Ja najkrócej, jak miałam obcięte, to było do ramion - ostatnio między siódmą a ósmą klasą podstawówki. Kiedy byłam młodsza, zawsze chciałam mieć krótkie - pewnie dlatego, że mama wolała mnie w długich i na ogół nie chciała finansować mi fryzjera. Na dobre zhippisiałam właściwie dopiero na początku liceum i od tego czasu żadna siła nie była w stanie zmusić mnie do tego, co jeszcze kilka lat temu bywało jednym z największych moich marzeń

Rodzice próbowali brać mnie awanturami, zakazami, prośbami, sami proponowali kasę... ale tym razem ja się uparłam

I jestem taka długowłosa od prawie piętnastu lat. Jeżeli chodzi o kolory, bywałam już ruda (koniec podstawówki, kawałek LO), ciemnobrązowa (czwarta klasa liceum) i prawie czarna (miały być brązy, ale tak wyszło

), obecnie jestem znów blondie: częściowo naturalna, częściowo ze 'słomianymi' pasemkami. Aha, i z rudymi.
Facetów też najbardziej lubię z wyglądu takich 'hairy guys'. Niekoniecznie z kudłami do pasa jako i ja
(w PEWNYCH sytuacjach takie kudły potrafią nawzajem się plątać
), ale przynajmniej chociaż takich za ucho

Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie

Nunku[`] krowinko najpiękniejsza

Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]