Ona w zasadzie nawet do wychodzącego domu by się nadawała - i tak się nie ruszy z kolan dalej niż do michy i kuwety

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Dobra, nie donoście - już dostała ekstra porcję![]()
Przy okazji pokazałam oba badania wetowi (do tej pory tylko telefonicznie konsultowałam, bo tam gdzie jest leczona nie chcę tych drugich wyników wyciągać). Stwierdził już ostatecznie, że poprawa jest wręcz niesamowita, a te zaburzone wyniki to jak najbardziej normalne jest w momencie, jak szpik rusza. Potwierdził też moje podejrzenia, co do wieku pannicy i to po samych wynikach badań (tzn. bez sugestii z mojej strony).
Powiedział, że ona musi być młodym kotem, bo u starszego nie ma szans na tak szybką poprawę żebyniewiemcobyłorobione![]()
Czyli zamiast bezzębnej staruszki mamy szczerbatą pannicę w wieku bliżej nieokreślonym
Łodpicujemy, przypudrujemy, wyretuszujemy to i owo i może się jeszcze na sezon kociakowy załapie![]()
![]()
OKI pisze: Czyli zamiast bezzębnej staruszki mamy szczerbatą pannicę w wieku bliżej nieokreślonym
Łodpicujemy, przypudrujemy, wyretuszujemy to i owo i może się jeszcze na sezon kociakowy załapie![]()
![]()
Killatha pisze:OKI pisze: Czyli zamiast bezzębnej staruszki mamy szczerbatą pannicę w wieku bliżej nieokreślonym
![]()
to jeszcze proszę o sztuczną szczękę dla pannicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 112 gości