Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Poprawię się.
(...).
Agn pisze:casica pisze:W zasadzie co miałam do powiedzenia, powiedziałam.Agn pisze:[BTW - czy w związku z tym, że posiadam ubezpieczenie zdrowotne, poddaję się regularnym badaniom kontrolnym - dentysta, ginekolog, badania krwi i moczu raz w roku, systematyczne przyjmowanie przeze mnie leków zapisanych przez lekarza na stałe i tych w razie konieczności - zmienia to jakoś postrzeganie przez Ciebie mojego sposobu na życie? Czy doczekam się modyfikacji Twojej oceny wysnutej na podstawie mojego wstępniaka? Mam ochotę napisać to, co wiele moich oponentek mi pisało: 'nic o mnie nie wiesz', a ja mam ochotę dodać: a nawet z tej ogromnej ilości tekstu jaką naprodukowałam na forum niewiele jesteś w stanie wywnioskować.]
![]()
![]()
Agn pisze:casica pisze:W zasadzie co miałam do powiedzenia, powiedziałam.Agn pisze:[BTW - czy w związku z tym, że posiadam ubezpieczenie zdrowotne, poddaję się regularnym badaniom kontrolnym - dentysta, ginekolog, badania krwi i moczu raz w roku, systematyczne przyjmowanie przeze mnie leków zapisanych przez lekarza na stałe i tych w razie konieczności - zmienia to jakoś postrzeganie przez Ciebie mojego sposobu na życie? Czy doczekam się modyfikacji Twojej oceny wysnutej na podstawie mojego wstępniaka? Mam ochotę napisać to, co wiele moich oponentek mi pisało: 'nic o mnie nie wiesz', a ja mam ochotę dodać: a nawet z tej ogromnej ilości tekstu jaką naprodukowałam na forum niewiele jesteś w stanie wywnioskować.]
![]()
![]()
mirka_t pisze:Wykropkowanie i upominanie nie zmieni faktu, że mam rację. Stronniczość moderacji jest powalająca, ale oczywiście to moje prywatne zdanie i zapewne zbiera mi się na bana.
Czy wolno napisać mi, że moja robota jest gówniana?
marikita pisze:Mirko, w sprawie moderacji wysłałam PW do administratora.
mirka_t pisze:Wykropkowanie i upominanie nie zmieni faktu, że mam rację. Stronniczość moderacji jest powalająca, ale oczywiście to moje prywatne zdanie i zapewne zbiera mi się na bana.
Czy wolno napisać mi, że moja robota jest gówniana?
vega013 pisze:Agn pisze:casica pisze:W zasadzie co miałam do powiedzenia, powiedziałam.Agn pisze:[BTW - czy w związku z tym, że posiadam ubezpieczenie zdrowotne, poddaję się regularnym badaniom kontrolnym - dentysta, ginekolog, badania krwi i moczu raz w roku, systematyczne przyjmowanie przeze mnie leków zapisanych przez lekarza na stałe i tych w razie konieczności - zmienia to jakoś postrzeganie przez Ciebie mojego sposobu na życie? Czy doczekam się modyfikacji Twojej oceny wysnutej na podstawie mojego wstępniaka? Mam ochotę napisać to, co wiele moich oponentek mi pisało: 'nic o mnie nie wiesz', a ja mam ochotę dodać: a nawet z tej ogromnej ilości tekstu jaką naprodukowałam na forum niewiele jesteś w stanie wywnioskować.]
![]()
Agn pisze:casica pisze:W zasadzie co miałam do powiedzenia, powiedziałam.
Mam wrażenie, że niezależnie od tego, co byś napisała, casica myśli schematycznie. Zakodowała sobie, że jesteś zbieraczką, więc dopasowuje swój wizerunek Ciebie do wydumanej rzeczywistości. Jako zbieraczka nie możesz dbać o swoje zdrowie, bo jesteś zafiksowana na punkcie kotów. Sama wiesz, co dla kotów najlepsze, więc nie przejmujesz się diagnozą wetów. Znęcasz się nad kotami, eksperymentując na nich lub pozwalając im umierać w cierpieniu. Wystarczyłoby, gdyby odwiedziła Cię. Zobaczyłaby czyściutkie mieszkanko i stadko zrelaksowanych, wyluzowanych kotów. Poznałaby Ciebie - Człowieka pełnego ciepła, z sercem i wiedzą zajmującego się kociarstwem. W dodatku kociarstwem wymagającym specjalnej troski.
Uważam też, że za bardzo przejmujesz się opiniami osób, które nie mają pojęcia o tym, co robisz. Moja Babunia miała powiedzonko na każdą okazję. Gdyby żyła, z całą pewnością powiedziałaby Ci, że jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził. Dodałaby jeszcze to, co już pisałam Ci w poprzednim wątku o hospicjum: "Psy szczekają, karawana jedzie dalej". Proszę, nie dopuść do tego, żeby wpisy osób, które nie potrafią nawet przeczytać ze zrozumieniem Twoich postów, psuły Ci humor. Postaraj się zdystansować, nie przejmować się nimi. Masz swój sposób na życie i to jest Twoje życie, Twój sposób. Nie musisz nikomu tłumaczyć, dlaczego właśnie tak żyjesz, co w tym wszystkim jest dla Ciebie najważniejsze i dlaczego. To jest Twój wybór i Ty się w nim sprawdzasz. Jeżeli ktoś nie docenia ani Ciebie, ani tego, co robisz - to tylko świadczy o nim.
mirka_t pisze:Casica według miłość własna jest najtańsza i naprostsza. Cechy tej miłości dostrzegam u Ciebie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, septicemia i 244 gości