Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 24, 2010 10:10 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

nie jestem stronnicza...odniosłam sie do wypowiedzi Inspektora...i formy..prywatne plucia mnie nie obchodza....
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw cze 24, 2010 10:50 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Jesteś.
Ja nie odnoszę się do Twojej odpowiedzi do inspektora tylko do Twojego oburzenia wobec Zofia&Sasza czyli zgłoszenia Twojego postu do moderacji.
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Czw cze 24, 2010 14:37 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Boo77 pisze:Jesteś.
Ja nie odnoszę się do Twojej odpowiedzi do inspektora tylko do Twojego oburzenia wobec Zofia&Sasza czyli zgłoszenia Twojego postu do moderacji.

Nie ma sprawy..mam nadzieje,ze Moderator zajmie stanowisko w tej sprawie...A kiedy czytam Twoje wpisy z cyklu"...forum poświęconym pomocy żywym stworzeniom."to pragne przypomniec,ze ludzie sa tez zywymi stworzeniami....W imie miłosci do zwierzat obrzuca sie ludzi epitetami...nabija sie z nich....
Nie jestem oburzona postem Zofia &Sasza...ma racje...popieram Jej zwrócenie uwagi ....jak wspomniałam-moge poniesc 'konsekwencje'swojej wypowiedzi,ale nic chyba nie usprawiedliwia Insopektora...i o to chodzi...Równie dobrze moge stwierdzic,ze tez jestes stronnicza...ale kogo to obchodzi...Tu miała byc merytorycza wymiana zdań, a ciagle kłamstwa sie czyta i dochodzenia robi....i własnie to niby w trosce o zwierzeta...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw cze 24, 2010 16:10 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

BOZENAZWISNIEWA pisze:Tu miała byc merytorycz[n]a wymiana zdań

i będę wdzięczna za dążenie do tego
i powstrzymanie się wszystkich uczestników od wypowiedzi zawierających treści obraźliwe

moderator Kaska
Obrazek

Kaska

Od: Pt paź 17, 2003 21:24

Post » Nie cze 27, 2010 9:28 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

IKA 6 pisze:Rozliczenie kotów forumowych za czas od 05.09 - 05.10. Wszystkie koty mają swoje watki:
- TOZ Płock 4 koty
Rezydent Bella, TM Biesik, DS- Baja, Bojar,

IKA 6 pisze:Wczoraj zostały przywiezione na Śląsk przez CatherineTheGreat 4 kociaki i ich mama do mnie DT. Uciekały przed pp. Od wczoraj maluchy nic nie robią tylko śpią i jedzą w mniejszych chwilach się bawia. Wizyta mojej vetki potwierdziła dobry stan maluchów. Wszystkie poprzednie informacje sa jeszcze na watku " Malcy w DT na Sląsku"
viewtopic.php?f=13&t=94186

To w końcu 4 czy 5?
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Wto cze 29, 2010 20:31 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Dawno mnie tutaj nie było co taka cisza> :twisted:

Doria77

Od: Pt maja 28, 2010 17:05

Post » Czw lip 01, 2010 10:54 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

podnoszę ku pamięci i przestrodze
Obrazek

inspektor

Od: Wto wrz 22, 2009 10:59

Post » Wto lip 20, 2010 12:00 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Miuti pisze:Ja sama mam zakocony i zapsiony dom.
Ja sama byłam obiektem ataków, w których posłużono się wyjątkowo ohydnym kłamstwem.
Od totalnego potępienia uratowało mnie to, że... pewne rzeczy byłam w stanie udowodnić dzięki posiadanym urzędowym dokumentom. A tak! Gdyby sprawa trafiła do sądu, wyrok byłby oczywisty. Brałam takie rozwiązanie pod uwagę.

Oczernianie osób zaangażowanych w pomoc kotom jest na forum bardzo częste. I kotom nie służy.

Jeżeli ktos przyjmuje pod swój dach tzw. trudne przypadki - to ma wśród kotów dużą śmiertelność. I czasem sobie nie radzi.Takim osobom należy pomóc - a nie niszczyć je.

