Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MIKUŚ pisze:To kto pojedzie po Barbarellę do Katowic![]()
No ludziska - sprężcie się
Filomen pisze:propozycja spotkania - 7 sierpnia, godz. 11, Katowice - schronisko
kto moze, kto nie?
terenia1 pisze:Filomen pisze:propozycja spotkania - 7 sierpnia, godz. 11, Katowice - schronisko
kto moze, kto nie?
Ja się zapisuję, mogę zabrać ze sobą jeszcze 3 osoby.
Filomen pisze:propozycja spotkania - 7 sierpnia, godz. 11, Katowice - schronisko
kto moze, kto nie?
Piotrek przywiezie Basię wieczorem z Bytomia
terenia1 pisze:Filomen pisze:propozycja spotkania - 7 sierpnia, godz. 11, Katowice - schronisko
kto moze, kto nie?
Ja się zapisuję, mogę zabrać ze sobą jeszcze 3 osoby.
Mara S pisze:Fak - dzwoniła do mnie pani Wiesława Fatyga czy Fotyga z informacją, że jakaś dziewczyna wyjeżdża do Angli a ma 2 kotki (5 i 7 lat) i musi coś nimi zrobić przed wyjazdem bo nie może ich zabrać, choć bardzo je kocha.
Szlag mnie trafia jak słyszę coś takiego- jak je bardzo kocha to albo niech zabiera do Anglii albo niech sama nie jedzie - dla mnie nie ma w ogóle takiej opcji, że bardzo kocham swoje koty ale wyjazd jest ważniejszy
![]()
![]()
Mam nadzieję, ze laska nie odda ich do schronu....
Poza tym pytała po ile teraz są sterylki i czy dałoby się załatwić jednej kotce ciach jakoś taniej - co Wy na to![]()
![]()
![]()
Co mam jej powiedzieć![]()
![]()
mar_tika pisze:Jeżeli ktoś coś ma na bazarek bardzo prosimy o wystawienie.
Mokka za dwa tyg bedzie miała we Wrocławiu operację oczu.Ma szanse widzieć!
Prosimy też o wpłacanie składek ,padamy finansowo
mar_tika pisze:Mokka za dwa tyg bedzie miała we Wrocławiu operację oczu.Ma szanse widzieć!
gosiakot pisze:mar_tika pisze:Jeżeli ktoś coś ma na bazarek bardzo prosimy o wystawienie.
Mokka za dwa tyg bedzie miała we Wrocławiu operację oczu.Ma szanse widzieć!
Marta napisz proszę, ile potrzeba pieniędzy na operacje Mokki ?
CHCIAŁAM SIĘ POCHWALIĆ ŻE PRZED CHWILĄ TIGRA PO RAZ PIERWSZY BAWIŁA SIĘ ZE MNĄ MYSZKĄ NA SZNURKU POLOWAŁA NA NIĄ DZIELNIE, jest duża poprawa w jej samopoczuciu, prawie przestała się chować, choć czasem jeszcze jej odbija, ale to milutki kotek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 63 gości