Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kleo pisze:mashas jest zaganicą
Napisała mi sms że wypuściła kotke tam gdzie ją znalazła (Sosnowiec, zagórze), żadne schronisko nie chciało jej przyjąć i ponoć była już zdrowa wtedytylko to dość dziwne że tak szybko wyzdrowiała, moją Chili trzymał katar ok.1,5 tygodnia a oczka do tej pory zakrapiam 2 razy dziennie , boje sie że kotka nadal jest chora
Zmusiłam aparat do współpracy, dziś wieczorkiem wstawię zdjęcia mojej Chili - potworka
Mara S pisze:I na dodatek żadnego wcześniej wołania o pomoc w stylu - "za 2 dni wyjeżdżam pomóźcie bo nie mam co z kotem zrobić" a ten pomysł ze schronami to....
Ja i podejrzewam, że więcej osób także, myślałam, że ta kotka cały czas siedzi w jakiejś lecznicy a tymczasem
Kleo pisze:Mara S pisze:I na dodatek żadnego wcześniej wołania o pomoc w stylu - "za 2 dni wyjeżdżam pomóźcie bo nie mam co z kotem zrobić" a ten pomysł ze schronami to....
Ja i podejrzewam, że więcej osób także, myślałam, że ta kotka cały czas siedzi w jakiejś lecznicy a tymczasem
ja też myślałam że jest dalej w lecznicy, nie dała znać że wyjeżdżą i kotka musi opuścić lecznice
Marta napisałam smsa gdzie dokładnie to jest, czekam na odp
mar_tika pisze:Kleo dowiedz się dokładnie gdzie niby jest ta zajezdnia na zagórzu?Niedaleko mnie jest zajezdnia autobusowa ale nie wiem czy akurat o tą chodzi?
Mara S pisze:mar_tika pisze:Kleo dowiedz się dokładnie gdzie niby jest ta zajezdnia na zagórzu?Niedaleko mnie jest zajezdnia autobusowa ale nie wiem czy akurat o tą chodzi?
Marta na Zagórzu jest tylko jedna zajezdnia - ta autobusowa koło basenu
Użytkownicy przeglądający ten dział: BB_Candy89, sadnessofheart, septicemia i 231 gości