Taka śliczna BABUNIA-WILCZKA w innym futerku: BLEKUNIU...(*)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 20, 2010 14:35 Taka śliczna BABUNIA-WILCZKA w innym futerku: BLEKUNIU...(*)

Słodka, piekna, spokojna... taka Babunia - śliczna burasia połączona z szylkretem. Między ciemnymi pręgami trochę burego, trochę rudego futerka. Nie pragnie nic więcej tylko spokojnego miejsca, bo w jej wieku (10 lat) i po jej przejściach głównie spokoju potrzeba.

Babunię znalazła w Warszawie karmicielka i zawiozła do lecznicy. Tu przebywa i w ramach umowy z gminą jest leczona i trzymana, ale.... gmina płaci tylko za kilka dni pobytu. Dzisiaj, gdy koteczka zaczęła wychodzić z depresji i w końcu coś zjadła stała się rzecz straszna:

Dziś na Babunię zapadł wyrok - EUTANAZJA!!! Nikt jej nie chce, jest stara, niedowidzi, szans na dom nie ma, trzeba ją uśpić.[/size]

W lecznicy weci płaczą w ukryciu, bo czy to jej wina, że właściciel ją wyrzucił na podworko? Czy to jej wina, ze nie dowidzi, ze była kiepsko opiekowana? Że ludzka miłość się skończyła?

Babunia jest zdrowa, testy FIV i FELV ujemne :piwa:

BABUNIA - WILCZKA JEST JUŻ W DS!!!!!
I TO NA PEWNO JEST JEJ DOM!
REZYDENCI ZAAKCEPTOWALI WILCZKĘ I PRZYJĘŁY DO SWEGO STADA.

WSZYSTKIM BARDZO, BARDZO DZIĘKUJĘ ZA POMOC :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek
[color=#FF4000]

Obrazek
Ostatnio edytowano Pon wrz 02, 2013 8:10 przez Marzenia11, łącznie edytowano 11 razy
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lip 20, 2010 15:06 Re: Taka śliczna BABUNIA... nie dajmy jej zabić! TDT/DT/DS cito!

Jeszcze nigdy tak długo nie wklejałam dwóch zdjęć! 8O 8O 8O 8O
ale uparłam się, zeby pokazać wszystkim jak piekna jest Babunia.. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto lip 20, 2010 15:08 Re: Taka śliczna BABUNIA... nie dajmy jej zabić! TDT/DT/DS cito!

Trzymam kciuki za znalezienie jak najlepszego domu :ok:
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Wto lip 20, 2010 15:10 Re: Taka śliczna BABUNIA... nie dajmy jej zabić! TDT/DT/DS cito!

Tu przynajmniej musimy znaleźć TDT!!!!!!!! Kotka nie może już być dłużej w lecznicy i ma wyrok śmierci :( :( :( :( :( :( :(

Marzenia11

Post » Wto lip 20, 2010 15:10 Re: Taka śliczna BABUNIA... nie dajmy jej zabić! TDT/DT/DS cito!

biedna Babunia....... - kocia starość tak samo smutna, jak ludzka w tym kraju..... :(

łatwo tej anonimowej GMINIE być bezdusznym...... :evil:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Wto lip 20, 2010 15:13 Re: Taka śliczna BABUNIA... nie dajmy jej zabić! TDT/DT/DS cito!

Oni "maja jak najbardziej duszę 8O - przecież pomagają kotom i leczą - każdy kot dostaje od nich 7 dni szansy" ... a że szanse nierowne to cóż.... starych się zabija...

Babuniu, czy jest dla Ciebie szansa???

Ludziska - błagam o TDT :!: :!: :!: :!: :!:

Marzenia11

Post » Wto lip 20, 2010 15:15 Re: Taka śliczna BABUNIA... nie dajmy jej zabić! TDT/DT/DS cito!

Czy jakoś można przedłużyć pobyt o kilka dni? Ile to by kosztowalo?
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto lip 20, 2010 15:16 Re: Taka śliczna BABUNIA... nie dajmy jej zabić! TDT/DT/DS cito!

:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Wto lip 20, 2010 15:18 Re: Taka śliczna BABUNIA... nie dajmy jej zabić! TDT/DT/DS cito!

taizu pisze:Czy jakoś można przedłużyć pobyt o kilka dni? Ile to by kosztowalo?

20zł za dobę z tego co dobrze usłyszałam przez telefon - pobyt juz został przedłuzony, bo żaden z wetow nie chce TEGO zrobić, ale też możliwość przedłużania się skończy.... a właściwie już skończyła... :( :( :( :( :(

BŁAGAM O POMOC!

Marzenia11

Post » Wto lip 20, 2010 15:38 Re: Taka śliczna BABUNIA... nie dajmy jej zabić! TDT/DT/DS cito!

Do góry Babuniu!!!!
Nie pozwolimy Cię uspić :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Wto lip 20, 2010 15:40 Re: Taka śliczna BABUNIA... nie dajmy jej zabić! TDT/DT/DS cito!

Taka piekna, smutna, niechciana Babunia...

Obrazek

Obrazek

Marzenia11

Post » Wto lip 20, 2010 15:46 Re: Taka śliczna BABUNIA... nie dajmy jej zabić! TDT/DT/DS cito!

o matko... - serce się kraja... :cry: :cry: :cry: - ona taka zrezygnowana, jakby wiedziała.... :(

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Wto lip 20, 2010 15:52 Re: Taka śliczna BABUNIA... nie dajmy jej zabić! TDT/DT/DS cito!

Obrazek

Obrazek

Marzenia11

Post » Wto lip 20, 2010 15:52 Re: Taka śliczna BABUNIA... nie dajmy jej zabić! TDT/DT/DS cito!

:P :P do góry śliczna :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

[następna]