WAW. Pola ma DS! 21.04.2016 ['] :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 19, 2010 21:58 Re: WAW. Pola- ANEMIA, nowe lepsze wyniki s. 21, potrzebny DS :D

Będziemy czekać, ile trzeba :wink:
Ona w zasadzie nawet do wychodzącego domu by się nadawała - i tak się nie ruszy z kolan dalej niż do michy i kuwety :ryk:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon lip 19, 2010 22:15 Re: WAW. Pola- ANEMIA, nowe lepsze wyniki s. 21, potrzebny DS :D

Moze nawet jest to kot, ktory jezdzi koleja. :lol: :lol: :lol:

margaretka2002

Od: Śro lis 11, 2009 22:38

Post » Pon lip 19, 2010 22:23 Re: WAW. Pola- ANEMIA, nowe lepsze wyniki s. 21, potrzebny DS :D

To się okaże :lol:

OKI

Post » Wto lip 20, 2010 7:39 Re: WAW. Pola- ANEMIA, nowe lepsze wyniki s. 21, potrzebny DS :D

Cześć Polciu!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto lip 20, 2010 8:02 Re: WAW. Pola- ANEMIA, nowe lepsze wyniki s. 21, potrzebny DS :D

Cześć :?
Duża nie dała śniadania :placz: Mówi, że to jakaś kocia "solidarność" ma być :evil: Ja nie chcę "solidarności", ja chcę śniadanieeeee :!: :crying: :crying: :crying:

OKI

Post » Wto lip 20, 2010 9:24 Re: WAW. Pola- ANEMIA, nowe lepsze wyniki s. 21, potrzebny DS :D

trzeba zgłosić do Straży dla Zwierząt przypadek głodzenia i maltretowania kota!!!!!!!!!!! :!:

biedna Polunia.... :roll: - a już myśleliśmy, że tak dobrze trafiła........ :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Wto lip 20, 2010 11:37 Re: WAW. Pola- ANEMIA, nowe lepsze wyniki s. 21, potrzebny DS :D

Dobra, nie donoście - już dostała ekstra porcję :oops:

Przy okazji pokazałam oba badania wetowi (do tej pory tylko telefonicznie konsultowałam, bo tam gdzie jest leczona nie chcę tych drugich wyników wyciągać). Stwierdził już ostatecznie, że poprawa jest wręcz niesamowita, a te zaburzone wyniki to jak najbardziej normalne jest w momencie, jak szpik rusza. Potwierdził też moje podejrzenia, co do wieku pannicy i to po samych wynikach badań (tzn. bez sugestii z mojej strony).
Powiedział, że ona musi być młodym kotem, bo u starszego nie ma szans na tak szybką poprawę żebyniewiemcobyłorobione :wink:
Czyli zamiast bezzębnej staruszki mamy szczerbatą pannicę w wieku bliżej nieokreślonym :lol:
Łodpicujemy, przypudrujemy, wyretuszujemy to i owo i może się jeszcze na sezon kociakowy załapie :ryk: :ryk: :ryk:

OKI

Post » Wto lip 20, 2010 15:06 Re: WAW. Pola- ANEMIA, nowe lepsze wyniki s. 21, potrzebny DS :D

OKI pisze:Dobra, nie donoście - już dostała ekstra porcję :oops:

Przy okazji pokazałam oba badania wetowi (do tej pory tylko telefonicznie konsultowałam, bo tam gdzie jest leczona nie chcę tych drugich wyników wyciągać). Stwierdził już ostatecznie, że poprawa jest wręcz niesamowita, a te zaburzone wyniki to jak najbardziej normalne jest w momencie, jak szpik rusza. Potwierdził też moje podejrzenia, co do wieku pannicy i to po samych wynikach badań (tzn. bez sugestii z mojej strony).
Powiedział, że ona musi być młodym kotem, bo u starszego nie ma szans na tak szybką poprawę żebyniewiemcobyłorobione :wink:
Czyli zamiast bezzębnej staruszki mamy szczerbatą pannicę w wieku bliżej nieokreślonym :lol:
Łodpicujemy, przypudrujemy, wyretuszujemy to i owo i może się jeszcze na sezon kociakowy załapie :ryk: :ryk: :ryk:

No po takiej kosmetyce to na bank :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto lip 20, 2010 21:16 Re: WAW. Pola- ANEMIA, nowe lepsze wyniki s. 21, potrzebny DS :D

Cześć Pinda-Polinda.Prawdziwe Pindy do kosmetyczki chodzą,wybierz się i ty.Duża ma urlop,to chętnie cię umówi w jakimś wziętym salonie.Kocie Spa,odnowa biologiczna i już lepiej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zdjęć nie trzeba będzie retuszować.

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Śro lip 21, 2010 15:08 Re: WAW. Pola- ANEMIA, nowe lepsze wyniki s. 21, potrzebny DS :D

Foty z dziś, na razie bez retuszu :wink:
Obrazek
Obrazek

I w zasadzie wszystkie tak dziś wyglądają, pozostałe tylko mniej zaplute :lol:

OKI

Post » Śro lip 21, 2010 20:49 Re: WAW. Pola- ANEMIA, nowe lepsze wyniki s. 21, potrzebny DS :D

OKI pisze: Czyli zamiast bezzębnej staruszki mamy szczerbatą pannicę w wieku bliżej nieokreślonym :lol:

to jeszcze proszę o sztuczną szczękę dla pannicy :wink:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Śro lip 21, 2010 20:52 Re: WAW. Pola- ANEMIA, nowe lepsze wyniki s. 21, potrzebny DS :D

Killatha pisze:
OKI pisze: Czyli zamiast bezzębnej staruszki mamy szczerbatą pannicę w wieku bliżej nieokreślonym :lol:

to jeszcze proszę o sztuczną szczękę dla pannicy :wink:

Jak szaleć to szaleć - implanty się wstawi :twisted:

OKI

Post » Śro lip 21, 2010 21:30 Re: WAW. Pola- ANEMIA, nowe lepsze wyniki s. 21, potrzebny DS :D

Z dość tragicznej sytuacji zrobił się jak zwykle humorystyczny wątek. :1luvu: Najbardziej lubię,jak ktoś pisze,że tymczas nieograniczony.Kot jest u mnie,dopóki nie znajdzie domu. :piwa:
Pola nie wygląda już źle,naprawdę widać różnicę.Jest w doskonałym stanie psychicznym,a to przekłada się na taki postęp w leczeniu.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro lip 21, 2010 21:37 Re: WAW. Pola- ANEMIA, nowe lepsze wyniki s. 21, potrzebny DS :D

Jest w aż zbyt dobrym stanie psychicznym, coraz bardziej jej się chce rządzić :mrgreen:
I właśnie się drze w łazience - niestety muszę ją zamykać, jak idę spać, bo naprawdę futro leci i widzę, że moje zaczynają się chować po kątach :?
Poza tym wesoło - kota wygląda i czuje się coraz lepiej. Tuczymy i czekamy na porządek z paszczą. A w międzyczasie pucujemy futerko :lol: Już jest naprawdę nieźle - może jutro mi się uda jakieś foty bez flesza zrobić, to będzie widać lepiej, jak to wygląda.

OKI

Post » Śro lip 21, 2010 21:50 Re: WAW. Pola- ANEMIA, nowe lepsze wyniki s. 21, potrzebny DS :D

OKI, ale numer :!: :!: :!: u Ciebie to nawet geriatria podskakuje jak małolaty :mrgreen:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

[poprzednia][następna]