Zdrowiej jaaana szybko, bądź grzeczna i wyłykaj reklamówkę leków.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jaaana pisze:Szczególnie na naszych terenach - rybacka za pół darmo.
A zimno mi nie od rozmowy - zaraz się lekami nafaszeruję
izydorka pisze:za zdrowie
jaaana pisze:izydorka pisze:za zdrowie
Dzięki![]()
Właśnie zrobiłam sobie zastrzyk![]()
I mam nadzieję, że dam radę się doczołgać do kotków moich kochanych.
jaaana pisze:Właśnie zrobiłam sobie zastrzyk![]()
I mam nadzieję, że dam radę się doczołgać do kotków moich kochanych.
jaaana pisze:Duchota straszliwa.
Nic jeszcze nie wiem, co dziś u Frezji. Niedługo poczłapię![]()
Szef mnie telefonem obudził i do roboty zagnałI w trakcie, gdy mu pisałam o co prosił, jeszcze 2 razy dzwonił, ponaglał. Odetchnęłam z ulgą klikając: wyślij. A on za chwilę dzwoni, żeby o szczegóły dopytać.
Wczoraj wieczorem poszłam do Frezji godzinkę wcześniej niż zwykle. Czekała, owszem. Wymiziała się, podjadła trochę, znów się pomiziała, znów podjadła i poszła sobie za siatkę do parku. Prawdopodobnie na podwórkach koło bloków był za duży hałas.
Wkurzają mnie wakacje. Dzieciaków trzy razy więcej niż normalnie, bo przecież wszyscy wysyłają dzieciaki do cioć, babć, przyjaciół nad morze (chociaż ja akurat nie nad morzem, tylko nad zatoką, ale to rozróżniają tylko tubylcy). I to wszystko w dzień na plaży, a wieczorem ze wściekłymi wrzaskami po podwórku gania. Cieszę się tylko, że we Władysławowie nie mieszkam, bo tam jest przerażająco. Ulicą przejść się nie da, takie tłumy.
Nie mam korzonków, mam zapalenie żył. Nogi jak balony, z czerwonymi łatami.
Fanszeta pisze:Jaka biedna kotka, nawet na ręce daje się wziąć. No i gdzie jest dla niej domek?? Przecież należy się takiej słodkiej kici![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: koszka, puszatek i 437 gości