Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny kremowo/rudy arystokrata

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lip 14, 2010 22:14 Re: Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny kremowo/rudy arystokrata

sisay pisze:To nie podejście, po prostu bardzo ciężko się takie coś czyta. Błędy też rażą w oczy, ale da się przeżyć, nie każdy miał z polskiego piątki i nie każdemu przeglądarka podkreśla na czerwono 8)
No ale kropkę wstawić, albo przecinek, to chyba nie taki problem...

Kciuki za Paździoszka, może w końcu fajny domek się trafi? :ok:

:ok:
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Czw lip 15, 2010 6:45 Re: Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny kremowo/rudy arystokrata

Z polskiego zawsze mialam 5 niestety juz pisalam ze pisanie klawiatura ekranowa sprawia baaardzo duzo problemow bardzo mi przykro z tego co piszecie ja tu pomoc probuje a takie rzeczy czytam. ok chcialabym poprostu uciac temat i dowiedziec sie o Pazdzioszku

MajeczkaIwanka

Od: Nie lip 11, 2010 10:12

Post » Czw lip 15, 2010 11:25 Re: Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny kremowo/rudy arystokrata

Marija, puk puk, gdzie się podziewasz????
Ja też chętnie dowiem się czegoś nowego o kociaku
Obrazek Obrazek

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Post » Czw lip 15, 2010 21:49 Re: Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny kremowo/rudy arystokrata

Jestem, jestem delfinku :D
Zabieganam, bo mamy dużą akcję sterylizację łódzkich Ludojadów :cry: artykulik w tabloidzie rozpętał piekło i teraz trzeba ciąć na cito, choć kasy brak.
A Paździoszek :?:
Bardzo, bardzo źle znosi upały :cry: ochładzam, poję i wyobrażam sobie jakby to było, gdybym to ja miała takie grube futro...
Kić nastraszył nas solidnie. Kupiliśmy taki wielopoziomowy drapak, którego głównym okupantem jest właśnie Paździu. No i zeskoczył, kolega, z tego drapaka jakoś tak niefortunnie, że skręcił/wybił/potłukł łapkę. Łapka spuchła, kot kuleje :( Dostał jakieś zastrzyki w lecznicy i musimy jeździć na lasery. Ale już opuchlizna prawie zeszła, ale kot leży w cieniu, rozciągnięty, ruch ogranicza do minimum....
Co zaś do szukania Paździuniowi Domku- ja nawet byłabym gotowa go oddać, ale TŻ uparcie twierdzi, ze on to już taki nasz jest całkiem-całkiem :oops: :oops: :roll:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Pt lip 16, 2010 9:28 Re: Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny kremowo/rudy arystokrata

Jest jakaś granica czasowa, poza którą kot przestaje być tymczasem.
I chyba właśnie Twój TŻ ją zobaczył.
Ciekawa jestem, co dalej :roll:
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Pt lip 16, 2010 9:30 Re: Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny kremowo/rudy arystokrata

Jest jakaś granica czasowa, poza którą kot przestaje być tymczasem.
I chyba właśnie Twój TŻ ją zobaczył.
Ciekawa jestem, co dalej :roll: bo z drugiej strony ma sznasę na fajny do u MajeczkaIwanka
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Pt lip 16, 2010 19:34 Re: Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny kremowo/rudy arystokrata

Wiec prosze sobie mna nie zawracac głowy niech zostanie tam gdzie go kochaja

MajeczkaIwanka

Od: Nie lip 11, 2010 10:12

Post » Pt lip 16, 2010 23:52 Re: Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny kremowo/rudy arystokrata

marija pisze:Co zaś do szukania Paździuniowi Domku- ja nawet byłabym gotowa go oddać, ale TŻ uparcie twierdzi, ze on to już taki nasz jest całkiem-całkiem :oops: :oops: :roll:

No co, TŻowi też się coś od życia należy :mrgreen: .
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Sob lip 17, 2010 16:35 Re: Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny kremowo/rudy arystokrata

Ale w ten sposób blokujemy miejsce dla jakiejś biedy z ulicy czy piwnicy :? ten argument jednak TŻa nie przekonuje i mówi, że "to tylko jeden Paździu, który kłopotliwy nie jest" i "że jak będzie pilna potrzeba i nóż na gardle to i tak nie odmówimy przecież"
No i jak tu rozdzielić tak ze sobą zżytch dżentelmenów :?: Podrzućcie jakiś pomysł, jeśli macie....
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Sob lip 17, 2010 17:51 Re: Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny kremowo/rudy arystokrata

Mój TŻ, który twierdzi, iż nie lubi kotów, wczoraj powiedział, że może byśmy tak Gandalfa (tymczasa) zostawili... :twisted:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Nie lip 18, 2010 13:48 Re: Sir Paździoch z pudła-brytkopodobny kremowo/rudy arystokrata

:ryk: och, ci faceci :1luvu:
Obrazek Obrazek

talamasca

Od: Czw gru 25, 2008 1:03

[poprzednia]