Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 26, 2010 8:48 Re: Bąbel -oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

dobrze, że mały wrócił do siebie :ok:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon lip 26, 2010 8:48 Re: Bąbel -oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Chłopak rośnie jak na drożdżach :ok:
Mela widzę zrobiła rozpoznanie :ok:

No a jak tam powrót do pracy po urlopie,ciężko co :twisted:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Pon lip 26, 2010 9:02 Re: Bąbel -oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Tiaaa, pierwszy dzień w pracy - aktualnie się adaptuję czyli obijam :oops:

Mela baaardzo chciałaby pobąblować z Bąblem, ale jeszcze nie może (dlatego Bąbel tylko w szelkach wychodzi z samotni) :roll: Psica jest niepocieszona, ja też :wink:

Bąbeliusz już naprawdę zapomniał o choróbsku i je za dziesięciu, na szczęście Intestinal mu bardzo smakuje :D Tryska zdrowiem, humorkiem i energią niespożytą :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon lip 26, 2010 9:11 Re: Bąbel -oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Cieszę się że już lepiej, miau znowu wariuje i fotki mi się nie wyświetlają, więc muszę poczekać.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon lip 26, 2010 11:44 Re: Bąbel -oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Małgosiu, wpłynął przelew z Twojego bazarku - 102 zł :D Jeszcze raz z całych sił Ci dziękuję :1luvu: Wielka to dla mnie pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pon lip 26, 2010 11:49 Re: Bąbel -oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

jerzykowka pisze:Bąbeliusz już naprawdę zapomniał o choróbsku i je za dziesięciu, na szczęście Intestinal mu bardzo smakuje :D Tryska zdrowiem, humorkiem i energią niespożytą :1luvu:

i oby tak dalej :) :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon lip 26, 2010 11:50 Re: Bąbel -oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

jerzykowka pisze:Obrazek

Mela :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
jerzykowka pisze:Obrazek

Bąbellos Marmuros :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon lip 26, 2010 18:21 Re: Bąbel -oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

:D

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pon lip 26, 2010 18:48 Re: Bąbel -oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Na adaptację w pracy po urlopie, to chociaż z tydzień trzeba. :wink:
No nie do śmiechu mi, bo pojutrze to samo mnie czeka. :evil:

Ale jak myślę o kotkach, to mi trochę lepiej.
Świetnie, że Bąbelek zdrowy i ma apetycik. :D :ok:
Jak ja lubię koci apetycik nieposkromiony. :mrgreen:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pon lip 26, 2010 21:10 Re: Bąbel -oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

jerzykowka pisze:Małgosiu, wpłynął przelew z Twojego bazarku - 102 zł :D Jeszcze raz z całych sił Ci dziękuję :1luvu: Wielka to dla mnie pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skoro przelałam to chyba normalne że wpłynął.Nie miał innego wyjścia :twisted: :P
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Wto lip 27, 2010 7:45 Re: Bąbel -oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Bąbel ciągle w ruchu.... do tego u mnie brak talentu i aparat taki sobie.
Ale cuś się udało

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Wto lip 27, 2010 7:49 Re: Bąbel -oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

śliczności z biednym oczkiem :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto lip 27, 2010 7:50 Re: Bąbel -oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Małgorzata Pękała pisze:
jerzykowka pisze:Małgosiu, wpłynął przelew z Twojego bazarku - 102 zł :D Jeszcze raz z całych sił Ci dziękuję :1luvu: Wielka to dla mnie pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skoro przelałam to chyba normalne że wpłynął.Nie miał innego wyjścia :twisted: :P

No tak, ale chciałam wyraźnie o tym donieść :wink:

Wczoraj przeżyłam chwilę grozy - krzątając się po domu usłyszałam płacz Bąbelka. Wbiegłam do sypialni i zobaczyłam koteńka z krwawiącym oczkiem :strach: Okazało się, że Bąbelek zrobił sobie w środku tej dużej gałki maleńką dziurkę (wyglądało na to, że zahaczył pazurkiem) i z niej płynęła krew. Totalnie przerażona "zlałam" oczko płynem do iniekcji, przyłożyłam jałowy opatrunek i utuliłam Bąbelka. Był już wieczór, więc na kontakt z sensownym wetem nie było szansy. Na szczęście po chwili krwawienie ustało!!! Bąbello się uspokoił i już po chwili znowu chciał łobuzować :twisted: Wszystko się dobrze skończyło, ale przez moment miałam wizje apokaliptyczne :oops: Biedny ten maluszek, tyle niefajnych przygód musi przeżywać.
Jutro jedziemy do wetki na kontrolę, a dzisiaj na wszelki wypadek zadzwonię i podpytam czy nie trzeba wcześniej.
Oczko zupełnie "uspokojone", kocio zupełnie nie - wszystko wróciło do normy, ufff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przesyłam pozdrowienia od dzielnego Bąbla :D

Kasiu, dziękuję za fotki, które z takim zacięciem usiłowałyśmy zrobić :wink: :D
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto lip 27, 2010 7:54 Re: Bąbel -oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

a czego Wy go tak ściaskacie? :evil: mało mu oczka wyszły? jeszcze docisnąć trzeba? :wink:

Kurczę, ja mam jakoś mieszane uczucia co do tego oczka biedniusiego? jaka jest szansa, że ono wróci do normalnego rozmiaru? bo przecież jeśli będzie powiększona gałka - zawsze może przydarzyć się coś takiego jak wczoraj?...? :(
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto lip 27, 2010 8:06 Re: Bąbel -oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Georg-inia pisze:a czego Wy go tak ściaskacie? :evil: mało mu oczka wyszły? jeszcze docisnąć trzeba? :wink:

Kurczę, ja mam jakoś mieszane uczucia co do tego oczka biedniusiego? jaka jest szansa, że ono wróci do normalnego rozmiaru? bo przecież jeśli będzie powiększona gałka - zawsze może przydarzyć się coś takiego jak wczoraj?...? :(

Problem z jelitkami opóźnił decyzję o ewentualnym zabiegu. Zobaczymy co powie wetka - ja nie umiem ocenić stopnia poprawy, ale to dobra okulistka, więc wierzę, że zadecyduje mądrze :ok: :ok: :ok:

A Bąbla nie da się nie ściskać, naprawdę :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]