Mgiełka - wyczarowała sobie cudowny DS :))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 15, 2010 10:37 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

Dzioby też mamy mocne :mrgreen:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw lip 15, 2010 13:51 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

A ja dawno już banerek Mgiełeczki zdjęłam, bo jak dla mnie, to ona już na swoim. :wink:
Mgiełka o tym dobrze wie, tylko Asia jeszcze nie wie. :twisted:
Odwieczny dylemat ludzkości - słuchać serca, czy rozumu?
Gdybyśmy wszystkie słuchały rozumu, to nie byłoby miau. :wink:
Po co zakładać wątki kotom potrzebujacym, skoro kierowane byłyby do ludzi preferujących rozum?
No chyba, że miałyby dotyczyć kotów łownych. Wtedy ogłoszenie by brzmiało " kot X - rekord 20 myszy na godzinę". :lol:
No, żarty żartami, a co będzie czas pokaże.
A jak już się tak rozpisałam, to.... całuski dla Was. :1luvu:
Oj, oj Asia dla Ciebie cmok :wink: , a Mgiełkę po całości. :ryk:
/ Zreflektowałam się, bo po ostatnich sekscesach w moim domu wolałam zachować powściągliwość. :wink: /
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Czw lip 22, 2010 11:47 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

A u Was też ciszaaaaaaaaa. :ryk:
Pozdrowionka i całuski. :1luvu:
/ po całości! po całości!/ :lol:
Obrazek

selene00

Post » Czw lip 22, 2010 12:36 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

Selene, dziękujemy :1luvu:
U Mgiełki cisza, bo wszystko na szczęście jest dobrze i leniwie :D
Niestety gorzej u mojego drugiego niwidomego tymczasika - Bąbla.
Tutaj wątek: viewtopic.php?f=13&t=112899

Właśnie przed chwilą Mgiełeczkę wycałowałam i wytuliłam jej coraz bardziej okrągłe ciałko :oops: :1luvu:
Również przesyłam buziaczki od tej słodkiej czarnej piękności!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lip 23, 2010 1:14 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

Aśka, przyznaj się :mrgreen: malutka zostaje, czyż nie...? :mrgreen:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt lip 23, 2010 9:03 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

Ja to sie boje pytać bo kopaniem straszą... Banerek Mgiełki ostatni mam, bo tak naprawdę to nie wiem czy potrzebny :)

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pt lip 23, 2010 9:03 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

AAAAA, i jeszcze jakieś nowe zdjątka poprosimy!!

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pt lip 23, 2010 9:19 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

Kochane, niedługo zaczynamy akcję ogłoszeniową Mgiełki. Mam wrażenie, że Ona będzie szczęśliwsza mając człowieka tylko dla siebie, wiele na to wskazuje. Jeśli takiego cudownego człowieka znajdzie, zamieszka z nim, jeśli nie - zostanie z nami. Kocham ją niezmiernie, bo to zupełnie wyjątkowa koteńka :1luvu: :1luvu: :1luvu: Pisząc to, płaczę bo nie wyobrażam sobie tego rozstania :oops: Muszę jednak spróbować - właśnie dla Mgiełki!!! Zobaczymy co los zdecyduje...

Fotki będą, ale za kilka dni :wink: . W te upały nic mi się nie chciało :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pt lip 23, 2010 9:26 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

jerzykowka pisze:Kochane, niedługo zaczynamy akcję ogłoszeniową Mgiełki. Mam wrażenie, że Ona będzie szczęśliwsza mając człowieka tylko dla siebie, wiele na to wskazuje. Jeśli takiego cudownego człowieka znajdzie, zamieszka z nim, jeśli nie - zostanie z nami. Kocham ją niezmiernie, bo to zupełnie wyjątkowa koteńka :1luvu: :1luvu: :1luvu: Pisząc to, płaczę bo nie wyobrażam sobie tego rozstania :oops: Muszę jednak spróbować - właśnie dla Mgiełki!!! Zobaczymy co los zdecyduje...

Asiu, wierzę, że znajdziesz najlepszy domek pod słońcem. Ona umie czarować, wyczaruje sobie wspaniałego człowieka. Jednego już wyczarowała ;)
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Nie lip 25, 2010 10:27 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

Kochane, nowych fotek Mgiełeczki nadal nie ma :oops: To się zmieni :wink:
Ostatnio footerka troszkę odżyły, bo pogoda bardziej "ludzka" nastała. W ramach tej aktywności wczoraj Planeta dostał od Mgiełki "z liścia" :lol: Panienka spacerowała sobie po domku i nagle natknęła się na karton, którego wcześniej w tym miejscu nie było. Każdą nowość należy poznać, więc kota się za to zabrała. Okazało się, że karton ma żywą zawartość - śpiącego Planetę. Takich niespodzianek Mgiełeczka nie lubi (Ona nie lubi żadnych niespodzianek :wink: ), więc na wszelki wypadek prychnęła i pacnęła łapką przed siebie. Wujek Planeta dostał w czółko i niezmiernie zdziwiony przewrócił się na drugi boczek, a rezolutna panieneczka schroniła się na cielsku Dużej. I tak sobie dłuuugo leżałyśmy - ja w zupełnym bezruchu, bo koteńka jest niezwykle wymagająca i moje wiercenie zawsze powoduje głośny upust niezadowolenia :wink: Mgiełka jest taka delikatna, neurotyczna... Muszę z nią, że tak powiem, jak z jajkiem się obchodzić. Takie kotki specjalnej troski szczególnie chwytają za serce :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Acha, wczoraj jeszcze na PiPi napyskowała, ale niestety zupełnie nie wiem dlaczego :wink: A potem siedziały razem - dwie czarne doopki- na toalecie i pokazywały mi jakie są bardzo oburzone 8O Yyyy, czasami zwyczajnie nie nadążam za tą kocią "logiką" :lol:
Pozdrawiamy przeserdecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Nie lip 25, 2010 10:44 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

Uwielbiam Twoje relacje Jerzykówka! Stadko masz wspaniałe i obserwacje pierwszorzędne. A my ubaw dzięki temu po pachy :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Nie lip 25, 2010 10:53 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

Dobrze, że mu przywaliła z liścia, a nie z piąchy. :wink:
Radzi sobie dziewczynka.
Pozdrowionka i całuski. :mrgreen:
Obrazek

selene00

Post » Nie lip 25, 2010 10:55 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

jerzykowka pisze:Acha, wczoraj jeszcze na PiPi napyskowała, ale niestety zupełnie nie wiem dlaczego :wink: A potem siedziały razem - dwie czarne doopki- na toalecie i pokazywały mi jakie są bardzo oburzone 8O Yyyy, czasami zwyczajnie nie nadążam za tą kocią "logiką" :lol:

Albo tak na wszelki wypadek - na zapas,albo gorąco o czymś dyskutowały co podniosło ciśnienie Mgiełeczce .
Może PiPi obgadywała ciebie :twisted:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Nie lip 25, 2010 11:25 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

PiPi NA PEWNO nie obgadywała, bo wie dobrze, że Duża ma wielce zaawansowaną alergię na tę formę aktywności :evil: :wink:
Myślę, że to były takie pogaduszki Małej Czarnej z Małą Czarną przy Dużej (tyż) Czarnej :kotek:
Biegnę całować i miziać towarzystwo :wink: I przekazać Mgiełeczce pochwałę, że łapki w piąstkę nie układa 8)
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Nie lip 25, 2010 22:46 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

Buziaki dla cudnej Mgiełki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Asiu, a co tam słychać u Koloruska...? :oops: bom ciekawa :oops:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

[poprzednia][następna]