RUDZIK Z S.U.K. MA DOM W SIEMIANOWICACH DZIEKI BETAKA :):):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 16, 2010 8:38 Re: PIĘKNY RUDZIK Z S.U.K. SZUKA DOMU I WSPARCIA FIN - TYCHY !!

:idea:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt lip 16, 2010 10:19 Re: PIĘKNY RUDZIK Z S.U.K. SZUKA DOMU I WSPARCIA FIN - TYCHY !!

Hop do góry! Może ktoś chłodzi się przed kompem i wypatrzy :wink:
:ok: :ok: :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Pt lip 16, 2010 11:55 Re: PIĘKNY RUDZIK Z S.U.K. SZUKA DOMU I WSPARCIA FIN - TYCHY !!

A jak ze zdrówkiem u ślicznego? :kotek:
Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek

Rapadura

Od: Czw lip 15, 2010 16:42

Post » Pt lip 16, 2010 14:42 Re: PIĘKNY RUDZIK Z S.U.K. SZUKA DOMU I WSPARCIA FIN - TYCHY !!

Betaka pisze:Hop do góry! Może ktoś chłodzi się przed kompem i wypatrzy :wink:

czy ktos zapala do tego pieknego koteczka rownie goracym uczuciem jak powietrze w ostatnich dniach? :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie lip 18, 2010 19:11 Re: PIĘKNY RUDZIK Z S.U.K. SZUKA DOMU I WSPARCIA FIN - TYCHY !!

Kolejny porzucony a dokładniej wywalony z auta młody biało - czarny kociak ...
PILNIE TDT , DT , DS . DO ŚRODY JEST BEZPIECZNY A POTEM CO , SCHRON CZY POWRÓT NA ULICE BO JA GO NIE MOGĘ WZIĄĆ :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lip 19, 2010 13:19 Re: PIĘKNY RUDZIK Z S.U.K. SZUKA DOMU I WSPARCIA FIN - TYCHY !!

Rapadura pisze:A jak ze zdrówkiem u ślicznego? :kotek:

Na dzień dzisiejszy jest OK ,ale jak tylko sika to muszę obserwować czy sie nie zmniejsza strumień i czy nie ma krwi w moczu ...
Cały czas próbuje go przekonać do suchego RC urinary bo RC urinary saszetki są potwornie drogie i je biorę na kreskę od weta .
Czasami po suchym wymiotuje i nie chce go jeść i bardzo miauczy a to jest dla niego stres a stres może pogorszyć jego stan zdrowia i koło się zamyka :roll:
Więc rano po nocy dostaje suche którym wręcz pluje a potem od 2 do 3 saszetek na dobę więc koszty jego utrzymania sa kolosalne :roll:
Czy ktoś może kupić choć jedną saszetkę :?
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lip 19, 2010 13:20 Re: PIĘKNY RUDZIK Z S.U.K. SZUKA DOMU I WSPARCIA FIN - TYCHY !!

Rudzik, piękny miziasty rudzielec wciąż czeka na domek :ok:

Betaka

Post » Pon lip 19, 2010 13:35 Re: PIĘKNY RUDZIK Z S.U.K. SZUKA DOMU I WSPARCIA FIN - TYCHY !!

Justa&Zwierzaki pisze:Kolejny porzucony a dokładniej wywalony z auta młody biało - czarny kociak ...
PILNIE TDT , DT , DS . DO ŚRODY JEST BEZPIECZNY A POTEM CO , SCHRON CZY POWRÓT NA ULICE BO JA GO NIE MOGĘ WZIĄĆ :cry: :cry: :cry:

ILE JESZCZEEEE ! jakaś czarna rozpacz w tym roku :(
Czy te stworzenia nazywane ludźmi maja jakies sumienia ??????!!!!!!!
Może osobny wątek :?:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon lip 19, 2010 14:41 Re: PIĘKNY RUDZIK Z S.U.K. SZUKA DOMU I WSPARCIA FIN - TYCHY !!

jasdor pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Kolejny porzucony a dokładniej wywalony z auta młody biało - czarny kociak ...

