Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro lip 21, 2010 15:00 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

Nikt nic nie pisze tu a ja się martwię bo Duża mówi że wychodzi za czymś. O ile dobrze rozumiem to wychodzi za wężem. Ale nie jestem pewna. Duży też coś podobnego robi. Wydaje mi się, że ma to jakiś związek z małżami. Trochę się boję że oni wyjdą a nas zostawią.
Menażka

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Śro lip 21, 2010 15:09 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

seidhee pisze:Nikt nic nie pisze tu a ja się martwię bo Duża mówi że wychodzi za czymś. O ile dobrze rozumiem to wychodzi za wężem. Ale nie jestem pewna. Duży też coś podobnego robi. Wydaje mi się, że ma to jakiś związek z małżami. Trochę się boję że oni wyjdą a nas zostawią.
Menażka

nie żosztawią nie Stefcia powarznie głuwką kręci a znakuw rzadnyh ni ma o Jasi i Stasi i żnowó gorąco

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Śro lip 21, 2010 15:12 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

Ale tu fajnie piszecie :mrgreen:
Gosiara

Post » Śro lip 21, 2010 15:31 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

Gosiara pisze:Ale tu fajnie piszecie :mrgreen:

nowa Ciocia zostanie Stefcia gżecznie prosi tótej dróżyna fajna jeszt złorzona sz kocinek

CatherineTheGreat

Post » Śro lip 21, 2010 17:37 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

seidhee pisze:Nikt nic nie pisze tu a ja się martwię bo Duża mówi że wychodzi za czymś. O ile dobrze rozumiem to wychodzi za wężem. Ale nie jestem pewna. Duży też coś podobnego robi. Wydaje mi się, że ma to jakiś związek z małżami. Trochę się boję że oni wyjdą a nas zostawią.
Menażka

Niech sie Menaszka nie martwi, oni wyjdą i zaraz wrócą. Dorotka wyjdzie w lewo, Mihauek w prawo i wrócą! Stopka wie!
I tez sie Stopka pyta jak Aspirantura Drużynowa! Cosia, Jasia, Mania, meldunki potrzebne
Obrazek

Flortee

Od: Nie lis 22, 2009 18:21

Post » Śro lip 21, 2010 18:14 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

Nie bardzo rozumiem, po co Ci Duzi wychodzą i po co im te węże... Przecież węże to są gady i one czasem są jadowite, a kiedy indziej dusiciele, a tak czy owak to zabijają ludzi i koty
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro lip 21, 2010 20:42 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

Flortee pisze:
Menażka

Niech sie Menaszka nie martwi, oni wyjdą i zaraz wrócą. Dorotka wyjdzie w lewo, Mihauek w prawo i wrócą! Stopka wie!
I tez sie Stopka pyta jak Aspirantura Drużynowa! Cosia, Jasia, Mania, meldunki potrzebne

Stefcia wypełni popiera Agenta Pżyjaciołka Kwatermiszcza Stopkę jakoże meldónki potżebne Maniuuuu Jasiuuuu Stasiuuuu Cośkoooo Stefcia woła

CatherineTheGreat

Post » Śro lip 21, 2010 20:43 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

MaryLux pisze:Nie bardzo rozumiem, po co Ci Duzi wychodzą i po co im te węże... Przecież węże to są gady i one czasem są jadowite, a kiedy indziej dusiciele, a tak czy owak to zabijają ludzi i koty
Inka

wenrze terz szą szpryszkiwacze kranowe Stefcia wie taki szpryszkowacz bóteleczkowy miał szłóżyć kiedyś do sztraszenia Marcelinka Krakowszkiego ale szpryszkiwacz okażał się być do dópy tak muwiła żdenerwowana Marcelinkowa

CatherineTheGreat

Post » Śro lip 21, 2010 21:48 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

CatherineTheGreat pisze:wenrze terz szą szpryszkiwacze kranowe Stefcia wie taki szpryszkowacz bóteleczkowy miał szłóżyć kiedyś do sztraszenia Marcelinka Krakowszkiego ale szpryszkiwacz okażał się być do dópy tak muwiła żdenerwowana Marcelinkowa

Na Stopkę działa on ze ohohooho taki butelkowy znaczy Ania i Mateuszek kupili na Stopkę trzy! :strach:
Obrazek

Flortee

Od: Nie lis 22, 2009 18:21

Post » Czw lip 22, 2010 4:55 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

A Marusia wremszcie melduje sze pożbyua siem swemdziawki! Poftaszam! Pożbyuam siem swemdziawki. Druga Frontlinka na karczuszek poszua i po kszyku. Powodem swemdziawki osztatecznie niewiadomoco byuo. Szom dwuh podemżanych. Jeden to phlice, drugie to muszki meszki i komarki rażem wziemte. Muszki meszki i komarki żosztauy plaszkate na szcianah a phlice jusz pszy dwuh frontlinkah nie miauy szamsz.

Terasz Marusia ma szraczke, ale jusz dosztaua leki i czuje siem czorasz lepiej. Wczeszniej szraczke miaua Roxi a po Marusi szraczki dosztauo Poddasze. Poddasze to pewnikiem s nerfuf. A my to s jakihś tfu firusuf. Nie wiemy kto je pszemycił ale hemtnie siem dofiemy. Agent Marusia poczyniua jusz pefne obszerwaczje. Jednakowosz szaden wniosek siem nie wysunoł. Boimy siem o tymczaszowe smrotki coby ich nie zarazić tym fuj szfińsztfem. Terasz guwne obszerwacje czynione som u Mamuśki w tymczasowym stadtku.
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Czw lip 22, 2010 7:46 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

CatherineTheGreat pisze:wenrze terz szą szpryszkiwacze kranowe Stefcia wie taki szpryszkowacz bóteleczkowy miał szłóżyć kiedyś do sztraszenia Marcelinka Krakowszkiego ale szpryszkiwacz okażał się być do dópy tak muwiła żdenerwowana Marcelinkowa

To może będzie szpryszkiwacz Menażka zainteresowana.

seidhee

Post » Czw lip 22, 2010 9:03 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

Tak mi na to wygląda, że jednakowoż wszystkie węże są błeee i należy się ich pozbyć
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw lip 22, 2010 11:31 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

seidhee pisze:

To może będzie szpryszkiwacz Menażka zainteresowana.

szpryszkiwacze terasz szą potżebne ale nie do sztraszenia kocinek Stefcia prosi

CatherineTheGreat

Post » Czw lip 22, 2010 11:38 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

CatherineTheGreat pisze:szpryszkiwacze terasz szą potżebne ale nie do sztraszenia kocinek Stefcia prosi

Jak jest bardzo gorąco to duża nam moczy wodą główki z tyłu ale nie szpryszkiwaczem tylko ręką a i tak się boimy troszkę. A potem mamy fryzurki takie nastroszone i jest nam chłodniej.
Menaszka

seidhee

Post » Czw lip 22, 2010 11:49 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentowe Pżedszkole

seidhee pisze:
CatherineTheGreat pisze:szpryszkiwacze terasz szą potżebne ale nie do sztraszenia kocinek Stefcia prosi

Jak jest bardzo gorąco to duża nam moczy wodą główki z tyłu ale nie szpryszkiwaczem tylko ręką a i tak się boimy troszkę. A potem mamy fryzurki takie nastroszone i jest nam chłodniej.
Menaszka

a Stefcię Kasia myje śmatką rurzową ale fryzórki nie robi mósi Stefcia o fryzórkę poprosić Stefcia się cieszy

CatherineTheGreat

[poprzednia][następna]