Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 25, 2010 11:34 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

No popatrz ALICJA jaka gapa ze mnie :roll: . Oczywiście że zapomniałam. :oops: O srokach i o kaczkach!!! :|

No to mamy

KOTY :D
PSY :|
DZIKI :|
JEŻE :|
SROKI :|
KACZKI :|

i pewnie lisy też.... :| albo szczury nawet! :| Wiem że te wodne potrafia wyjść z kanału jak trzeba!

Wychodzi na to że koty sa na straconej pozycji :roll:

Zapomniałam. Zimą też widziałam dojadajace sarny. :wink:

Znaczy to, że menu trzeba zmienić , skoro tak wszystkim smakuje. :roll:
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Nie lip 25, 2010 12:00 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Witam się znad papierów... a może spod... :roll:
Cieszę się, że Nikuś się pokazał :) może powolutku zagoi mu się ten łebek. Żeby tylko nie zdziczał chłopak...
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Nie lip 25, 2010 12:38 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

iza71koty pisze:No popatrz ALICJA jaka gapa ze mnie :roll: . Oczywiście że zapomniałam. :oops: O srokach i o kaczkach!!! :|

No to mamy

KOTY :D
PSY :|
DZIKI :|
JEŻE :|
SROKI :|
KACZKI :|

i pewnie lisy też.... :| albo szczury nawet! :| Wiem że te wodne potrafia wyjść z kanału jak trzeba!

Wychodzi na to że koty sa na straconej pozycji :roll:

STADO NAM SIĘ POWIĘKSZYŁO 8O 8O 8O O MATKO DROGA 8) 8) 8)

Zapomniałam. Zimą też widziałam dojadajace sarny. :wink:

Znaczy to, że menu trzeba zmienić , skoro tak wszystkim smakuje. :roll:

STADO NAM SIĘ POWIĘKSZYŁO 8O 8O 8O O MATKO DROGA 8) 8) 8)
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Nie lip 25, 2010 13:02 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Izunia, znalazłam takie o to produkty do dezynfekcji :) , kiedyś szukałaś czegoś podobnego :D
i dla Pana B może się przyda :| , tzn. oby nie :D
http://www.karusek.com.pl/index.php?cat=59&page=1
Obrazek

ALICJA Borgelt

Post » Nie lip 25, 2010 13:10 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Fajny ten zabijacz zapachów Trixie. Kiedyś kupowałam, doskonale dezynfekuje na długo kocia toaletę po umyciu i wymianie piasku. :D To co jest w pozycji numer 1 kupowałam w Hurtowni. Dobry srodek , trochę na krótko starcza ale wycofali. :| Z neutralizatorów raczej kupuje te tańsze jak Lawendowy Certechu. Tutaj widzę po 6 zł. Troche wysokie maja ceny.... :roll:

iza71koty

Post » Nie lip 25, 2010 13:12 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Monia jak tu zagladasz napisz co u Julci? Zawiedziona czy normalnie zareagowała na powrót? :roll:

Radzicie sobie z finansami czy trzeba coś wspomóc?

iza71koty

Post » Nie lip 25, 2010 13:15 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Tak na stadzie korzystaja inni. :| Szkoda. :| Mniej dla kociaków zostaje. Tym bardziej że dostaja posiłek tylko raz dziennie.No nic. To nie uniknione. Staram sie zawsze trochę postać przy kazdej grupie czy kociaku aby zdażyl zjeść spokojnie. Chwilowo mamy z głowy kaczki, bo chyba odleciały.

iza71koty

Post » Nie lip 25, 2010 14:50 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

witam sie po krotkiej nieobecnosci :)

Izus te wszystkie zwierzaki o ktorych piszesz,obawiam sie ze przychodza wlasnie dlatego ze wiedza o tych resztach(zapasach)ktore zostawiasz dla kotow.
teraz to one pewnie mysla ze ty do nich idziesz z tym jedzeniem :?
mialam taka sama sytuacje za oknem z moimi dziczkami.
zostawialam im miche pelna na noc aby mogly sobie podjesc.jakiez bylo moje zdziwienie jakk rano w misce ujrzalam lisa 8O
skubany wspial sie po stromym dachu na waski parapet aby ogolocic miske kocia.
odkad tego nie robie lis sie nie pojawia.
sroki tez przerabialam.strasznie bezczelne ptaszury :twisted:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Nie lip 25, 2010 18:49 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

znajomy Adwokat chodzi karmić swoje działkowe koty ze swoim psiakiem, który odgania wszystkie sroki :D i pilnuje by koty w spokoju się najadły :D tak sobie poradził ze srokami :ryk:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Post » Nie lip 25, 2010 20:17 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Wróciłam na tylko tydzień, ale zdążę porobić przelewy w tym tygodniu. Strasznie jestem wykończona psychicznie, i nie mam sił czytać zaleglości, więc tylko krótkie pytanie - czy Negritka się znalazła?

