Jurand*Kot Niebieski*Białaczka* Jest dobrze

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 22, 2010 13:55 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Koteńku, czemu tyle nieszczęść na ciebie spada? :( Oby już było tylko lepiej i lepiej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw lip 22, 2010 15:03 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Jurandzik ty już nam żadnych numerów tutaj nie rób - miałeś zdrowieć i to szybko! Bo się wezmę i przejadę do ciebie :twisted:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw lip 22, 2010 15:15 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

siusiu robi normalnego koloru, nie jest ciemne ani brązowe
udaje mi się trochę wcisną jedzenia co jakiś czas, tak 1-2 ml
chwilami tak szybko oddycha, jakby było mu gorąco,a ma niska temp.
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Czw lip 22, 2010 15:17 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Anna Rylska pisze: chwilami tak szybko oddycha, jakby było mu gorąco,a ma niska temp.

Mój Mietek tez tak dyszy i do tego jęzor wywala, nawet jak leży - tak się chłodzi bo bardzo źle znosi upały. A do tego ma szybki metabolizm (nawet się wybudził wetce po dużej dawce głupiego jasia podczas kastracji :roll: ) i zdarza mu się tez bez upału tak dyszeć.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw lip 22, 2010 15:47 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

właśnie leci kroplówka, a Jurand zrobił wielka qpkę

Anna Rylska

Post » Czw lip 22, 2010 15:55 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Anna Rylska pisze:właśnie leci kroplówka, a Jurand zrobił wielka qpkę

:ok: :ok: :piwa: za zdrowko slicznego koteczka :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw lip 22, 2010 16:40 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Zaraz mnie kur... weźmie :evil: Zatłukłabym gołymi rękami viewtopic.php?f=13&t=114394&start=30 Ludzie już się rodzą tacy, czy to się z wiekiem nabywa?

To tutaj się walczy o życie wszelkimi dostępnymi i niedostępnymi środkami a kilka wątków dalej... szkoda słów :| Żeby ta laska na mnie przypadkiem nie trafiła bo naprawdę mam jej ochotę krzywdę zrobić :evil: :evil: :evil:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw lip 22, 2010 16:51 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Anna Rylska pisze: chwilami tak szybko oddycha, jakby było mu gorąco,a ma niska temp.

To pewnie z upałów. U mnie koty też się tak zachowują, chociaż są całkiem zdrowe. Gorąco jest koszmarnie.
Obrazek

bulba

Post » Czw lip 22, 2010 16:52 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Anna Rylska pisze:właśnie leci kroplówka, a Jurand zrobił wielka qpkę

Brawo Jurandzik :D
Obrazek

bulba

Post » Czw lip 22, 2010 16:59 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

No , to cieszyć się trzeba. :1luvu: A wiecie , moja 11 letnia kotka co robi w te upały? Leży zawinięta w kołdrze. :ryk: Dobre nie! Może to na nią działa jak termos? Nie ukrywam , że w mieszkaniu mam 30 stopni. Nieustające kciuki za zdrówko maleńtaska. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

Post » Czw lip 22, 2010 18:07 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Jurand śpi przytulony od Rufusa ( -imię z metki, to pluszowy piesek wielkości 3/4 Juranda, wcześniej należał do naszej dużej Saby - sunia) śpi z nim od kilku dni, przytula się i oczywiście do weta tez go zabiera :1luvu: jego przyjaciel

wet powiedziała, że za kilka dni, jeżeli będzie lepiej, to wtedy możemy wprowadzić srebro koloidalne, na razie nic więcej nie dodajemy, nie kombinujemy, żeby na siłę nie polepszać, kocio i tak ma kalci, co za tym idzie żółtaczka, anemia, zmiany neurologiczne, tak dużo tego :cry: :cry: :cry: na taka kruszynkę

nie mam pojęcia skąd to kocie bierze tyle siły, kilka razy (nie pisałam nawet o tym) było tak, że juz myślałam, że to koniec, strasznie to wyglądało ale on mimo wszystko zawsze mocno trzymał się mnie łapkami i walczył :1luvu: :1luvu: :1luvu:
tyle dni już się nie poddaje, walczy od 11 dni, żeby zaczął sam choć trochę jeść i chodzić

wcisnęłam w niego niedawno 5 ml galaretki rc dla kociąt zmieszanej z pasztecikiem rc dla maluszków, już nie pluje tak, przełyka

Anna Rylska

Post » Czw lip 22, 2010 18:09 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Wielgachne :ok: :ok: :ok: :ok: za zdrówko malucha :ok: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Czw lip 22, 2010 18:15 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

bardzo bardzo bardzo zachęcamy do zaglądania i zakupu na bazarku, to dla Juranda

viewtopic.php?f=20&t=112918

viewtopic.php?f=20&t=113610&p=6212420#p6212420

viewtopic.php?f=20&t=111565

Anna Rylska

Post » Czw lip 22, 2010 18:25 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Anna Rylska pisze:nie mam pojęcia skąd to kocie bierze tyle siły, kilka razy (nie pisałam nawet o tym) było tak, że juz myślałam, że to koniec, strasznie to wyglądało ale on mimo wszystko zawsze mocno trzymał się mnie łapkami i walczył :1luvu: :1luvu: :1luvu:

To bardzo dzielny kotek ... wie, że o niego Aniu walczysz i sam też się nie poddaje - wierzę, że będzie dobrze :kotek:
Kocie Niebieski ... nabieraj sił i wracaj do zdrowia :kitty:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Czw lip 22, 2010 18:27 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Jurandziku, dzielny bardzo jesteś :1luvu: Ta wola walki o życie, to bardzo dobry znak. Musi być dobrze :!: :!: :!: Skarbie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

[poprzednia][następna]