Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ifciastu pisze:Dziś Lenka idzie do siebie:) Ma juz wybrane imię- Bella, jedank nie będzie Cindy
ifciastu pisze:Dziś Lenka idzie do siebie:) Ma juz wybrane imię- Bella, jedank nie będzie Cindy
Rapadura pisze:sporo ja w poznaniu/przyjaciółka ma do wydania 4 zdrowe malutkie kociaki ale jak nikt nie weźmie to będą biegały po ogródkach działkowych i dalej się mnożyć....ehhh a czym to grozi sami wiecie...
dija pisze:Witam!
Czy adopcja Lesia (małego rudaska) nadal aktualna? Jesli tak-jestem zainteresowana przygarnięciem tego kociaczka.Jestem z Lublina i oferuję mu prawdziwy dom oraz pełną opiekę.
Czekamy z synem na info o rudym kociaczku-o takim małym rudzielcu właśnie marzymy:)
Pozdrawiam!
ifciastu pisze:lena już u siebie, wcisnęła się za szafę, zaraz po tym, jak przywitała się z Rolką- Barbi
paulina777 pisze::mrgreen:
jupi!
życia nie będziesz miała z Natanielkiem, jest MEEEEGA pieszczochemwciska się pyszczkiem na siłę w rękę, podskakuje, jak się stęskni to można się o niego zabić tak między nogami się kręci
Strasznie się cieszę, że kociaki będą razem
Shilay pisze:paulina777 pisze::mrgreen:
jupi!
życia nie będziesz miała z Natanielkiem, jest MEEEEGA pieszczochemwciska się pyszczkiem na siłę w rękę, podskakuje, jak się stęskni to można się o niego zabić tak między nogami się kręci
Strasznie się cieszę, że kociaki będą razem
To teraz już na pewno się zabiję, bo Musia tak samo. Wystarczy, że mnie widzi i od razu biegnie do nóg i opowiada co się u niej działo.A największy cyrk jest jak coś jem. Czy to kanapka, czy to mięso z ziemniakami, czy płatki na mleku, we wszystko wciska pyszczek, przez co muszę jeść na stojąco.
A jak dostała mleko dla kociąt, to liznęła ze dwa razy, raczej bardziej z grzeczności i tyle było jej picia mleka. Najwidoczniej najsmaczniejszym wydaje się być to, co jest nieosiągalne.
Jeśli chodzi o odbiór kotka, to będę mogła podjechać jutro mniej więcej od 10 do 12, oczywiście, jeśli może być taka godzina. Ostatnio się zgubiłam, więc potrzebuję większego zapasu czasowego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka- i 16 gości