H&M+L.M- krtań-będzie zabieg! Proszę o zamknięcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob lip 17, 2010 19:58 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

Piekny balkon :D Monia, goraco jest, moje tez dysza... :roll:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob lip 17, 2010 20:03 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

A mnie osiatkowane balkony dla kotków od jakiegoś czasu o spazmy zazdrosci przyprawiają :oops:

A jak siatka jest przymocowana do podłogi? Na jakieś śruby co jakiś czas? Bo tak to mi wygląda na fotkach? Nie dawaliście listwek na siatkę dodatkowo czy ja jestem ślepa? :wink:

Bo mój TŻ dzisiaj miał siatkować okno u nas w sypialni, ale przez niedocukrzenie kota znajomej i jazde "na sygnale" do weta z nim stwierdził, że nie da już rady :twisted: A kotki nasze nawet nie mogą wyjść na parapet bidactwa :evil:

Meoś :1luvu:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Sob lip 17, 2010 20:07 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

Fajny balkon :D
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Sob lip 17, 2010 20:09 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

Na dole kołki są dosyć często i siatka b. mocno naciągnięta. Problemem jest to, że ściana boczna, lewa, ta uwidoczniona na zdjęciu, jest ocieplona styropianem, jak cały budynek. No i do tego styropianu się Paweł wkuwał. Ale obawa jest duża, że to nie wytrzyma, kołki sobie wyjdą razem z siatką. Mam jeszcze szansę, że wykuję w styropianie dziury do betonu i do tego się przyszpili siatkę.

Meonik dostał lek nasercowy - Fortekor, już dawno kardiolog kazał dawać. Podałam już 1/4, bo kociszcze dalej ziaja i jest padnięty. Pięknie daje się przykrywać wilgotnymi, chłodnymi ręczniczkami. Na balkonie mu chyba najbardziej gorąco. Nie wiem, zabrać go? Podłoga jest nagrzana...
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob lip 17, 2010 20:11 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

moś pisze:Piekny balkon :D Monia, goraco jest, moje tez dysza... :roll:

Ale z pysiem otwartym?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Sob lip 17, 2010 20:12 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

Marcelibu pisze:Meonik dostał lek nasercowy - Fortekor, już dawno kardiolog kazał dawać. Podałam już 1/4, bo kociszcze dalej ziaja i jest padnięty. Pięknie daje się przykrywać wilgotnymi, chłodnymi ręczniczkami. Na balkonie mu chyba najbardziej gorąco. Nie wiem, zabrać go? Podłoga jest nagrzana...

Ja bym wzięła do domu, duża różnica temperatur (nagrzany balkon/ mokre ręczniki) chyba nie jest za dobra...
...

CoToMa

Post » Sob lip 17, 2010 20:13 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

Zabierz :roll:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob lip 17, 2010 20:18 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

Zabieram!

Marcelibu

Post » Sob lip 17, 2010 20:24 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

Mój TŻ kupił takie specjalne kołki do styropianu, bo nasz blok też ocieplony i mówi, że wtedy nie trzeba się wkuwać do murów, bo wytrzyma :D
Ale jak zrobi i sama sprawdzę na swoich ... kilogramach czy wytrzyma to dopiero mu uwierzę :oops:

Biedne te futerka w takie gorąca, a ja oferma jak pomyślałam zeby kupić wiatraczek to w całej Świdnicy żadnego już nie uświadczysz w normalnej cenie :twisted:
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko

AgaPap

Post » Sob lip 17, 2010 20:26 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

Chciałam dzisiaj kupic wiatrak do kociarni przytuliskowej.
Nie ma, normalnie puste półki zostały :evil:
...

CoToMa

Post » Sob lip 17, 2010 21:02 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

AgaPap pisze:Mój TŻ kupił takie specjalne kołki do styropianu, bo nasz blok też ocieplony i mówi, że wtedy nie trzeba się wkuwać do murów, bo wytrzyma :D
Ale jak zrobi i sama sprawdzę na swoich ... kilogramach czy wytrzyma to dopiero mu uwierzę :oops:

Mogłabyś dopytać, jakie???!!! Ładnie proszę. I dokładny opis....
Ostatnio edytowano Sob lip 17, 2010 21:04 przez Marcelibu, łącznie edytowano 1 raz

Marcelibu

Post » Sob lip 17, 2010 21:04 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

AgaPap pisze:Biedne te futerka w takie gorąca, a ja oferma jak pomyślałam zeby kupić wiatraczek to w całej Świdnicy żadnego już nie uświadczysz w normalnej cenie :twisted:

CoToMa pisze:Chciałam dzisiaj kupic wiatrak do kociarni przytuliskowej.

Gdy ja kupowałam tydzień temu była ich w L.Eclercu cała masa... :(

Marcelibu

Post » Sob lip 17, 2010 21:47 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

Marcelibu pisze:
AgaPap pisze:Mój TŻ kupił takie specjalne kołki do styropianu, bo nasz blok też ocieplony i mówi, że wtedy nie trzeba się wkuwać do murów, bo wytrzyma :D

Mogłabyś dopytać, jakie???!!! Ładnie proszę. I dokładny opis....

Wiesz co jutro postaram się fotkę zrobić i tutaj Ci wrzucić, to chyba najlepiej zobrazuje, bo po tym co TŻ mówi to nijak nie wiem jak to napisać - takie z bardzo szerokim gwintem - to jest jego opis :twisted: I on mysli, że kobieta bedzie wiedziała co kupić :twisted:

AgaPap

Post » Nie lip 18, 2010 7:18 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

AgaPap pisze:
Wiesz co jutro postaram się fotkę zrobić i tutaj Ci wrzucić, to chyba najlepiej zobrazuje, bo po tym co TŻ mówi to nijak nie wiem jak to napisać - takie z bardzo szerokim gwintem - to jest jego opis :twisted: I on mysli, że kobieta bedzie wiedziała co kupić :twisted:

O, jak fanie!!! Poproszę! To ja od razu pojadę do OBI, kupię takie i podmienię. Dziś idą jakieś straszne burze (już mam przygrywkę) i boję się, że mi wyrwie siatkę z tej słabszej "ściany". Podziękuj ode mnie TŻetowi :D !

Marcelibu

Post » Nie lip 18, 2010 12:06 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

CoToMa pisze:Chciałam dzisiaj kupic wiatrak do kociarni przytuliskowej.

sorry za off ale chyba ważne:
tylko allegro. Nie wiem jaka jakość ale ceny przyzwoite i przede wszystkim jeszcze są aczkolwiek zanim się przymierzyłam i kupiłam, co trwało z 10 min, to już poszły 2 sztuki 8O

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

[poprzednia][następna]