Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dulencja pisze:Jak wróciłam do domu, Stasio i Gucio Junior siedziały na laptopie i starały się go obsługiwać.
Nawyświetlały tyle okienek, że chyba z 15 min zamykałamI któryś próbował się dostać na stronę o oryginalnym adresie: http://www.bing.com/search?q=UUUUUUUUUU ... ORM=IE8SRC - skopiowałam
![]()
Musiałam też zweryfikować ustawienia miau, bo jakieś takie dziwne się stały![]()
Gibutkowa pisze:Dulencja a Ty pamiętasz o zdjęciach Rubina? Tak tylko pytam bo ja nic nie mam na skrzynceAle cierpliwie czekam
Dulencja pisze:Paćkowi wysiadły nerki:(
Wczoraj mniej sikał, późnym wieczorem poleciało tylko kilka kropelek.
Podjechaliśmy do weta - bo nerki były już wcześniej uszkodzone i Paciasty był na renalu.
Na początku miesiąca miał robione badania. Były jak na niego do przyjęcia i porównywalne z poprzednimi.
Jestem w kropce. Został rachunek w lecznicy na 219 zł - i do tego dojdą kolejne.
Jestem pod kreską finansową. Miałam dostać z firmy rozliczenie urlopu - dostanę 29-tego.
Kredytu mi nie dadzą, bo jestem na wypowiedzeniu (wczoraj próbowałam z uwagi na moją kreskę).
I jestem w czarnej dupie.
Rodzina i znajomi nie pożyczą - od matki właśnie usłyszałam, że nie warto, bo to stary pies![]()
Okres taki, że jedni wyjechani i spłukani, drudzy dopiero jadą i na ten cel trzymają kasę.
Mam dość. Chciałabym zawalczyć o Paćka, ukraść dla niego jeszcze trochę czasu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Gosiagosia i 59 gości