Kocia Chatka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 25, 2010 22:40 Re: Kocia Chatka SZUKAMY TRANSPORTU DO i Z WROCŁAWIA

Kurcze Basia ja tez nie dam rady niestety pomóc w transporcie właśnie mi się spierniczyło autko i jutro na warsztat nie wiem kiedy oddzyskam, tak że i akcje sterylkowa na działkach na Każmierzu muszę przełozyć na koniec tygodnia :cry: bo bez samochodu przy takich odległościach to dupa blada niestety :cry:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie lip 25, 2010 23:03 Re: Kocia Chatka SZUKAMY TRANSPORTU DO i Z WROCŁAWIA

MIKUŚ pisze:To kto pojedzie po Barbarellę do Katowic :twisted: :twisted: No ludziska - sprężcie się :mrgreen:

Basiu może poproś Wiesia o ile nie ma nocki :)

terenia1

Post » Pon lip 26, 2010 6:48 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

dzień dobry poniedziałkowo
kciuki moco zaciśnięte z maluiszka Buranio :ok:
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pon lip 26, 2010 9:40 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

propozycja spotkania - 7 sierpnia, godz. 11, Katowice - schronisko

kto moze, kto nie?

Piotrek przywiezie Basię wieczorem z Bytomia

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pon lip 26, 2010 9:43 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

Przeżylim noc :1luvu: Chociaż lekko nie było. No ale o 4.00 usłyszałam miau pełną mordką, Buranio -Franio stał koło miseczki z jedzonkiem i domagał się żarełka .Teraz mlaszcze gerberka tylko buczy :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pon lip 26, 2010 10:05 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

Fak - dzwoniła do mnie pani Wiesława Fatyga czy Fotyga z informacją, że jakaś dziewczyna wyjeżdża do Angli a ma 2 kotki (5 i 7 lat) i musi coś nimi zrobić przed wyjazdem bo nie może ich zabrać, choć bardzo je kocha.
Szlag mnie trafia jak słyszę coś takiego :evil: - jak je bardzo kocha to albo niech zabiera do Anglii albo niech sama nie jedzie - dla mnie nie ma w ogóle takiej opcji, że bardzo kocham swoje koty ale wyjazd jest ważniejszy :evil: :evil: :evil: Mam nadzieję, ze laska nie odda ich do schronu....

Poza tym pytała po ile teraz są sterylki i czy dałoby się załatwić jednej kotce ciach jakoś taniej - co Wy na to :?: :?: :?:
Co mam jej powiedzieć :?: :?: :?:
Ostatnio edytowano Pon lip 26, 2010 11:23 przez Mara S, łącznie edytowano 1 raz

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pon lip 26, 2010 10:49 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

Filomen pisze:propozycja spotkania - 7 sierpnia, godz. 11, Katowice - schronisko

kto moze, kto nie?

Ja się zapisuję, mogę zabrać ze sobą jeszcze 3 osoby.

terenia1

Post » Pon lip 26, 2010 11:20 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

terenia1 pisze:
Filomen pisze:propozycja spotkania - 7 sierpnia, godz. 11, Katowice - schronisko

kto moze, kto nie?

Ja niestety nie mogę :(

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pon lip 26, 2010 12:30 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

kto moze, kto nie?

Piotrek przywiezie Basię wieczorem z Bytomia

W ta sobote byłabym na 100%, 7 sierpinia niestety nie wiem :roll:

Dostałam składke na Stowarzyszenie od Mara S (chyba od Mara 8) , prosze pisac nicki z forum)
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon lip 26, 2010 15:32 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

terenia1 pisze:

kto moze, kto nie?

ja chce ja chce byc na spotkaniu :)
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pon lip 26, 2010 15:43 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

Mara S pisze:Fak - dzwoniła do mnie pani Wiesława Fatyga czy Fotyga z informacją, że jakaś dziewczyna wyjeżdża do Angli a ma 2 kotki (5 i 7 lat) i musi coś nimi zrobić przed wyjazdem bo nie może ich zabrać, choć bardzo je kocha.
Szlag mnie trafia jak słyszę coś takiego :evil: - jak je bardzo kocha to albo niech zabiera do Anglii albo niech sama nie jedzie - dla mnie nie ma w ogóle takiej opcji, że bardzo kocham swoje koty ale wyjazd jest ważniejszy :evil: :evil: :evil: Mam nadzieję, ze laska nie odda ich do schronu....