Nie sztuka opiekować się ślicznymi, zdrowymi kotkami, na które jest wielu chętnych.

To tyle.

dokładnie :!: :!: :!:
Szkoda, że tak mało tu mądrych wypowiedzi. Pieniactwo, awantury i prywatne rozgrywki.

cangu

Od: Pt maja 09, 2008 21:17

Post » Wto lip 20, 2010 12:03 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

cangu pisze:
Miuti pisze:Ja sama mam zakocony i zapsiony dom.
Ja sama byłam obiektem ataków, w których posłużono się wyjątkowo ohydnym kłamstwem.
Od totalnego potępienia uratowało mnie to, że... pewne rzeczy byłam w stanie udowodnić dzięki posiadanym urzędowym dokumentom. A tak! Gdyby sprawa trafiła do sądu, wyrok byłby oczywisty. Brałam takie rozwiązanie pod uwagę.

Oczernianie osób zaangażowanych w pomoc kotom jest na forum bardzo częste. I kotom nie służy.

Jeżeli ktos przyjmuje pod swój dach tzw. trudne przypadki - to ma wśród kotów dużą śmiertelność. I czasem sobie nie radzi.Takim osobom należy pomóc - a nie niszczyć je.

Nie sztuka opiekować się ślicznymi, zdrowymi kotkami, na które jest wielu chętnych.

To tyle.

dokładnie :!: :!: :!:
Szkoda, że tak mało tu mądrych wypowiedzi. Pieniactwo, awantury i prywatne rozgrywki.

Naprawdę jesteś przekonana/y, że dyskutantom nie chodzi o koty? Że kotom jest dobrze w przekoconych domach? :roll:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto lip 20, 2010 13:32 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Lepiej w przekoconych domach gdzie koty mają człowieka,niż w schronie gdzie umierają z tęsknoty za człowiekiem...
Gosiara

Post » Wto lip 20, 2010 13:37 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

20 kotów na jednego człowieka? :shock: to żart...? gdzie tu czas na głaski, skoro doba ma tylko 24h?

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto lip 20, 2010 13:39 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Cameo pisze:20 kotów na jednego człowieka? :shock: to żart...? gdzie tu czas na głaski, skoro doba ma tylko 24h?

Cameo - nie zaczynajmy znów dyskusji o domach wielozakoconych... 8)
U mnie jest więcej i nie widzę, żeby narzekały na brak głasków akurat. :wink:

I to nie ilość była akurat moim powodem, dla którego nabrałam dystansu do IKI6.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Wto lip 20, 2010 13:59 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

Cameo pisze:20 kotów na jednego człowieka? :shock: to żart...? gdzie tu czas na głaski, skoro doba ma tylko 24h?

a moze ktos jest w domu?pomyslałas o tym/
a moze nie kazdy kot "życzy'sobie głasków...Juz ja widze mojego Saszke jak go na rece biore...geba w sznytach..ale sam sie łasi....Skoro ktos ma 20 i uwaza,ze daje rade to dlaczego mu nie wierzyc...Ja mam nascie-ciut nie dzieścia i na pewno moje koty sa u mnie szczesliwe....bo Zadbane, leczone sa i najedzone...

tak, tak(powiedziały mi mruczac do uszka)
Ładowanie do schronu uważam za okrucieństwo i teraz coraz bardziej przekonuje sie na forum ,ze EUTANAZJA w wielu przypadkach to wybawienie....
i niedawno przyjełam okaleczonego kota....ślepyZERO telefonów....nawet siuska ma obcietego...wyrzucony jak śmieć...boi sie, robi pod siebie, gryzie , piszczy...uderza sie głowa w sprzety, padaczka....i sraczka(serio0-Sraczke juz opanowalismy...ucieczki na głos człowieka tez...i dzisiaj sukces..nie robił pod siebie od kilku godzin tylko do kuwetki,gdzie go zaniosłam...

