No piękny jeseś piękny, a szczególnie w tych kropach

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Filomen pisze:to zdecydujta sie jak ma się zakładka nazywać.
Filomen pisze:to zdecydujta sie jak ma się zakładka nazywać. Za duzo zakładek nie moze być bo bedzie chaos na stronie, juz i tak usunęłam podziekowania. Wersja angielska gotowa, czekam az Marcin ją podepnie.
Basia bede potzrebowac ze dwa trzy miejsca w Chatce bo tez lapiemy na steryliki. Chlopów wypuscimy na drugi dzień ale babki tzreba kilka dni potrzymac.
majencja pisze:A Ciocia chciała mu sekcje robić![]()
![]()
Chyba sie wystraszył
mar_tika pisze:Filomen pisze:to zdecydujta sie jak ma się zakładka nazywać. Za duzo zakładek nie moze być bo bedzie chaos na stronie, juz i tak usunęłam podziekowania. Wersja angielska gotowa, czekam az Marcin ją podepnie.
Basia bede potzrebowac ze dwa trzy miejsca w Chatce bo tez lapiemy na steryliki. Chlopów wypuscimy na drugi dzień ale babki tzreba kilka dni potrzymac.
Kilka propozycji już mamy i na spokojnie coś wybiorę![]()
Dziewczyny utwórzcie listę sterylkową tzn: kto ,ile ma kotów do wyłapania ,komu potrzebna łapka i miejsce w kociarni na okres rekonwalescencji.
Ja tez mam do wyłapania 5 kotek na sterylki z ul.żytniej i powiem że już sie zakreciałam w tym wszystkim
Filomen pisze:To moze sie zdzwaniajmy? Piotrek ma dziś odebrac klatke łapke od Mary S
Mara S pisze:Filomen pisze:To moze sie zdzwaniajmy? Piotrek ma dziś odebrac klatke łapke od Mary S
Która to jest ofiarą i nic nie złapala, baaa - nawet zwykle jak wychodziła z klatką nie widziała żadnego kotaNo ale ja mam tylko 1 ciężarną + jakies 1-3 maluchy i będę nadal walczyć bez klatki
mar_tika pisze:
Mam jeszcze pytanko czy naprawde nikt nie pomoże nam w transporcie Mokki i Baski do Wrocławia?
Mara S pisze:mar_tika pisze:
Mam jeszcze pytanko czy naprawde nikt nie pomoże nam w transporcie Mokki i Baski do Wrocławia?
Popytam znajomych ale jakie dni i godzniy w ogóle wchodzą w rachubę? Jak ten lekarz przyjmuje?
Mara S pisze:mar_tika pisze:
Popytam znajomych ale jakie dni i godzniy w ogóle wchodzą w rachubę? Jak ten lekarz przyjmuje?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 102 gości