Poza tym pytała po ile teraz są sterylki i czy dałoby się załatwić jednej kotce ciach jakoś taniej - co Wy na to :?: :?: :?:
Co mam jej powiedzieć :?: :?: :?:

Hmm co ja na to :roll: Pani Wiesia to moja ulubiona karmicielka.Od momentu jak wydała mi jednooką kotkę a później miałam ,straż miejską i dzielnicowego na głowie .Omijam ją wielkim łukiem .

To dziwne że P.Wiesia chce przez nas sterylizować kota :roll: Ja jej wysterylizowałam 3 kotki i twierdziła że źle bo rany im się paprały i wogóle jej nie leżało.A oczywiście zapomniała o tym że w 37 m(kwadratowych) nie trzyma się 15 katów ,a jak się trzyma to trzeba jakoś dbac o higienę.
Wiesz co powiedz jej żeby do mnie zadzwoniła.Przypuszczam że tego nie zrobi wiec bedziemy ją miały z głowy :mrgreen:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon lip 26, 2010 16:06 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

Jeżeli ktoś coś ma na bazarek bardzo prosimy o wystawienie.
Mokka za dwa tyg bedzie miała we Wrocławiu operację oczu.Ma szanse widzieć!

Prosimy też o wpłacanie składek ,padamy finansowo

mar_tika

Post » Pon lip 26, 2010 16:41 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

mar_tika pisze:Jeżeli ktoś coś ma na bazarek bardzo prosimy o wystawienie.

Marta napisz proszę, ile potrzeba pieniędzy na operacje Mokki ?

CHCIAŁAM SIĘ POCHWALIĆ ŻE PRZED CHWILĄ TIGRA PO RAZ PIERWSZY BAWIŁA SIĘ ZE MNĄ MYSZKĄ NA SZNURKU POLOWAŁA NA NIĄ DZIELNIE, jest duża poprawa w jej samopoczuciu, prawie przestała się chować, choć czasem jeszcze jej odbija, ale to milutki kotek :P

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pon lip 26, 2010 16:42 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

mar_tika pisze:Mokka za dwa tyg bedzie miała we Wrocławiu operację oczu.Ma szanse widzieć!

Co do Mokki to dobra wiadomość :ok: ale co do składek to dopiero po 1 teraz jestem spłukana po urlopie. :oops:

Gosia to już postęp co do Tigry :ok: dalej trzymam kciuki za koteczkę i Ciebie

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Pon lip 26, 2010 17:08 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

gosiakot pisze:
mar_tika pisze:Jeżeli ktoś coś ma na bazarek bardzo prosimy o wystawienie.

Marta napisz proszę, ile potrzeba pieniędzy na operacje Mokki ?

CHCIAŁAM SIĘ POCHWALIĆ ŻE PRZED CHWILĄ TIGRA PO RAZ PIERWSZY BAWIŁA SIĘ ZE MNĄ MYSZKĄ NA SZNURKU POLOWAŁA NA NIĄ DZIELNIE, jest duża poprawa w jej samopoczuciu, prawie przestała się chować, choć czasem jeszcze jej odbija, ale to milutki kotek :P

Kciuki z Tigrę .Ja wierzę że w normalnych domowych warunkach kotka się zmieni

Za operację wet krzyknął ok 300zł :?

mar_tika

[poprzednia][następna]