Kto by przy tylu kotach w kolekcji pamiętał, które `a`, które nie - istotnym jest, żebym ja się nie pogubiła.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pixie65 pisze:Jaka Ona śliczna...![]()
Tak, wiem
Agn pisze:Taki mi się zestaw słów plącze po głowie.
Selekcja. Eliminacja. Eutanazja. Sterylizacja [wręcz przymusowa]. Rasowy [w konsekwencji uprzywilejowany]. Przymus [określonej linii światopoglądowej]. Regulamin [szczegółowy - odstępstwo karane].
...
Fundacja KOT pisze:Becia_73 ma rację, na zdjęciu nie widać jak bardzo szylkretka jest zmarnowana
niedawno Agn odebrała jej wyniki krwi - podobnie jak poprzednie, są dobre
Agn pisze:Koty.
Z wieści optymistycznych. Dwie schroniskowe panienki otrzymały zielone światło do adopcji. Basza - bo ładnie się goi rana pod pachą. Pepa - bo opiekunowie się po nią nie zgłosili i kier. schroniska podjęła decyzję, by wdrożyć postępowanie adopcyjne. Co też postaram się zrobić dla obu panienek. Może przy okazji 'sprzedam' i inne koty, które uznam za gotowe do adopcji. Tylko proszę nie rozliczać mnie z tempa - adopcje to dla mnie dopust boży, a czytając niektóre wątki to odczuwam przymus skontrolowania wszystkich moich domu stałych, do których oddałam koty. Ale niech się nie boją ci, którzy mają kota ode mnie - nie zrobię tego.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 275 gości