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pon lip 26, 2010 7:47 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Ja tylko sie przywitam i spadam pracować :( zawalona jestem po tygodniowej nieobecności .
Powiem wam tylko...... myślałam że odpocznę od kotów ,a tu dupa 8O tam gdzie byłam było mnóstwo kotów....małych ,dużych i ciężarnych :cry: kupowałam karmę i karmiłam ,a wczasowicze patrzyli na mnie jak na wariatkę (dobrze ,ze nie rozumiałam co mówią ,bo najwięcej było Ruskich i Niemców :mrgreen: )
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Pon lip 26, 2010 9:01 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

serum pisze:Ja tylko sie przywitam i spadam pracować :( zawalona jestem po tygodniowej nieobecności .
Powiem wam tylko...... myślałam że odpocznę od kotów ,a tu dupa 8O tam gdzie byłam było mnóstwo kotów....małych ,dużych i ciężarnych :cry: kupowałam karmę i karmiłam ,a wczasowicze patrzyli na mnie jak na wariatkę (dobrze ,ze nie rozumiałam co mówią ,bo najwięcej było Ruskich i Niemców :mrgreen: )

Dobrze ze juz jesteś Serum. :D :D Kurcze no to kociaki miały bal.... :D choć przez tydzień... :| Zabiedzone były, czy w miarę jako takie? :roll:
Ja też myslałam ze odpocznę. :| Trzy tygodnie Mąż był w domu.Obiecywałam sobie....Tak sie zawaliliśmy robota. ze teraz czuję sie bardziej zmeczona niz przed jego przyjazdem. :| Co gorsza zostałam sama ze wszystkim na głowie...Zawsze coś. :|

iza71koty

Post » Pon lip 26, 2010 9:08 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Megana pisze:Wróciłam na tylko tydzień, ale zdążę porobić przelewy w tym tygodniu. Strasznie jestem wykończona psychicznie, i nie mam sił czytać zaleglości, więc tylko krótkie pytanie - czy Negritka się znalazła?

Megana niestety nadal nie ma Negritki. :| Odnalazła sie na moich działkach Mesia, która zagineła na początku pażdziernika, tuz przed powodzia w ub.roku. Wiec moze jest jakaś nadzieja ze Negritka zyje.... :roll:
Martwi mnie brak ruchu w sprawie zgłoszonej interwencji dotyczacej haskich. :| Boje sie co bedzie jak się sezon skończy. Beret się nie odnalazł. :| Boję się że znów zaczna ginać koty... :|
Co się stało że jesteś wykonczona psychicznie? Pytałam o ta pechową sterylkę. Coś poszło nie tak? :roll:

iza71koty

Post » Pon lip 26, 2010 9:29 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Kurcze Dziewczyny zaczyna nam się znowu powolutku robic kłopot na kociaczkowym koncie. :| Maz mi obiecał Wsparcie, ale niestety dopiero po pierwszym.Chyba sporo Dziewczyn jest na urlopie. :roll: Tak sadzę po wpłatach. Mam nadzieję ze to tylko to.... :roll: Chwilowo mam tu parę złotych, które zostało z wpłaty od Maji.Z tych pieniazków zakupiłam pratel.Zamówiłam sucha karmę. Bardzo na nia liczymy.Znowu bedziemy chwilowo na minusie w Vivie. Muszę polecieć z fantami na pocztę. Wysłać też rozliczenie do Vivy. Ale to wszystko dam radę dopiero jutro. Ten wyciag chyba też jutro dopiero pobiore, bo niestety muszę za niego zapłacić. :|

iza71koty

Post » Pon lip 26, 2010 9:33 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Dobra wiadomość to taka, ze jest jakieś swiatełko dla nas . :wink: Ze kiedyś....moze wyjdziemy z tych naszych długów i zobowiązań wobec Banku. :roll: Mąż dostał umowę na stałe. :D Bardzo czekaliśmy na ta decyzję. To się wiaże tez niejako z drobną zmiana wynagrodzenia. Zobaczymy....może akurat coś powolutku zacznie się prostować. :roll: Tyle co mogliśmy, chwilowo opanowalismy aby sie nie pogłębiac w kryzysie.. :|

iza71koty

[poprzednia][następna]