Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Boo77 pisze:Jesteś.
Ja nie odnoszę się do Twojej odpowiedzi do inspektora tylko do Twojego oburzenia wobec Zofia&Sasza czyli zgłoszenia Twojego postu do moderacji.
BOZENAZWISNIEWA pisze:Tu miała byc merytorycz[n]a wymiana zdań
IKA 6 pisze:Rozliczenie kotów forumowych za czas od 05.09 - 05.10. Wszystkie koty mają swoje watki:
- TOZ Płock 4 koty
Rezydent Bella, TM Biesik, DS- Baja, Bojar,
viewtopic.php?f=13&t=94186IKA 6 pisze:Wczoraj zostały przywiezione na Śląsk przez CatherineTheGreat 4 kociaki i ich mama do mnie DT. Uciekały przed pp. Od wczoraj maluchy nic nie robią tylko śpią i jedzą w mniejszych chwilach się bawia. Wizyta mojej vetki potwierdziła dobry stan maluchów. Wszystkie poprzednie informacje sa jeszcze na watku " Malcy w DT na Sląsku"
Miuti pisze:Ja sama mam zakocony i zapsiony dom.
Ja sama byłam obiektem ataków, w których posłużono się wyjątkowo ohydnym kłamstwem.
Od totalnego potępienia uratowało mnie to, że... pewne rzeczy byłam w stanie udowodnić dzięki posiadanym urzędowym dokumentom. A tak! Gdyby sprawa trafiła do sądu, wyrok byłby oczywisty. Brałam takie rozwiązanie pod uwagę.
Oczernianie osób zaangażowanych w pomoc kotom jest na forum bardzo częste. I kotom nie służy.
Jeżeli ktos przyjmuje pod swój dach tzw. trudne przypadki - to ma wśród kotów dużą śmiertelność. I czasem sobie nie radzi.Takim osobom należy pomóc - a nie niszczyć je.
Nie sztuka opiekować się ślicznymi, zdrowymi kotkami, na które jest wielu chętnych.
To tyle.
cangu pisze:Miuti pisze:Ja sama mam zakocony i zapsiony dom.
Ja sama byłam obiektem ataków, w których posłużono się wyjątkowo ohydnym kłamstwem.
Od totalnego potępienia uratowało mnie to, że... pewne rzeczy byłam w stanie udowodnić dzięki posiadanym urzędowym dokumentom. A tak! Gdyby sprawa trafiła do sądu, wyrok byłby oczywisty. Brałam takie rozwiązanie pod uwagę.
Oczernianie osób zaangażowanych w pomoc kotom jest na forum bardzo częste. I kotom nie służy.
Jeżeli ktos przyjmuje pod swój dach tzw. trudne przypadki - to ma wśród kotów dużą śmiertelność. I czasem sobie nie radzi.Takim osobom należy pomóc - a nie niszczyć je.
Nie sztuka opiekować się ślicznymi, zdrowymi kotkami, na które jest wielu chętnych.
To tyle.
dokładnie![]()
![]()
![]()
Szkoda, że tak mało tu mądrych wypowiedzi. Pieniactwo, awantury i prywatne rozgrywki.
Cameo pisze:20 kotów na jednego człowieka?to żart...? gdzie tu czas na głaski, skoro doba ma tylko 24h?
Cameo pisze:20 kotów na jednego człowieka?to żart...? gdzie tu czas na głaski, skoro doba ma tylko 24h?
BOZENAZWISNIEWA pisze:Cameo pisze:20 kotów na jednego człowieka?to żart...? gdzie tu czas na głaski, skoro doba ma tylko 24h?
a moze ktos jest w domu?pomyslałas o tym/
a moze nie kazdy kot "życzy'sobie głasków...Juz ja widze mojego Saszke jak go na rece biore...geba w sznytach..ale sam sie łasi....Skoro ktos ma 20 i uwaza,ze daje rade to dlaczego mu nie wierzyc...Ja mam nascie-ciut nie dzieścia i na pewno moje koty sa u mnie szczesliwe....bo Zadbane, leczone sa i najedzone...
tak, tak(powiedziały mi mruczac do uszka)
Ładowanie do schronu uważam za okrucieństwo i teraz coraz bardziej przekonuje sie na forum ,ze EUTANAZJA w wielu przypadkach to wybawienie....
i niedawno przyjełam okaleczonego kota....ślepyZERO telefonów....nawet siuska ma obcietego...wyrzucony jak śmieć...boi sie, robi pod siebie, gryzie , piszczy...uderza sie głowa w sprzety, padaczka....i sraczka(serio0-Sraczke juz opanowalismy...ucieczki na głos człowieka tez...i dzisiaj sukces..nie robił pod siebie od kilku godzin tylko do kuwetki,gdzie go zaniosłam...
Czytam watek o kolekcjonerstwie....ciekawe to jest...myslałam ,ze tu ktos podsumowanie zrobił...a tu znowu...
a i jeszcze dodam...ze ten kot pewnie zostanie u mnie "wiecznym tymczasem'bo nie wyobrazam sobie przez 5 lat tymczasowac kota, a potem go oddać
Jeździc po innych jest dobrze....nie mozna zabronić.....Kazdy popełnia błedy...i powinien własne gary dogladać ....
IKA6 żyje i ma sie dobrze...jak wiele innych osób jakie odeszło z forum(bez aferek,ale z obrzydzenia)
Gdyby nie kilka osób jakim pomagam i wspieram tez by mnie tu nie było..Ja przezyłam szyderstwa i jestem mocniejsza...i przez rok wiele sie nauczyłam ...
Warto watek -śmierdziel -numer-n-ty podsumować i zamknąć....
BOZENAZWISNIEWA pisze:Czytam watek o kolekcjonerstwie....ciekawe to jest...myslałam ,ze tu ktos podsumowanie zrobił...a tu znowu...
a i jeszcze dodam...ze ten kot pewnie zostanie u mnie "wiecznym tymczasem'bo nie wyobrazam sobie przez 5 lat tymczasowac kota, a potem go oddać
Jeździc po innych jest dobrze....nie mozna zabronić.....Kazdy popełnia błedy...i powinien własne gary dogladać ....
IKA6 żyje i ma sie dobrze...jak wiele innych osób jakie odeszło z forum(bez aferek,ale z obrzydzenia)
Gdyby nie kilka osób jakim pomagam i wspieram tez by mnie tu nie było..Ja przezyłam szyderstwa i jestem mocniejsza...i przez rok wiele sie nauczyłam ...
Warto watek -śmierdziel -numer-n-ty podsumować i zamknąć....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Blue, Google [Bot] i 648 gości