Kocia Chatka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 20, 2010 13:41 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

majencja pisze:Czyż nie jezdem pienkny Ciociu Dorotko?????
Obrazek
Obrazek

No piękny jeseś piękny, a szczególnie w tych kropach :1luvu:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto lip 20, 2010 13:57 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

to zdecydujta sie jak ma się zakładka nazywać. Za duzo zakładek nie moze być bo bedzie chaos na stronie, juz i tak usunęłam podziekowania. Wersja angielska gotowa, czekam az Marcin ją podepnie.
Basia bede potzrebowac ze dwa trzy miejsca w Chatce bo tez lapiemy na steryliki. Chlopów wypuscimy na drugi dzień ale babki tzreba kilka dni potrzymac.

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Wto lip 20, 2010 14:29 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

A Ciocia chciała mu sekcje robić :ryk: :ryk: :ryk: Chyba sie wystraszył :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Wto lip 20, 2010 15:23 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

Filomen pisze:to zdecydujta sie jak ma się zakładka nazywać.

Ja byłabym za nazwą " Mimo wszystko" bo każdy kot się liczy i każdy dostaje szansę na dom, na wyleczenie, na przyszłość. Mimo ze czasem stan jest nie ciekawy to i tak się walczy o każdego.

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Wto lip 20, 2010 15:25 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

Filomen pisze:to zdecydujta sie jak ma się zakładka nazywać. Za duzo zakładek nie moze być bo bedzie chaos na stronie, juz i tak usunęłam podziekowania. Wersja angielska gotowa, czekam az Marcin ją podepnie.
Basia bede potzrebowac ze dwa trzy miejsca w Chatce bo tez lapiemy na steryliki. Chlopów wypuscimy na drugi dzień ale babki tzreba kilka dni potrzymac.

Kilka propozycji już mamy i na spokojnie coś wybiorę :D
Dziewczyny utwórzcie listę sterylkową tzn: kto ,ile ma kotów do wyłapania ,komu potrzebna łapka i miejsce w kociarni na okres rekonwalescencji.
Ja tez mam do wyłapania 5 kotek na sterylki z ul.żytniej i powiem że już sie zakreciałam w tym wszystkim :roll:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto lip 20, 2010 15:49 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

majencja pisze:A Ciocia chciała mu sekcje robić :ryk: :ryk: :ryk: Chyba sie wystraszył :mrgreen:

no jezdem se menda :twisted:
no ale sie ciesze, kurde jak tyle juz kociaków odeszło to człowiekowi głupoty do łba przychodzą :D

Filomen

Post » Wto lip 20, 2010 15:52 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

mar_tika pisze:
Filomen pisze:to zdecydujta sie jak ma się zakładka nazywać. Za duzo zakładek nie moze być bo bedzie chaos na stronie, juz i tak usunęłam podziekowania. Wersja angielska gotowa, czekam az Marcin ją podepnie.

Kilka propozycji już mamy i na spokojnie coś wybiorę :D
Dziewczyny utwórzcie listę sterylkową tzn: kto ,ile ma kotów do wyłapania ,komu potrzebna łapka i miejsce w kociarni na okres rekonwalescencji.
Ja tez mam do wyłapania 5 kotek na sterylki z ul.żytniej i powiem że już sie zakreciałam w tym wszystkim :roll:

w tym tygodniu Piotrek będzie łapał te koty ale nie wiem czy damy rade wszytskie w ciągu tygodnia bo dorosłych chyba ze 6-7 , w tym 3 szylkretowe na pewno babeczki. Facetów puścimy od razu wolno po noclegu u dr Skolika ale babki trzeba przetrzymać.
nie mogę obiecac co nam się złapie i w jakiej kolejności. To moze sie zdzwaniajmy? Piotrek ma dziś odebrac klatke łapke od Mary S

aha i super news - kociaki od ciachniętej Mici nie wrócą na Orkana bo jakis debil sasiad sie odgraża ze je otruje bo ma uczulenie. Czyli zamiast 2 do szukania domów mamy 4 krówki obsmarkane. :evil:
ale już przynajmniej robią się miziaste. Muszę im zdjęcia porobić. Kot europejski - standard w typie krowy.

