Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
daggie pisze:Dzięki za odpowiedzi i pytania o mój stan zdrowia![]()
Rany się goją i już nie boli, odzyskałam ruchomość w stawach, jest gitTylko siniaki mi wyszły... no i tam gdzie były najmocniej wbite zęby - koło łokcia - porobiły się takie jakby ropne pryszcze pod strupem (?), nie miałam nigdy takiego czegoś, ale myślę, że to wylezie na zewnątrz.
A dzisiaj jesteśmy właśnie po sterylce kotki![]()
Pan Dr zrobił "od ręki", czekałam pod gabinetemTeraz koteczka leży se zamknięta w łazience, a raczej pełza po podłodze, bo coś jej się nie podoba w pudełku
Filuś od razu zakumał, że coś się dzieje - ON JUŻ WIEMimo, że zamknęłyśmy go z mamą w pokoju na czas zagospodarowywania kotki w łazience. A Filuś po wyjściu z pokoju od razu udał się pod łazienkę i węszy, węszy, węszy
Małego kotka odseparowałyśmy od matki już przedwczoraj. Wzięła go sąsiadka, przyszła wczoraj nas z nim odwiedzić bo nie chciała go samego w domu zostawiać.
No i mój dziarski Filuś - ten bohater, który gonił osiedlowe kundle - wystraszył się maluśkiej, białej, puchatej kuleczkiMa biedaczek traumę teraz
Jakie macie pomysły na zaprzyjaźnienie sierściuchów?
Na razie siedzą/leżą po dwóch stronach drzwi. Kratka w drzwiach zaklejona, więc się nie widzą, tylko czują.
Jeszcze nikt na nikogo nie fuczał, nie buczał ani nie syczał.
Bedzie dobrz?
daggie pisze: Na razie siedzą/leżą po dwóch stronach drzwi. Kratka w drzwiach zaklejona, więc się nie widzą, tylko czują.
Jeszcze nikt na nikogo nie fuczał, nie buczał ani nie syczał.
Bedzie dobrz?
daggie pisze:Kurde no
W pokoju mamy kotka już póki co próbowała wykonać dwa ataki (?) na mamę - nie wiem jak to nazwać, ale gdy mama chciała wziąć ją na ręce, to chciała ją użreć i zasyczała, a gdy chciała tylko jej przesunąć pudełko, to próbowała się na nią rzucić.
Mama jest załamana, miała nadzieję, że kotka się uspokoi po tej sterylizacji.
daggie pisze:Łohoho.
Zdrapałam se strupa, co skrywał tego ropnego "pryszcza". I teraz mam w skórze wielkie, czerwone dziurskoCzy to na pewno o to chodziło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 23 gości