DO ZAMKNIĘCIA: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 21, 2010 18:44 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :)

Marcelibu pisze:Na specjalne życzenie fotki Malutka

A kto sobie życzył 8) :oops: ?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro lip 21, 2010 18:50 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :) Fotki s. 74.

8) :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro lip 21, 2010 18:52 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :) Fotki s. 74.

Ach, syny to jest właśnie to :1luvu:

Pawełku, podoba Ci się mój najnowszy nabytek :wink: ?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro lip 21, 2010 19:07 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :) Fotki s. 74.

O jakie śliczne fotki do ogłoszeń :) Może jeszcze jako polonistka dałabyś rade wymyślić jakieś zgrabne ogłoszenie? Wymyślone przeze mnie można sobie przeczytać klikając na link przy moim nicku :oops:
Zresztą wiem z doświadczenia, że jak ma się kota u siebie to łatwiej jest o nim klika słów napisać.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Śro lip 21, 2010 19:14 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :) Fotki s. 74.

Na podstawie tych fotek ktoś może pomyśleć sobie, że Irysek jest grzecznym, spokojnym kotkiem-śpioszkiem :ryk:
Ogłoszeń powiadasz...? :( :( :( Tak, wiem wiem wiem, muszę znaleźć mu Dom możliwie jak najszybciej :( ...
Tekst postaram się machnąć w wolnej chwili w pracy.

Wielbłądzio

Post » Śro lip 21, 2010 19:43 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :) Fotki s. 74.

Wielbłądzio pisze:Ach, syny to jest właśnie to :1luvu:

Pawełku, podoba Ci się mój najnowszy nabytek :wink: ?

Śliczny jest Kasiu :wink:
Wczoraj miałem okazję trzymać na rękach chyba nawet mniejsze dzieciątko i jest to niesamowicie wzruszające przeżycie przynajmniej dla mnie :oops: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro lip 21, 2010 21:05 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :) Fotki s. 74.

Wrrrrr. Niedosyć, że całą skórę na nogach, rękach i twarzy mam zmasakrowaną od upałów (krostki, ranki, spierzchnięcia takie jakby była spalona itp. :roll: ), to jeszcze od dwóch dni bolą mnie dziurki w uszach, mimo że noszę w nich na 100% srebrne kolczyki. Nigdy przedtem się tak nie zdarzało :roll:
A bez (wiszących) kolczyków nie lubię chodzić, bardzo dodają kobiecości :wink:

Wielbłądzio

Post » Śro lip 21, 2010 22:00 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :) Fotki s. 74.

W weekend ma być chłodniej :)
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Śro lip 21, 2010 22:02 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :) Fotki s. 74.

Wiem. Dlatego postaram się dożyć :twisted:

Wielbłądzio

Post » Czw lip 22, 2010 7:54 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :) Fotki s. 74.

Masakra. Już o szóstej rano było duszno i lepko :roll:

Zaspałam. Wszystko robiłam w biegu. Niektóre Dranie widocznie to zauważyły, bo wyjątkowo natarczywie próbowały okradać Małego ze śniadania. Myślałam, że im ogony z tych zapasionych doop powyrywam, a szczególnie takiej jednej łaciatej krowie :twisted: Zapowiedziałam jej, że wieczorem zrobię z niej beef strogonova :twisted: :wink:

Busieńka nadal się do mnie przytula. Trochę mnie to dziwi, bo przecież muszę pachnieć Iryskiem i niemożliwe, żeby ona tego nie czuła. Kiedy wpuszczam do sypialni któregoś z dorosłych kotów oprócz Bidzi, Królewna natychmiast ode mnie zwiewa, zaczyna prychać i ucieka pod łóżko. Tymczasem Malutek jest u nas już od czterech dni i jak dotąd nie zostałam ukarana za tę 'zdradę' fochem :wink: I na szczęście nie przestała też jeść, uff.

Ubrałam się dziś w hippisowskie szmatki z czasów liceum i rzemykowe sandałki. Ech, wspomnienia......

Wielbłądzio

Post » Czw lip 22, 2010 8:13 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :) Fotki s. 74.

Wielbłądzio pisze:Ubrałam się dziś w hippisowskie szmatki z czasów liceum i rzemykowe sandałki. Ech, wspomnienia......

Woodstock niedlugo... :mrgreen:
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Czw lip 22, 2010 8:25 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :) Fotki s. 74.

Ale włosy zrobiłam w koczek, bo zdechłabym z rozpuszczonymi :wink:
Gdybym je obcięła, byłoby dużo wygodniej, szybciej z myciem i rozczesywaniem i w ogóle... No ale nie potrafię. Krótkowłosa i mięsożerna śnię się sobie w koszmarach :roll:

Wielbłądzio

Post » Czw lip 22, 2010 8:47 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :) Fotki s. 74.

Wielbłądzio pisze:Ale włosy zrobiłam w koczek, bo zdechłabym z rozpuszczonymi :wink:
Gdybym je obcięła, byłoby dużo wygodniej, szybciej z myciem i rozczesywaniem i w ogóle... No ale nie potrafię. Krótkowłosa i mięsożerna śnię się sobie w koszmarach :roll:

Koczek jest swietny na upaly, sana tak chodze do pracy.
Ja siebie wogole nie moge wyobrazic z krotkimi wlosami. Raz scielam tak do polowy szyi i to byla maskra. Niecierpliwie czekalam az odrosna i bede mogla znowu robic z nimi co chce.
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Czw lip 22, 2010 10:36 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :) Fotki s. 74.

Ja najkrócej, jak miałam obcięte, to było do ramion - ostatnio między siódmą a ósmą klasą podstawówki. Kiedy byłam młodsza, zawsze chciałam mieć krótkie - pewnie dlatego, że mama wolała mnie w długich i na ogół nie chciała finansować mi fryzjera. Na dobre zhippisiałam właściwie dopiero na początku liceum i od tego czasu żadna siła nie była w stanie zmusić mnie do tego, co jeszcze kilka lat temu bywało jednym z największych moich marzeń :roll: Rodzice próbowali brać mnie awanturami, zakazami, prośbami, sami proponowali kasę... ale tym razem ja się uparłam :mrgreen: I jestem taka długowłosa od prawie piętnastu lat. Jeżeli chodzi o kolory, bywałam już ruda (koniec podstawówki, kawałek LO), ciemnobrązowa (czwarta klasa liceum) i prawie czarna (miały być brązy, ale tak wyszło :twisted: ), obecnie jestem znów blondie: częściowo naturalna, częściowo ze 'słomianymi' pasemkami. Aha, i z rudymi.

Facetów też najbardziej lubię z wyglądu takich 'hairy guys'. Niekoniecznie z kudłami do pasa jako i ja (w PEWNYCH sytuacjach takie kudły potrafią nawzajem się plątać :ryk: ), ale przynajmniej chociaż takich za ucho :1luvu:

Wielbłądzio

Post » Czw lip 22, 2010 18:42 Re: Co Dranie to Dranie. Irysek zwany Malutem :) Fotki s. 74.

Kasia, lepiej szukaj Malutkowi domku stałego... nie kombinuj... 8)

Boszsz, jaki on jest piękny!!!! I dużo mniejszy niż wychodzi na zdjęciach.

Bubor - a może Tobie Malutek zapadnie w serducho?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

[poprzednia][następna]