Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aniada pisze:Chyba zgłupiałam na tle facebooka...
A wszystko przez Sernika, który był uprzejmy nagle zniknąć z Naszej Klasy. Smutno mi się zrobiło i zaczęłam szukać tego kapryśnego Wyrobu Cukierniczego po wszystkich portalach społecznościowych.
Dorwałam wreszcie Sernika z dodatkami (Mufa, Szynszyl i cała reszta), i rozkokosiłam się na dobre.
Jeśli ktoś ma życzenie oglądać nas - a nade wszystko nasze kociaste w różnych pozach i ujęciach, z góry, z dołu, z boku - to zapraszam do szukania poprzez adres: anna-sz@o2.pl
Aniada pisze:I jeszcze bardziej po omacku odszukałam Ewung. Chyba...
Aniada pisze:Ja troszku po omacku wytypowałam Estre...Bo taka śliczna laska w zielonym płaszczyku pod wieżą Eiffla to Estre, prawda???
I jeszcze bardziej po omacku odszukałam Ewung. Chyba...
Aniada pisze:No i chyba problem mam!
Zobaczyłam dziś u Jożika, głęboko, głęboko pod paszkami dwa duże, łyse placki, wielkości pięciozłotówki, lekko wilgotne.
Co to może być? Grzyb????
Ciałko czyste, różowe, a "grzyb" podejrzanie symetrycznie rozłożony pod obydwiema paszkami. Może Jożo na lato wyłysiał nieco? Może "wytarł" sierść?
Ani to nie czerwone, ani nie podrażnione... Ki czort?
Edit: Jednak nie. Po dokładniejszych oględzinach okazało się, że skóra na obrzeżach minimalnie się łuszczy i jest jednak odrobinę podrażniona.
Na razie umyliśmy te miejsca szarym mydłem i przetarliśmy rumiankiem. Jutro do weta...
Załamię się, jeśli mąż zostanie w domu z takim problemem...
Aniada pisze:To jednak nie jest grzyb. Wetka powiedziała, że to podrażnienie, taka egzema, zapalenie raczej. Grzyb nie.
Dała nam maść - Surolan - i już po pierwszym posmarowaniu było dużo lepiej. Smarowaliśmy paszki już trzy razy i się goi.
Magdziol, byłabym bardzo wdzięczna za nazwę tego szamponu. Muszę wykąpać niebawem brudaska, bo maść tłusta jest.
Kasiu, szukałam Cię na FB i nie znalazłam. Może Ty mnie znajdziesz??
A tu proszę, dla ciotek - łowiecka. Minkę ma po zbóju, bo bardzo się smarowanie nie podoba. Oj, bardzo...
Nieśmiało bardzo podpowiem, że ruszyło "Mirmiłowo".Jak ktoś nas lubi czytać, to zapraszam...
Użytkownicy przeglądający ten dział: jolabuk5 i 36 gości