KociŻłobek u Seji. Jumi, Iwo [*]...czy wychodzimy na prostą?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 17, 2010 9:42 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Blusik pisze:Idziesz do niezbyt dużego sklepu i rozmawiasz z miłą ekspedientką, że potrzebujesz wołowinę swieżynkę, bo TŻ na surowo żre :D, albo uczciwie, że jak kocięta sraczki dostaną, to próbkę do Sanepidu oddasz. Nie kupujemy mielonego.

chyba ze mielą na miejscu :ok:

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Sob lip 17, 2010 9:46 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Ogólnie to mi zależy na tym , żeby te qupale im się unormowały...bo raz mają gęste i fajne innym razem sraczą :?
Już kombinuję , bo męczy mnie to...
Ivo i Hoga mają najlepsze qupale i twarde jak diabli...reszta robi kleksy...

Ivuś już praktycznie normalnie łazi, wyszła z niego taka pierdółka :ryk: co mnie widzi to tak przeciągliwie miaukoli :D żali się :)

Tak się zastanawiam, że jak kuraki te hormony dostają, to może Kali trochę...kocurzeje...może dlatego mu takie "ćwiczenia " do główki wpadły...???

Dziwnie mi w domu...ani jednego żywego kota... jakoś tak pusto...od 1999 zawsze jakiś kot się kłaczył w mieszkaniu , a teraz nic...

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Sob lip 17, 2010 9:48 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Blusik pisze:Przestaw na TOTW
Jak mają po 3 miesiące to spokojnie dadzą radę bez namaczania.

To nie chodzi o to , że nie dają rady czy cuś, tylko ,żeby coś mokrego było :) nie samo suche dzień w dzień...

seja

Post » Sob lip 17, 2010 9:52 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

A czy mogę maluchom dać surowej piersi z kuraka? mam w zamrażalniku, dałabym im jako "mokre" w południe jak odwiedzę...
Asia panikuje...jak zwykle...ja tam bym im cały czas suche dawała aż kupki się unormują...może Hodze i Gadze po cichu gdzieś trochę mokrego...przecie nie zemrą z głodu :)
A u Asi michy wiecznie pełne :twisted:
Piją dużo wody....
TOTW też Asia ma, zaniosłam jej trochę na próbę i smakowało bardzo i dużym i małym (większym)
Ja tam też uważam że TOTW lepszy niż nawet weterynaryjny Royal :roll: i tańszy...
Ostatnio edytowano Sob lip 17, 2010 9:54 przez Marea, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Sob lip 17, 2010 9:53 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Marea pisze:A czy mogę maluchom dać surowej piersi z kuraka? mam w zamrażalniku, dałabym im jako "mokre" w południe jak odwiedzę...
Asia panikuje...jak zwykle...ja tam bym im cały czas suche dawała aż kupki się unormują...może Hodze i Gadze po cichu gdzieś trochę mokrego...przecie nie zemrą z głodu :)
Piją dużo wody....

jak kura to lepiej chociaz sparzona, nie surowa

Poker71

Post » Sob lip 17, 2010 9:54 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Sobie w -4, -5 przemrozimy, ale potem rozmrażamy więc na to samo wychodzi :D
Obrazek

Blusik

Od: Czw lut 22, 2007 22:29

Post » Sob lip 17, 2010 9:56 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

UHM, mówisz? moje domowe uwielbiają surową pierś i co rano dostają troszku jak Pańcio robi sobie swoje dietetyczne obiadki do pracy :twisted:
Obrazek

Marea

Post » Sob lip 17, 2010 9:57 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Marea pisze:A czy mogę maluchom dać surowej piersi z kuraka? mam w zamrażalniku, dałabym im jako "mokre" w południe jak odwiedzę...
Piją dużo wody....

Hoga i Gaga wycyckane i one się nie boją mnie molestować o żarcie jak są głodne...są wtedy wręcz namolne...
Jak próbowałam na samym suchym jechać to te dwie wytrzymały 24h...a później łaziły za mną i molestowały...skapitulowałam...

