Jurand*Kot Niebieski*Białaczka* Jest dobrze

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 16, 2010 13:50 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

chyba tak ,bo jedne banerki mi sie udaja ,a drugie nie .....Jury nie chce wejść 8O
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Pt lip 16, 2010 14:42 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

A ja go widzę w banerkach waszych :)...
Kciuki za malucha!!! :ok: :ok: :ok:
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Pt lip 16, 2010 14:53 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

RudyiSrebrnyKot pisze:A ja go widzę w banerkach waszych :)...
Kciuki za malucha!!! :ok: :ok: :ok:

Jakiś czas temu był link "Image" ale już znów jest banerek :) To albo tu na forum musiało się coś zadziać albo na serwerze gdzie jest umieszczony gif banerkowy ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt lip 16, 2010 16:35 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

ok. 15 idąc do weta spotkało mnie coś dziwnego :? podjechała straż miejska, wysiał pan i mówi,że ma zgłoszenie- chodzi tu w okolicy kobieta z dzieckiem na ręku?
to dziecko - to niby ma być Jurand jak myślę- bo chodzimy nie w kontenerze, tylko na małej podusi, przykryci kocykiem.
Kompletnie tego nie rozumiem? nawet jeśli to by było dziecko - to co, już chodzić z dzieckiem nie można?!
jakaś dewotka zauważyła i już jej to przeszkadza! pan przeprosił nas bardzo i poszedł
aha wiedział,ze zgłoszenia, że w zielonej sukience jestem
jestem obserwowana na trasie- dom-weterynarz :?

Jurandzik jak na razie bez większych zmian, sika ile się d ai gdzie się da, na qpki wstajei szuka miejsca
idą bardzo duże ilości podkładów

może ktoś ma na zbyciu trochę convalescenta? jest bardzo teraz potrzebny - ktoś pisała chyba o 1 sztuce ale już nie wiem gdzie? ale może ktoś jeszcze ma

bardzo proszę o zaglądanie na nasze bazarki, jesteśmy 3 razy dziennie u weta, cały czas walczymy
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Pt lip 16, 2010 17:11 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

to możesz się czuć bardzo bezpieczna ,babcie mają Was na oku jak coś :mrgreen:
nadrepczesz sie kobieto z ta podusią do weta ,oj nadrepczesz :ok: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pt lip 16, 2010 17:14 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

po tych kroplówkach Jurand zaczął robić qpki jak wariat 8O nie wiem czy to dobrze, czy nie?
norma teraz, to 3-4 razy dziennie jest i już nie ma zaparcia, jest normalnie? lekko luźno -ale to pewnie przez płyny

boje się jutra, bo lecznica do 14 i wiem, że będę musiała zabrać cały kroplówkowy sprzęt do domu i robić sama kroplówki, a najgorsze, to przepychanie welfronu -za kadżym razem przed podaniem płynów

Anna Rylska

Post » Pt lip 16, 2010 17:16 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

ale potrafisz to zrobić ?- napewno potrafisz :mrgreen:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pt lip 16, 2010 17:19 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

tak, tylko się boje, bo czasami robią się skrzepy i trzeba mocniej przepychać, a on ma takie małe łapeńki :( chudzieńkie łapeńki
czesio koliberek kochany :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Anna Rylska

Post » Pt lip 16, 2010 17:39 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

Dasz radę :1luvu: A że Jurandzik kupkuje dużo, to dobrze, Odetka się chłopak porządnie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt lip 16, 2010 18:00 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

Byle biegunki nie miał ;)... :) :ok:

Podziwiam, że sobie dajesz radę z takimi rzeczami jak kroplówki!...
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Pt lip 16, 2010 21:37 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

nadal tak samo :( ani lepiej ani gorzej
tylko śpi,leży, trochę się porusza
kiedy ten stan się zmieni?! ile to jeszcze ma trwać?!

Anna Rylska

Post » Pt lip 16, 2010 21:41 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

Aniu, już coraz bliżej do zdrowia. :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt lip 16, 2010 21:43 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

Pocieszajmy się, że nie jest gorzej. Jurandzik ma wolę walki w sobie, oby przezwyciężył to paskudne choróbsko! Fakt, że los go nie oszczędza :( Na szczęście ma Ciebie :1luvu: Jurandziku, zdrówka słodziaku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt lip 16, 2010 22:12 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

Znaczy mohery czuwają widzę :mrgreen:

Trzymaj się tam, bo jesteś dzielniejsza z dzielniejszych :ok: Pogoda wszystkich rozwala psychicznie, a dzis to juz normalnie masakra, powietrze jest gęste jak zupa. Burza-nie burza nic nie dała, nie wiem czy nie jest nawet parniej. Ale to w końcu przecież minie. I Jurandowy impas też :ok: :ok: :ok:
Czy wety widzą poprawę ? :roll:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt lip 16, 2010 22:18 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

Burza? :roll: Sąsiad z góry wodę spuścił, i to był chyba najgłośniejszy wodno-dźwiękowy akcent dzisiejszego dnia... masakra.
Jeszcze mi się przypomniało, że dobrze też chłodzą takie wkłady do lodówek turystycznych, są co prawda sztywne, bo plastikowe i trochę krócej są chłodne, ale też nie aż tak zimne, żeby krzywdę zrobić. A kosztują grosze, w Decathlonie czy Go sporcie za kilka złotych widziałam.
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

[poprzednia][następna]