Pamiętasz o nas Agn? Blanusia pozdrawia

Pamiętam [i nie kituj mnie pozdrawiająca Blanusia, która pewnie ma wszystko... gdzieś

Moderator: Estraven
Agn pisze:Dawno nie słyszany dźwięk ulewnego deszczu.
Agn pisze:A na forum narastają tendencje egzekutorskie.![]()
Wspominałam coś o lojalkach? No, to słyszę już tupot wirtualnych buciorów.
Agn pisze:... w dodatku podjęłam decyzję o wczesnych kastracjach - żadne kocię nie wyjdzie już z mojego domu zdolne do rozrodu....
mpacz78 pisze:Mnie zaciekawiło to:Agn pisze:... w dodatku podjęłam decyzję o wczesnych kastracjach - żadne kocię nie wyjdzie już z mojego domu zdolne do rozrodu....
Agn zamierzasz przecierać szlaki w temacie wczesnej katracji, jak wczesnej?
Rozmawiałaś z Doc? Jaki wiek może byc minimalny do wykonania zabiegu?
U mnie póki co weci, z usług których korzytam kastrują koteczki 5-6 miesięczne, przecież wiemy że zdarzają się kotki, które mają pierwszą ruję w wieku 4 mies.
Chociaż mój wet ostatnio wyposażył gabinet w aparaturę do narkozy wziewnej, więc ma lepsze możliwości niż wcześniej.
Agn pisze:A na forum narastają tendencje egzekutorskie.![]()
Wspominałam coś o lojalkach? No, to słyszę już tupot wirtualnych buciorów.
Agn pisze:mpacz78 pisze:Mnie zaciekawiło to:Agn pisze:... w dodatku podjęłam decyzję o wczesnych kastracjach - żadne kocię nie wyjdzie już z mojego domu zdolne do rozrodu....
Agn zamierzasz przecierać szlaki w temacie wczesnej katracji, jak wczesnej?
Rozmawiałaś z Doc? Jaki wiek może byc minimalny do wykonania zabiegu?
U mnie póki co weci, z usług których korzytam kastrują koteczki 5-6 miesięczne, przecież wiemy że zdarzają się kotki, które mają pierwszą ruję w wieku 4 mies.
Chociaż mój wet ostatnio wyposażył gabinet w aparaturę do narkozy wziewnej, więc ma lepsze możliwości niż wcześniej.
Właśnie dziś go o to pytałam. Nie widzi przeciwwskazań. Rozmawialiśmy na razie o Pepie i wstępnie umawiałam się na koniec sierpnia, więc mała będzie miała skończone cztery miesiące. Termin wcześniejszy będzie zależał od tego, czy pojawi się ktoś chętny do adoptowania małej.villemo5 pisze:Się nieśmiało przypominam...
14 sierpnia, godz. 14 albo 15. Pasi?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, northh, puszatek i 219 gości