Kropka i ja

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 24, 2010 18:39 Re: Kropka i ja

Fajnie że znowu jesteś i że Kropka ma się dobrze. :D

black_guitar pisze:Znalazłam książki, które tato odłożył, żeby je oddać do biblioteki i tak sobie pomyślałam, że może wystawię je na kocim bazarku, a zebrane pieniądze przekażę na koteczki ze schroniska w Mielcu.
Myślicie, że to wypali? Książki to głównie horrory i science fiction.

Nie wiem, czy dobrze rozumiem - to są książki z bilbioteki? Takie do oddania? Jak tak - to trzeba zwrócić, nieoddawanie książek do biblioteki to jedno z najcięższych przestępstw na świecie. :twisted: ;-)
Ale jak źle zrozumiałem, to na bazarek się nadają na pewno. :-)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---
Każdy ma takiego kota, na jakiego sobie zasłużył. ;-)

siriwan

Od: Wto sty 08, 2008 16:33

Post » Sob lip 24, 2010 19:11 Re: Kropka i ja

Nie wiem, czy dobrze rozumiem - to są książki z bilbioteki? Takie do oddania? Jak tak - to trzeba zwrócić, nieoddawanie książek do biblioteki to jedno z najcięższych przestępstw na świecie.

Nie, w żadnym wypadku :lol: To książki, które tato przeczytał kilka (albo kilkanaście) lat temu i teraz chce się ich pozbyć. Myślał, żeby dać je do biblioteki, a ja chcę zrobić z nich pożytek dla kociaków.

Ale jak źle zrozumiałem, to na bazarek się nadają na pewno.

Skoro mówisz, że się nadają, to po niedzieli biorę się za robienie zdjęć i chętnie je wystawię. Mam nadzieje, że równie chętnie ktoś je kupi :)
Pozdrawiam, Sandra
viewtopic.php?t=73727 o Kropce
Obrazek Znajdź w Mielcu kociaka dla siebie :)

black_guitar

Od: Czw paź 11, 2007 15:33

Post » Nie lip 25, 2010 14:52 Re: Kropka i ja

Dzisiaj cały dzień pada, więc Kropeczka siedzi w domu i trochę marudzi. Ale jak tato przyniósł kartonowe pudełko, to już nic więcej się nie liczyło ;)

Obrazek A co to? :kotek:

Obrazek

I już pudełko nie stoi puste :D
Pozdrawiam, Sandra

black_guitar

Post » Śro lip 28, 2010 7:40 Re: Kropka i ja

Ciągle pada, na na na... Jest szaro i ponuro, ale Kropcia rozjaśnia moje życie :kotek: Dzięki temu, że leje od rana do wieczora, Kropeczka siedzi w domu i więcej czasu spędzamy razem :)

Tak jak obiecałam, książki są już na bazarku.
O tutaj:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=114922&p=6244402#p6244402
Może znajdziecie coś dla siebie?
Licytację rozpoczęła już Katia80 i to sporą sumką 10zł, co mnie bardzo mile zaskoczyło :)
Dziękujemy :spin2:
Pozdrawiam, Sandra

black_guitar

Post » Wto lut 15, 2011 18:29 Re: Kropka i ja

O jak dawno nic nie pisałam. Nie napisałam nawet że na bazarku uzbierałam 25zł, ale dziewczyny przysłały troszkę więcej, wiec wszystko poszło dla kociaczków (niestety nie pamiętam ile dokładnie przelałam, to w końcu było ponad pół roku temu).
Link do mieleckiego schroniska na banerku w podpisie.

A u Kropeczki nic nowego. Śpi, je, je, śpi, trochę powariuje i tak mijają jej dni w naszym domku. Ostatnio spędziłam z nią 2 tygodnie, bo miałam ferie, to siedziałam sobie w domu. Teraz znów będziemy widzieć się tylko w weekendy.
Kropka do tego stopnia przywykła do tego że nie ma mnie w domu, że jak przyjeżdżam to rzadko kiedy ze mną śpi. Woli wpakować się do taty pod kołdrę ;)
Pozdrawiam, Sandra

black_guitar

[poprzednia]