Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mimbla64 pisze:cypisek pisze:Krewetka ogólnie czuje się dobrze. Dalej szuka domu !!jest wesołym towarzyskim kotem. Potrzebny domek dla Krewetki taki domek już na stałe,taki bezpieczny dom.
Cypisek, czy reddie prawdę napisała? Krewetka nie ma ogłoszeń adopcyjnych? Jesli tak, to dlaczego?
Mogę Ci podesłac listę stron, na których dajesz bezpłatne ogłoszenia.
Kasia od Behemotha pisze:A postępowanie tej właścicielki to czasem pod jakiś paragraf nie podpada? Bo przyznam, z radością patrzyłabym na jej strach. Takie zachowanie nie może być bezkarne
Igulec pisze:mimbla64 pisze:cypisek pisze:Krewetka ogólnie czuje się dobrze. Dalej szuka domu !!jest wesołym towarzyskim kotem. Potrzebny domek dla Krewetki taki domek już na stałe,taki bezpieczny dom.
Cypisek, czy reddie prawdę napisała? Krewetka nie ma ogłoszeń adopcyjnych? Jesli tak, to dlaczego?
Mogę Ci podesłac listę stron, na których dajesz bezpłatne ogłoszenia.
mimbla64, wiele osób wie, gdzie można dodawać ogłoszenia, Fundacja dodatkowo oferuje taka opcję - zgłaszasz kota do Fundacji na odpowiednim formularzu, zgodnie z regulaminem pośrednictwa adopcyjnego i masz zorganizowanych mnóstwo ogłoszeń w sieci. Jednak jeśli tego się nie zgłosi lub łamie się regulamin, ogłoszeń nie będzie...
reddie pisze:Ja mam taką kwestię formalną odnośnie umowy adopcyjnej podpisywanej podczas adopcji Krewetki, która miała miejsce chyba 16 marca. Dlaczego ta umowa nie została jeszcze wysłana do Fundacji? Sprawdziłam to. Skontaktowałam się z koordynatorką ds. ewidencji i otrzymałam informację, że umowy nie otrzymała. Proszę cypiska o niezwłoczne odesłanie tej umowy na adres koordynatora ds. ewidencji. W dniu adopcji Krewetka był kotem fundacyjnym i był wpisany do ewidencji KD, dlatego umowa ta musi znaleźć się w naszej dokumentacji.
Umowę proszę wysłać listem poleconym.
Wiadomość ta została wysłana także na adres e-mail cypiska, żeby nie było wątpliwości, że to oficjalna prośba.
cypisek pisze:Dlaczego dopiero oprzytomniałaś po 4 mies.?? Z tego co wiem Monika 74 wyjaśniła ci wszystkie kwestie dotyczące adopcji Krewetki jak i jego błyskawicznego powrotu./ z przyczyn losowych/ Dobrze znasz przyczynę jego powrotu znowu do mnie. Nie będę pisała znowu tego samego od nowa. Proszę o nie zaśmiecanie wątku.
Krewetka szuka domu.
cypisek pisze:Skoro kot został oddany z przyczyn losowych po ok 48 godz. to logiczne jest ,że adopcja jest uznana za nie byłą. Trzeba było obudzić się 4 mies wcześniej .
cypisek pisze:Czytaj uważnie Krewetka poszedł do adopcji 17 marca!!!!wrócił 18 marca, więc nie wiem skąd masz te dane. Jak się dokładnie czyta wątek jest tam napisane.
cypisek pisze:Pamiętacie pisałam, że był pan w niedzielę oglądać Krewetkę, wrócił po niego .Powiedział,że zapadł mu w serce....Pojechali razem do domu..W środę za tydzień będzie Krewetka miał robione ponowne badania krwi.
monika74 pisze:wczoraj stała sie rzecz poprostu niewiarygodna o 9 wieczorem zadzwonil tel
okazalo sie ze pan Krewetki mial w środe wypadek spadł z rusztowania jest połamany i został przetransportowany do szpitala w innym mieście
dzwonili rodzice tego pana ze nie mają co zrobic z kotem oni mają agresywnego psa i nie moga zabrac go do siebie pan mieszkał sam
Krewetka wrócił do dt
reddie pisze:Rany, a ten pan nie chce być już dla Krewetki DS-em?
cypisek pisze:Mam nadzieję,że pan chce Krewetkę z powrotem./za parę dni będzie wiadomo jak wygląda sytuacja ze zdrowiem pana/ Napisałam tak,bo każdy dzień dla Krewetki dłużej u mnie,to wcale nie dobre dla niego...
cypisek pisze:Stało się.....pan unieruchomiony na dłużej.....Krewetka już nie wróci do niego.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina i 633 gości