Moderator: Estraven
seidhee pisze:Nikt nic nie pisze tu a ja się martwię bo Duża mówi że wychodzi za czymś. O ile dobrze rozumiem to wychodzi za wężem. Ale nie jestem pewna. Duży też coś podobnego robi. Wydaje mi się, że ma to jakiś związek z małżami. Trochę się boję że oni wyjdą a nas zostawią.
Menażka
Gosiara pisze:Ale tu fajnie piszecie
seidhee pisze:Nikt nic nie pisze tu a ja się martwię bo Duża mówi że wychodzi za czymś. O ile dobrze rozumiem to wychodzi za wężem. Ale nie jestem pewna. Duży też coś podobnego robi. Wydaje mi się, że ma to jakiś związek z małżami. Trochę się boję że oni wyjdą a nas zostawią.
Menażka

Flortee pisze:seidhee pisze:Nikt nic nie pisze tu a ja się martwię bo Duża mówi że wychodzi za czymś. O ile dobrze rozumiem to wychodzi za wężem. Ale nie jestem pewna. Duży też coś podobnego robi. Wydaje mi się, że ma to jakiś związek z małżami. Trochę się boję że oni wyjdą a nas zostawią.
Menażka
Niech sie Menaszka nie martwi, oni wyjdą i zaraz wrócą. Dorotka wyjdzie w lewo, Mihauek w prawo i wrócą! Stopka wie!
I tez sie Stopka pyta jak Aspirantura Drużynowa! Cosia, Jasia, Mania, meldunki potrzebne
MaryLux pisze:Nie bardzo rozumiem, po co Ci Duzi wychodzą i po co im te węże... Przecież węże to są gady i one czasem są jadowite, a kiedy indziej dusiciele, a tak czy owak to zabijają ludzi i koty
Inka
CatherineTheGreat pisze:wenrze terz szą szpryszkiwacze kranowe Stefcia wie taki szpryszkowacz bóteleczkowy miał szłóżyć kiedyś do sztraszenia Marcelinka Krakowszkiego ale szpryszkiwacz okażał się być do dópy tak muwiła żdenerwowana Marcelinkowa

CatherineTheGreat pisze:wenrze terz szą szpryszkiwacze kranowe Stefcia wie taki szpryszkowacz bóteleczkowy miał szłóżyć kiedyś do sztraszenia Marcelinka Krakowszkiego ale szpryszkiwacz okażał się być do dópy tak muwiła żdenerwowana Marcelinkowa
seidhee pisze:CatherineTheGreat pisze:wenrze terz szą szpryszkiwacze kranowe Stefcia wie taki szpryszkowacz bóteleczkowy miał szłóżyć kiedyś do sztraszenia Marcelinka Krakowszkiego ale szpryszkiwacz okażał się być do dópy tak muwiła żdenerwowana Marcelinkowa
To może będzie szpryszkiwacz Menażka zainteresowana.
CatherineTheGreat pisze:szpryszkiwacze terasz szą potżebne ale nie do sztraszenia kocinek Stefcia prosi
seidhee pisze:CatherineTheGreat pisze:szpryszkiwacze terasz szą potżebne ale nie do sztraszenia kocinek Stefcia prosi
Jak jest bardzo gorąco to duża nam moczy wodą główki z tyłu ale nie szpryszkiwaczem tylko ręką a i tak się boimy troszkę. A potem mamy fryzurki takie nastroszone i jest nam chłodniej.
Menaszka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 11 gości