Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 23, 2010 17:52 Re: Bąbel-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok! Nie je

Bąbelku, co to za kaprysy z tym jedzeniem? Przecież Duża źle się czuje , pociesz ją i zacznij wcinać. No i jeszcze nad dupinką zapanuj. :1luvu:

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

Post » Pt lip 23, 2010 18:02 Re: Bąbel-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok! Nie je

Asieńko trzymaj sie kochana!!!!
Ja też do wczoraj zdychałam od goraca,ale dzisiaj pogoda sprawiła nam niespodziankę,była burza,popadało ładnie i teraz jest 21 stopni!!!!!
Tylko,ze ja nie jestem chora,a Ty niestety odreagowujesz każdą zmianę ciśnienia :cry: :cry: :cry:
I za Twoje i za Bąbelkowe zdrówko nieustająco kciuki trzymam! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt lip 23, 2010 19:10 Re: Bąbel-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok! Nie je

Asia, Bąbel i reszta rodziny, proszę szybko wracać do zdrówka. :ok: :ok:
Pozdrowionka, całuski i same dobre fluidy Wam przesyłamy. :mrgreen: :mrgreen: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Sob lip 24, 2010 0:02 Re: Bąbel-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok! Nie je

Bąbelku, zacznij jeść :ok: :ok: :ok:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob lip 24, 2010 11:02 Re: Bąbel-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok! Nie je

Asia nadal źle się czuje ale prosiła aby przekazać że Bąbelek wreszcie zaskoczył i zaczął jeść :dance2: :dance2: :dance2:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Sob lip 24, 2010 11:34 Re: Bąbel-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok! Nie je

Małgorzata Pękała pisze:Asia nadal źle się czuje ale prosiła aby przekazać że Bąbelek wreszcie zaskoczył i zaczął jeść :dance2: :dance2: :dance2:

Właśnie to samo miałam napisać.

Asiu, Bąbelek wraca do normy.... teraz Ty zadbaj o swoje zdrowie.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob lip 24, 2010 11:38 Re: Bąbel-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok! Nie je

Asiaaaaaaaa !!!! Nie choruj!!! :(
Bierz dobry przykład z kotków i zdrowiej szybko.
Zdrówka Ci życzę.
Obrazek

selene00

Post » Sob lip 24, 2010 13:56 Re: Bąbel-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok! Nie je

Zapraszam na kolejny bazarek dla Bąbla
viewtopic.php?f=20&t=114793

Asia nie zapomnij podać mi numeru swojego konta na PW,to przeleję pieniądzory z poprzedniego bazarku :D

Małgocha Pe

Post » Sob lip 24, 2010 14:14 Re: Bąbel-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok! Nie je

Dla Asi i Bąbla :D

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Sob lip 24, 2010 15:13 Re: Bąbel-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok! Nie je

czyli pewnie jednak skutek odrobaczenia to był, uffffffff, cieszę się :kotek: :mrgreen:

Asieńko odpoczywaj, dbaj o siebie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie lip 25, 2010 10:07 Re: Bąbel-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok! Nie je

Witajcie Kochane :1luvu: Siem wreszcie pozbierałam, najważniejsze, że Bąbelek też :D :D :D
Jak już Gośka pisała, w piątek Bąbel został nawodniony, nakłuty (No-spa, Betamox, Catosal), dostał pastę i jakiś "jogurcik" na wspomożenie pracy jelit. Zapalenie jelit mogło być spowodowane reakcją na Vetminth i toksynami robaków (chociaż "naocznie" się nie objawiły). Na wynos dostaliśmy Smectę (tych tabletek polecanych przez Gosiaa niestety wetka nie miała) i Intestinal. Na szczęście kuracja zadziałała i w tej chwili malec jest "jak nowy" 8) Wcina Intestinal i Conva z miseczki, koopalki już są bardzo porządne, a samopoczucie wyśmienite!!!!! Bąbel z zapamiętaniem broi, nadrabiając tydzień słabowania 8) Wielka to dla mnie ulga!!! Oj, jaka wielka :lol:
W ramach tej ulgi polegiwałam wczoraj w okładzie z Mgiełki :wink:
Takie słodkie te moje ślepaczki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Gośka :1luvu: :1luvu: :1luvu: dziękuję Ci za przekazanie na forum wieści o Bąbelku i za kolejny bazarek dla niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W ogóle wszystkim Wam za wszystko gorąco dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przesyłam pozdrowienia od rekonwalescenta :wink: :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Nie lip 25, 2010 10:22 Re: Bąbel-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok! Nie je

Witamy wśród żywych :ok: Ja czekam na PW od ciebie,nie zapomnij :D

Małgocha Pe

Post » Nie lip 25, 2010 10:30 Re: Bąbel-oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok! Nie je

Małgorzata Pękała pisze:Witamy wśród żywych :ok: Ja czekam na PW od ciebie,nie zapomnij :D

Witam:D PW wyślę jeszcze dziś :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Nie lip 25, 2010 10:49 Re: Bąbel -oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Tak trzymać :ok: :mrgreen:
Zdrowi bądźcie. :1luvu:
Obrazek

selene00

Post » Pon lip 26, 2010 8:39 Re: Bąbel -oczko do usunięcia,a drugie?- walczymy o wzrok!

Wklejam kilka fotek Bąbelka (jeszcze przed chorobą, więc z okrągłym brzuszkiem :wink: ).

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]