Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
turkawka pisze:Oczywiście, że załapała. Po urlopie (albo na urlopie) pomyślimy, żeby ja zabrać do siebie na DT.
Agness78 pisze:turkawka pisze:Oczywiście, że załapała. Po urlopie (albo na urlopie) pomyślimy, żeby ja zabrać do siebie na DT.
Turkawka, byłoby supera gdzie ona teraz jest?
Chciałabym zrobić jej ogłoszenia ale prosiłabym o namiary telefoniczne na DT.
Tak jest wygodniej bo często ludzie pytają o konkretne sprawy albo chcą zobaczyć kotka,
a z pośrednictwem za dużo zamieszania
turkawka pisze:a z pośrednictwem za dużo zamieszania
Hmm, Agnes, tak sobie myślimy... wstrzymaj się jeszcze troszkę z ogłoszeniem. Po 1 zastanawiamy się już nad DS, a jak nie DS, to koleżanka mówiła, że jej znajomi szukają przymilnej koci. Więc jakby Szpilka zostala u nas, to może macie jakąś drugą taką miziastą, żeby tamtym ludziom pokazać/zaprezentować? Może chcieli by dać domek takiej koteczce?
mawin pisze:turkawka pisze:a z pośrednictwem za dużo zamieszania
Hmm, Agnes, tak sobie myślimy... wstrzymaj się jeszcze troszkę z ogłoszeniem. Po 1 zastanawiamy się już nad DS, a jak nie DS, to koleżanka mówiła, że jej znajomi szukają przymilnej koci. Więc jakby Szpilka zostala u nas, to może macie jakąś drugą taką miziastą, żeby tamtym ludziom pokazać/zaprezentować? Może chcieli by dać domek takiej koteczce?
Turkawka tak po cichutku liczyłam na to czytając jak o niej piszesz
turkawka pisze:Agness78 pisze:turkawka pisze:Oczywiście, że załapała. Po urlopie (albo na urlopie) pomyślimy, żeby ja zabrać do siebie na DT.
Turkawka, byłoby supera gdzie ona teraz jest?
Chciałabym zrobić jej ogłoszenia ale prosiłabym o namiary telefoniczne na DT.
Tak jest wygodniej bo często ludzie pytają o konkretne sprawy albo chcą zobaczyć kotka,
a z pośrednictwem za dużo zamieszania
Użytkownicy przeglądający ten dział: IrenaIka2 i 17 gości