianka na naszej stronie również

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pon lip 26, 2010 20:53 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

Ta piękna rozmruczana panna ma swój wątek na kociarni ? :roll:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon lip 26, 2010 21:31 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

bubor pisze:
Filomen pisze:
bubor pisze:Mam nadzieję że spotkamy się następnym razem , aaa i coś na Ciebie czeka w Kociej Chatce 8) :wink:

z wyjatkiem kota przyjmę wszystko :D

Może zbyt ogólnikowo to ująłem , coś czeka na Terenię w Kociej Chatce :oops: :wink:

to w takim razie ponawiam zaproszenie na 7 sierpnia w schronisku

a tak z innej beczki na facebook w zeszłym tygodniu było ponad 500 wejść - nie jest źle :-)

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pon lip 26, 2010 21:49 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

mar_tika pisze:Tak jak pisałam .Ja osobiście z tą kobietą nie wchodzę w żadne interesy.Nie chcę mieć policji na karku.Za darmo jej wysterylizowałam 3 kotki i bylo źle ,to teraz jak zapłaci za sterylkę to dopiero bedzie :roll: .

Może Teresa się podejmie interesów z Panią Wiesławą F :mrgreen: Bo Baska napewno nie .

Po moim trupie. Tej Pani niestety nie pomogę :evil: I do mnie niech nawet nie próbuje dzwonić :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
MIKUŚ

Post » Pon lip 26, 2010 21:51 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

Mara - co do sterylek TWOICH KOTÓW to porozmawiamy. Jak chcesz to zadzwoń do mnie :wink:

7 sierpnia spotkanie - postaram się być

Ewa, Piotr - wielkie dzięki za odbiór z Katowic :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
MIKUŚ

Post » Pon lip 26, 2010 22:06 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

bubor pisze:Może zbyt ogólnikowo to ująłem , coś czeka na Terenię w Kociej Chatce :oops: :wink:

O kurcze :D to juz nie mogę się doczekać :D w czwartek mam dyżrek na kociarni :D
bubor pisze:Ta piękna rozmruczana panna ma swój wątek na kociarni ? :roll:

Ta panna Pawełku to Tania Tania niestety ma białaczkę :( niebawem rozpoczynamy jej leczenie, watek tez jej założyłam, z nadzieją głupiego że może coś się dla niej wykluje , ale nie będzie lekko :(

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon lip 26, 2010 22:42 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

Kto pokocha Mokkunię - za 2 tygodnie operacja - niezbędny DT!!!!!!!!!!!!!!!!!
MIKUŚ

Post » Wto lip 27, 2010 6:52 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

dzień dobry wtorkowo :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Wto lip 27, 2010 7:31 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

TANIA I MOKKA === K R Z Y C Z Ą O D O M !!!
MIKUŚ

Post » Wto lip 27, 2010 8:03 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

Baśka napisz może coś więcej co powiedział Pan Doktor na temat Mokki - widzi nie widzi, jakie są szanse :?:

terenia1

Post » Wto lip 27, 2010 8:25 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

Ja poproszę Iwetko nr konta na pw bo chciałam kaskę przesłać.

Do tego mam pytanko, gdzie w końcu zostały zrobione badania Tani na białaczkę? Chciałabym zrobić test na felv i fiv razem ale pamiętam, że ostatnio Lupus nie miał już takiego testu na dwie w jednym, no i ciekawi mnie test na fip, wiecie ile on kosztuje i gdzie można go zrobić?
Obrazek

Nowa82

Od: Czw mar 18, 2010 12:41

Post » Wto lip 27, 2010 9:19 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

Iweta składka za lipiec i sierpień poszła.Wysłałam na nr konta jaki miałam, nie wiem czy twój prywatny czy "składkowy" sprawdź proszę :)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto lip 27, 2010 10:21 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

Filomen pisze:
terenia1 pisze:Dorotka Wojciechowska była dziś w schronisku oto krótka relacja SMS-owa mam nadzieję, że Dorotka mnie nie zabije :(
"W schronie na kwarantannie 2 znane nam tygrynie, rudy ponoć wyadoptowany. A na adopcjach 4 maluszki bardzo myziaste. :( Przestarszona biało bura z plamką na nosie, szylkrecia, a czarny :( dzisiaj sztywny w budce :( jest taki duży buras z :( przedawnionym wybitym barkiemprzednim teraz łapkazwisa a w stawie wielka kula. Ale nieboli go, jest kolaniaż, i myziak. Małe kotygłodne, na juniora rzuciły się i prawie walczyły nawet z dorosłymi"

Dorotka niczym korespondent wojenny - też ja zacytowalam ją na facebooku i pojawiła sie ta wzmianka na naszej stronie również

Oj powiem wam że nie nadaje się na korespondenta wojennego :cry:
mam za miękkie serce zawsze tam :cry:
Poźniej postaram się wkleić zdjątka kociaków ale to na stronie schroniskowej.

Terenie co do spotkania w schronisku katowickim to mnie proszę liczyć do transporu :ryk: jadę z tąbą co ty na to
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto lip 27, 2010 12:03 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

Dorota Wojciechowska pisze:Terenie co do spotkania w schronisku katowickim to mnie proszę liczyć do transporu :ryk: jadę z tąbą co ty na to

OK Dorotko to zostało jeszcze jedno miejsce - już zapisała się MARTYNA i DOROTKA.

terenia1

[poprzednia][następna]