A propos picia wody :) wieczorem daj im dwie 0.5l miski z wodą, bo dziś rano , mimo że wieczorem napełniałam , była puściutka...
Taka duża szklana micha powinna być albo na suszarce albo w szafce z kubkami i talerzami.

seja

Post » Sob lip 17, 2010 9:58 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Głowa mnie boli, popiłam troszku wczoraj :roll:
Zaaraz z kotami do weta, moimi - bo oba coś z gardłem mają a później do Asi...
Obrazek

Marea

Post » Sob lip 17, 2010 10:01 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

seja pisze:
Hoga i Gaga wycyckane i one się nie boją mnie molestować o żarcie jak są głodne...są wtedy wręcz namolne...
Jak próbowałam na samym suchym jechać to te dwie wytrzymały 24h...a później łaziły za mną i molestowały...skapitulowałam...

A propos picia wody :) wieczorem daj im dwie 0.5l miski z wodą, bo dziś rano , mimo że wieczorem napełniałam , była puściutka...
Taka duża szklana micha powinna być albo na suszarce albo w szafce z kubkami i talerzami.

Asia, molestują bo wiedzą żeś mietka, moje koty tez mnie molestują, szczególnie Shila :roll:

Asia weź Ty idź na plaże i naładuj baterie i sioo z forum, odpoczywaj, o maluchy się nie martw....
Obrazek

Marea

Post » Sob lip 17, 2010 10:03 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Marea pisze:Asia, molestują bo wiedzą żeś mietka, moje koty tez mnie molestują, szczególnie Shila :roll:

Asia weź Ty idź na plaże i naładuj baterie i sioo z forum, odpoczywaj, o maluchy się nie martw....

Asia ma taki instynkt macierzynski, ze lada chwila futrem bedzie chciala porosnac zeby kociaki mialy jak u mamy :ryk:

Poker71

Post » Sob lip 17, 2010 10:07 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Poker71 pisze:
Marea pisze:Asia, molestują bo wiedzą żeś mietka, moje koty tez mnie molestują, szczególnie Shila :roll:

Asia ma taki instynkt macierzynski, ze lada chwila futrem bedzie chciala porosnac zeby kociaki mialy jak u mamy :ryk:

Gorzej Krysiu...ja ciągle z tymi kotami sama w domu i w domu...zaczynam się obawiać, że zamiast brać prysznic będę się wylizywać ...spać zwinięta w kłębek...albo drapać stopą za uchem(a jestem rozciągnięta i zakładam obie za głowę i nie byłby to problem...)

seja

Post » Sob lip 17, 2010 10:07 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

seja pisze:
Piją dużo wody....

Suche najlepiej wrzucić jako ostatni posiłek :D Najlepiej, żeby Marzenka zaczęła :D Nie będzie kogo molestować :D

Marzenko odbieraj tylko telefony ode mnie, bo ona może z nieznanego Ci numeru zadzwonić :D
Obrazek

Blusik

Post » Sob lip 17, 2010 10:09 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

seja pisze:
Poker71 pisze:

Gorzej Krysiu...ja ciągle z tymi kotami sama w domu i w domu...zaczynam się obawiać, że zamiast brać prysznic będę się wylizywać ...spać zwinięta w kłębek...albo drapać stopą za uchem(a jestem rozciągnięta i zakładam obie za głowę i nie byłby to problem...)

Ja się obawiam, że myć się przestaniesz, bo kotki będą zachwycone twoim zapaszkiem :D
Obrazek

Blusik

Post » Sob lip 17, 2010 10:09 Re: Trójmiasto koci żłobek u seji... prosimy o $ na maluchy!!

Marea pisze:Głowa mnie boli, popiłam troszku wczoraj :roll:
Zaaraz z kotami do weta, moimi - bo oba coś z gardłem mają a później do Asi...

Tylko zrób coś dla mnie, proszę Cię baaaaaaaardzo.
Jak wrócisz od Weta zmień ubranie, buty jak będziesz do mnie szła... z tym PP...jeszcze trochę to matę z Octaniseptem zainstaluję przed drzwiami do domu wraz ze śluzą dekontaminacyjną...

Wpadam w paranoję...

seja

[poprzednia][następna]