mar_tika pisze:Kochani szukamy lokalu !!!!!Rozglądajcie się!!!
A tam na Widoku to juz definitywnie przepadło?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar_tika pisze:Kochani szukamy lokalu !!!!!Rozglądajcie się!!!
Iweta pisze:Madziula pisze:dzień dobry wtorkowo
Marta: świetna ta twoja kociarka![]()
ps. MIKUŚ czy to ty zbierasz kapsle z piw zagranicznych??
Nie Mikuś, tylko ja a własciwie mój synMa już prawie 3 tys.
Nie tylko zagraniczne , moga być tez Polskie , unikatowe, stare, z maleńkich browarów itp
Jakby ktos miał chętnie przyjmę
Mara S pisze:gosiakot pisze:
Nie wiem jak inni ale ja jestem wykończona informacjami o śmierci kolejnych kotów małych i dużych - WYKOŃCZONA.
Ja też nie mam siły - tyle ich odchodzi w tak krótkim czasie: Coco, Mordzia, Abi... Coco to nawet nie zdążyła na żadne zdjęcie się załapać![]()
Na dodatek u mojej karmicielki, której kota (jednego już tylko z 5) wożę do weta bo ona już psychicznie, fizycznie a przede wszystkim finansowo nie daje rady po 16 latach opieki nad kotami bezdomnymi ze Środuli - też kiepskie wieści. Nasza Ela stwierdziła u niego jakieś tam zapalenie limfocytarne czy jakoś tak w gardle, na łukach podniebiennych ale teraz Ela poszła na urlop i byłam w Abacusie ale nie u Golby a u tego Młodego - Maćka - i niestety rak - złośliwy, raczej nieusuwalny. To już drugi identyczny nowotwór u kota tej kobietyBo jednego już kiedyś nie wybudziła z narkozy po takiej diagnozie. Jak by tego było mało ma jeszcze kotkę, z piwnicy, którą jak "ciachaliśmy" na Brynowie ponad rok temu to też jej takiego raka stwierdzili
Jak to w ogóle możliwe, żeby u jednej osoby połowa kotów miała taki sam nowotwór?
Mara S pisze:mar_tika pisze:Kochani szukamy lokalu !!!!!Rozglądajcie się!!!
A tam na Widoku to juz definitywnie przepadło?
Iweta pisze:Teresa, czy na wakacjach było dobre piwko ? 8)
mar_tika pisze:Niestety od dłuzszego czasu mamy wilgoć na kociarni.Jezeli ktos ma jakiś pomysł lub sprawdzony srodek na grzyba prosze o kontakty na pw.
Kochani szukamy lokalu !!!!!Rozglądajcie się!!!1
Jeszcze jedno .Na na naszej stronie pojawiał się zakładka "Koty specjalnej troski" bede tam sukcesywnie umieszczała koty które cudem uratowałyśmy i te którym nie udało nam sie pomóc.Koty które były wyjątkowe, ktore zapadły nam w pamięć w swojej walce o życie
Czy ktoś ma pomysł na inny tytuł tej zakładki??Prosze o propozycje
terenia1 pisze:mar_tika pisze:Niestety od dłuzszego czasu mamy wilgoć na kociarni.Jezeli ktos ma jakiś pomysł lub sprawdzony srodek na grzyba prosze o kontakty na pw.
Kochani szukamy lokalu !!!!!Rozglądajcie się!!!1
Jeszcze jedno .Na na naszej stronie pojawiał się zakładka "Koty specjalnej troski" bede tam sukcesywnie umieszczała koty które cudem uratowałyśmy i te którym nie udało nam sie pomóc.Koty które były wyjątkowe, ktore zapadły nam w pamięć w swojej walce o życie
Czy ktoś ma pomysł na inny tytuł tej zakładki??Prosze o propozycje
Kurcze gdzieś na allegro mignął mi jakiś taki srodek, całkiem prosty w zastosowaniu i mozna go stosować w obecności ludzi i zwierząt, ale jak to bywa nie wiadomo jak z rzeczywistą skutecznością, muszę przejrzeć allegro co do nazwy zakładki pomysłu nie mam, ale "Koty specjalnej troski" kojarzy mi się z kotami chorymi wymagającymi specjalnego leczenia lub opieki.
mar_tika pisze:
Mnie nazwa "Koty specjalnej troski " też kojarzą się z kotami wymagającymi specjalnego leczenia ,ale które są obecnie pod naszą opieką.
A to jest też kącik poświęcony kotom które wyleczyłyśmy i znalazłyśmy domy i takim którym nie udało nam sie pomóc.
Dorota Wojciechowska pisze:A może "Zadziwiające koty i koty specjalnej troski"
Lub szare kaczątka i łabędzie
MIKUŚ pisze:Jak dla mnie po prostu:
"OCALENI" łatwo przetłumaczyć na angielski i dokładnie to samo znaczenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 739 gości