Czytam watek o kolekcjonerstwie....ciekawe to jest...myslałam ,ze tu ktos podsumowanie zrobił...a tu znowu...
a i jeszcze dodam...ze ten kot pewnie zostanie u mnie "wiecznym tymczasem'bo nie wyobrazam sobie przez 5 lat tymczasowac kota, a potem go oddać

Jeździc po innych jest dobrze....nie mozna zabronić.....Kazdy popełnia błedy...i powinien własne gary dogladać ....
IKA6 żyje i ma sie dobrze...jak wiele innych osób jakie odeszło z forum(bez aferek,ale z obrzydzenia)
Gdyby nie kilka osób jakim pomagam i wspieram tez by mnie tu nie było..Ja przezyłam szyderstwa i jestem mocniejsza...i przez rok wiele sie nauczyłam ...
Warto watek -śmierdziel -numer-n-ty podsumować i zamknąć....
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lip 20, 2010 14:02 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

BOZENAZWISNIEWA pisze:

a moze ktos jest w domu?pomyslałas o tym/
a moze nie kazdy kot "życzy'sobie głasków...Juz ja widze mojego Saszke jak go na rece biore...geba w sznytach..ale sam sie łasi....Skoro ktos ma 20 i uwaza,ze daje rade to dlaczego mu nie wierzyc...Ja mam nascie-ciut nie dzieścia i na pewno moje koty sa u mnie szczesliwe....bo Zadbane, leczone sa i najedzone...

tak, tak(powiedziały mi mruczac do uszka)
Ładowanie do schronu uważam za okrucieństwo i teraz coraz bardziej przekonuje sie na forum ,ze EUTANAZJA w wielu przypadkach to wybawienie....
i niedawno przyjełam okaleczonego kota....ślepyZERO telefonów....nawet siuska ma obcietego...wyrzucony jak śmieć...boi sie, robi pod siebie, gryzie , piszczy...uderza sie głowa w sprzety, padaczka....i sraczka(serio0-Sraczke juz opanowalismy...ucieczki na głos człowieka tez...i dzisiaj sukces..nie robił pod siebie od kilku godzin tylko do kuwetki,gdzie go zaniosłam...

Czytam watek o kolekcjonerstwie....ciekawe to jest...myslałam ,ze tu ktos podsumowanie zrobił...a tu znowu...
a i jeszcze dodam...ze ten kot pewnie zostanie u mnie "wiecznym tymczasem'bo nie wyobrazam sobie przez 5 lat tymczasowac kota, a potem go oddać

Jeździc po innych jest dobrze....nie mozna zabronić.....Kazdy popełnia błedy...i powinien własne gary dogladać ....
IKA6 żyje i ma sie dobrze...jak wiele innych osób jakie odeszło z forum(bez aferek,ale z obrzydzenia)
Gdyby nie kilka osób jakim pomagam i wspieram tez by mnie tu nie było..Ja przezyłam szyderstwa i jestem mocniejsza...i przez rok wiele sie nauczyłam ...

Czy ty w ogóle wiesz o czym mówisz? 8O Naprawdę nie widzisz problemu zbieractwa? Bo ja tak! IKA6 być może ma się dobrze... Ciekawe, czy jej kotom tak samo dobrze w tłumie?
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto lip 20, 2010 14:04 Re: Liwia_ i jej pytania do IKI6

BOZENAZWISNIEWA pisze:Czytam watek o kolekcjonerstwie....ciekawe to jest...myslałam ,ze tu ktos podsumowanie zrobił...a tu znowu...

Prosiłam dziesiątki razy o merytoryczną dyskusję, Ty sama, Bożeno, obiecywałaś wiele razy się tu już nie wypowiadać.
Nad podsumowaniem właśnie zaczęłam pracować. To jednak nie jest post, który można sklecić w ciągu paru minut, a na dłuższe posiedzenie przy komputerze niestety nie mogłam sobie w ciągu ostatnich tygodni pozwolić.

Wypowiedzi takie, jak wytłuszczona będę zgłaszała do moderacji.
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

[poprzednia][następna]