Moderator: Estraven

moś pisze:Piekny balkonMonia, goraco jest, moje tez dysza...
Marcelibu pisze:Meonik dostał lek nasercowy - Fortekor, już dawno kardiolog kazał dawać. Podałam już 1/4, bo kociszcze dalej ziaja i jest padnięty. Pięknie daje się przykrywać wilgotnymi, chłodnymi ręczniczkami. Na balkonie mu chyba najbardziej gorąco. Nie wiem, zabrać go? Podłoga jest nagrzana...
AgaPap pisze:Mój TŻ kupił takie specjalne kołki do styropianu, bo nasz blok też ocieplony i mówi, że wtedy nie trzeba się wkuwać do murów, bo wytrzyma![]()
Ale jak zrobi i sama sprawdzę na swoich ... kilogramach czy wytrzyma to dopiero mu uwierzę
AgaPap pisze:Biedne te futerka w takie gorąca, a ja oferma jak pomyślałam zeby kupić wiatraczek to w całej Świdnicy żadnego już nie uświadczysz w normalnej cenie
CoToMa pisze:Chciałam dzisiaj kupic wiatrak do kociarni przytuliskowej.
Nie ma, normalnie puste półki zostały
Marcelibu pisze:AgaPap pisze:Mój TŻ kupił takie specjalne kołki do styropianu, bo nasz blok też ocieplony i mówi, że wtedy nie trzeba się wkuwać do murów, bo wytrzyma![]()
Ale jak zrobi i sama sprawdzę na swoich ... kilogramach czy wytrzyma to dopiero mu uwierzę
Mogłabyś dopytać, jakie???!!! Ładnie proszę. I dokładny opis....
AgaPap pisze:
Wiesz co jutro postaram się fotkę zrobić i tutaj Ci wrzucić, to chyba najlepiej zobrazuje, bo po tym co TŻ mówi to nijak nie wiem jak to napisać - takie z bardzo szerokim gwintem - to jest jego opisI on mysli, że kobieta bedzie wiedziała co kupić
CoToMa pisze:Chciałam dzisiaj kupic wiatrak do kociarni przytuliskowej.
Nie ma, normalnie puste półki zostały
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 13 gości