Filomen

Post » Wto lip 20, 2010 16:04 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

Filomen pisze:To moze sie zdzwaniajmy? Piotrek ma dziś odebrac klatke łapke od Mary S

Która to jest ofiarą i nic nie złapala, baaa - nawet zwykle jak wychodziła z klatką nie widziała żadnego kota :evil: No ale ja mam tylko 1 ciężarną + jakies 1-3 maluchy i będę nadal walczyć bez klatki :wink:

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Wto lip 20, 2010 16:11 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

Mara S pisze:
Filomen pisze:To moze sie zdzwaniajmy? Piotrek ma dziś odebrac klatke łapke od Mary S

Która to jest ofiarą i nic nie złapala, baaa - nawet zwykle jak wychodziła z klatką nie widziała żadnego kota :evil: No ale ja mam tylko 1 ciężarną + jakies 1-3 maluchy i będę nadal walczyć bez klatki :wink:

to moze do tej ciężarnej to Basię zatrudnić?

słyszałam, że kocie podziemie wysyła sobie faxem zdjęcia Barbary, jak się pokaże w okolicy to wszytkie kocie panny maja się chować :ryk:

sorry już mnie głupawka ogrania dzisiaj

Filomen

Post » Wto lip 20, 2010 17:13 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

Ja mam do sterylki dwie osojone i 3 dzikie .I też z Baśką łapę :mrgreen:

Tani test niestety wyszedł pozytywny.kotka ma białaczkę .Pieniązki zebrane na kociej imprezie przeznaczymy na jej leczenie.Basia ma się zdzwonić z Ewę i zorientować gdzie najtaniej można przeprowadzić kurację.

Mam jeszcze pytanko czy naprawde nikt nie pomoże nam w transporcie Mokki i Baski do Wrocławia?

mar_tika

Post » Wto lip 20, 2010 17:23 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

Koty obecnie przebywające na kociarni:
Borys i Sylwuś
ObrazekObrazek
Kostek nadal chory
Obrazek
Rambo vel bambo
Obrazek
Zbignieff
Obrazek
Tigra
Obrazek
Tania
Obrazek
Mokka
Obrazek
Emma
Obrazek
Bona siostra Emmy
Obrazek

mar_tika

Post » Wto lip 20, 2010 17:49 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

mar_tika pisze:
Mam jeszcze pytanko czy naprawde nikt nie pomoże nam w transporcie Mokki i Baski do Wrocławia?

Popytam znajomych ale jakie dni i godzniy w ogóle wchodzą w rachubę? Jak ten lekarz przyjmuje?

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Wto lip 20, 2010 18:05 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

mar_tika pisze:Koty obecnie przebywające na kociarni:
Borys i Sylwuś
ObrazekObrazek
Kostek nadal chory
Obrazek
Rambo vel bambo
Obrazek
Zbignieff
Obrazek
Tigra
Obrazek
Tania
Obrazek
Mokka
Obrazek
Emma
Obrazek
Bona siostra Emmy
Obrazek

Chciałam uprzejmie zawiadomić , że zdecydowałam się wziąć Tigrę do siebie na domek tymczasowy. Zabranie Tigrusi z kociej chatki będzie najpóźniej w piątek rano - muszę ubłagać Mamę żeby mnie zastąpiła w pracy, bo koniecznie chcę wiedzieć jak zareaguje na Tigrę Jogi . Tigra nie ma na szczęście białaczki , inne wyniki też są niezłe. Jedyne czego się boję panicznie, to czy Jogi ją zaakceptuje-mam nadzieję że obędzie się bez drastycznych scen, które jeszcze by Tigrę wystraszyły. Jogi niektóre koty z sąsiedztwa lubi i się nimi bawi, a jednego nie cierpi, dostaje szału na jego widok. Bardzo bym chciała , żeby Tigrunia się zaaklimatyzowała u nas, żeby się przestała bać. Proszę , jeśli możecie - trzymajcie za mnie kciuki - to będzie mój pierwszy kotek "tymczasowy". A najbardziej trzymajcie kciuki za to jak Jogi przyjmie Tigrę - chyba nie wytrzymam jak będzie wobec niej agresywny, będę się bardzo starać , ale nie wiem czy dam radę - na wszelki wypadek zakupiłam większa ilość stoperanu. :| ten stoperan to dla mnie - nie dla Tigry
Ostatnio edytowano Wto lip 20, 2010 18:34 przez gosiakot, łącznie edytowano 1 raz

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Wto lip 20, 2010 18:12 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

Mara S pisze:
mar_tika pisze:

Popytam znajomych ale jakie dni i godzniy w ogóle wchodzą w rachubę? Jak ten lekarz przyjmuje?

Ja niestety mogę zaoferować jedynie pomoc finansową np. dot. kosztów paliwa, leczenia - ale po 2 sierpnia , bo w tym miesiącu już "komornik ante portas" , koty woj. śląskiego , świętokrzyskiego oraz białegostoku - mnie wykończyły :kotek:
Może ktoś by mógł zawieźć Mokkę ( z Basią na pace) dieslem ? - to by mi znacznie ułatwiło sprawę sfinansowania podróży :mrgreen:

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Wto lip 20, 2010 18:13 Re: Kocia Chatka zaprasza do X części wątku...

Mara S pisze:
mar_tika pisze:

Mara wszystkiego się dowiem i wrzucę ci info na gg:)

Gosiu bedzie dobrze jakoś dacie radę .poczatki zawsze sa trudne :ok:

mar_tika

[poprzednia][następna]