Moderator: Estraven
Ja-Ba pisze:Dziękuję wszystkim za zaglądanie i kciuki. Jest mi strasznie przykro że ciągle nic dobrego, optymistycznego nie mogę napisać.
Ale staram się, naprawdę. Nie wszystko i nie zawsze się udaje. Ciągle mocno wierzę że nie zamieni się to poszukiwanie w klęskę.
Nie Tobie powinno być przykro. Minęło tyle czasu, że trudno już mieć nadzieję, ale wciąż werzę, że stanie się cud i kotki się odnajdą. Tak czy siak, nie można dopuścić, żeby jeszcze jakikolwiek kot ucierpiał w wyniku „miłosiernej” działalności. Kogokolwiek.Ja-Ba pisze:Dziękuję wszystkim za zaglądanie i kciuki. Jest mi strasznie przykro że ciągle nic dobrego, optymistycznego nie mogę napisać.
Ale staram się, naprawdę. Nie wszystko i nie zawsze się udaje. Ciągle mocno wierzę że nie zamieni się to poszukiwanie w klęskę.
jasdor pisze:Jeżeli już mowa o "miłosiernej działalności" to proponuję zobaczcie ten wątek viewtopic.php?f=1&t=113145&start=0 może jakieś Wasze koty trafiły do tego pseudo DT, który nie daje sobie rady, a zbiera ile się da.
Femka pisze:http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,8175384,Pomagala__teraz_sama_potrzebuje_pomocy.html?utm_source=Nlt&utm_medium=Nlt&utm_campaign=1078293
na razie Milińska zabiera się za opiekę nad następnymi dorosłymi kotami.
Już się boję myśleć, jakie będą te "adopcje".
ASK@ pisze:czy można z tym coś zrobić?
To wyjątkowo obrotna kobita umijąca sie sprzedać!
A ja chciałam (może wsadzę kij w mrowisko) zapytać, co z Dulencją?
Nosze sie z tym pytaniem już jakiś czas.
Jakiś czas temu zapowiedziała pożegnanie z miau. Teraz jednak widze wpisy na jej wątku.
Rozumiem więc,ze ten omija szerokim łukiem. Ale kilka słów wyjaśnienia nam, stale kibicującym i zaglądającym chyba należy się. Odpuściła sobie Tikę? Zrezygnowała?
Albo mi się tak mylnie wydajei wymagam za wiele?
![]()
Ot przemyślenia blondynki
mar9 pisze:ASK@ pisze:czy można z tym coś zrobić?
To wyjątkowo obrotna kobita umijąca sie sprzedać!
A ja chciałam (może wsadzę kij w mrowisko) zapytać, co z Dulencją?
Nosze sie z tym pytaniem już jakiś czas.
Jakiś czas temu zapowiedziała pożegnanie z miau. Teraz jednak widze wpisy na jej wątku.
Rozumiem więc,ze ten omija szerokim łukiem. Ale kilka słów wyjaśnienia nam, stale kibicującym i zaglądającym chyba należy się. Odpuściła sobie Tikę? Zrezygnowała?
Albo mi się tak mylnie wydajei wymagam za wiele?
![]()
Ot przemyślenia blondynki
ja podejrzewam, że już znikąd nie dowiemy się, co stało się z Tiką i Spacją![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: AnnaBG, Google [Bot], makrzy i 425 gości