ILE JESZCZEEEE ! jakaś czarna rozpacz w tym roku :(
Czy te stworzenia nazywane ludźmi maja jakies sumienia ??????!!!!!!!
Może osobny wątek :?:

ja tylko w obrebie mojego osiedla codzien widze kota w potrzebie. Dzis jak wracalam z banku to pod jednym skepem zauwazylam malego czarnego kiciusia. Ale kiedy sie do niego zblizylam (chcialam sprawdzic, czy da sie pomiziac, czy miziak jest, czy na tzw "wolnosci urodzony", ale zwial. Jednak mysle ze to nie dziki ale nieufny, bojazliwy kotek, bo nie zwial jak tylko zaczynalam sie zblizac, ale kiedy bylam juz blisko i nie zwial daleko, tylko na tyle, zebym go nie mogla dosiegnac. Wczoraj jak do kosciola szlam widzialam pieknego buraska, ale o ile to ten kot o ktorym mysle, to ma moze z poltora roku, 2 lata... tylko drobny jest jak maly kociak. Troche nieufny, jak ma dobry dzien, da sie pomiziac. Czasem ktos z bloku pod ktorym go widzialam da mu cos do jedzenia. Ma tam okienko piwniczne. Na przeciwko mnie jest niewielki budynek biurowy. Tam sobie urzeduje czarny kicius, dorosly. Kiedys do mnie podszedl dal sie poglaskac po lepku, ale potem drapnal (a charakteru przypomina mi Prime). A jeszcze jedna pieknosc kocia, dorosla, troche charakterna, prawdopodobnie bita, kopana... tez ja czesto spotykam jak do kosciola ide. Troche miziasta jest, podobnie jak Prima tez. To tylko w promieniu kilkuset metrow od mojego domu! A gdzie reszta osiedla, gdzie reszta miasta?! Wyc mi sie chce, jak to wszystko widze! Ile kotow z takimi samymi dolegliwosciami jak Rudzik na tej "wolnosci" nie dozywa 3 roku zycia? Ile takich umiera, jako mlode koty, bo nikt im nie chce pomoc, wola przejsc obojetnie... Rudzik mial mimo wszystko szczescie, wielkie szczescie, ze chociaz w DT sie znalazl. A tych DT wciaz za malo, jak na lekarstwo, i sa przekocone!
Ludzie! Opamietajcie sie wreszcie! :cry:
Rudziku, szczesciarzu wielki, mam nadzieje, ze Twoj limit szczescia jeszcze sie nie wyczerpal i gdzies czeka na ciebie ten wlasciwy domek! Bardzo bym chciala, zebys zaznal w zyciu wiele szczescia jeszcze, bo jestes mlodym kotem, cale zycie przed toba i mozesz jeszcze tyle szczescia zaznac, ile nie jestes w stanie sobie teraz wyobrazic! Zaslugujesz na to wszystko! Zasugujesz, bo jestes dobrym kotkiem, wspanialym przyjacielem, wiernym, oddanym, potrafisz tak bardzo kochac... No i jestes bardzo dzielny w tej swojej chorobie! :) Czyli podsumowujac: wspanialy, wyjatkowy kot! Tylko gdzie ten wyjatkowy domek dla wyjatkowego kota? :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon lip 19, 2010 16:18 Re: PIĘKNY RUDZIK Z S.U.K. SZUKA DOMU I WSPARCIA FIN - TYCHY !!

cześć Rudasku!

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Wto lip 20, 2010 8:22 Re: PIĘKNY RUDZIK Z S.U.K. SZUKA DOMU I WSPARCIA FIN - TYCHY !!

Czy Rudzik znajdzie dom ????
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lip 20, 2010 13:23 Re: PIĘKNY RUDZIK Z S.U.K. SZUKA DOMU I WSPARCIA FIN - TYCHY !!

Justa&Zwierzaki pisze:Czy Rudzik znajdzie dom ????

Wierzę, że tak. Nieustające kciuki za to są :ok:

Betaka

Post » Wto lip 20, 2010 13:24 Re: PIĘKNY RUDZIK Z S.U.K. SZUKA DOMU I WSPARCIA FIN - TYCHY !!

:?:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Śro lip 21, 2010 9:12 Re: PIĘKNY RUDZIK Z S.U.K. SZUKA DOMU I WSPARCIA FIN - TYCHY !!

W kwestii przypomnienia, o Rudziku w szerszym ujęciu :wink:
Jak napisała Izydorka: "wszystkie rude koty są specjalnej troski i wyjątkowo proludzkie, milutkie, kochane, pieszczotliwe ... takie kocie Kubusie Puchatki o określonych rozmiarów rozumku."
A więc za domek dla Rudzika :ok:

Betaka

Post » Czw lip 22, 2010 16:55 Re: PIĘKNY RUDZIK Z S.U.K. SZUKA DOMU I WSPARCIA FIN - TYCHY !!

Betaka pisze:W kwestii przypomnienia, o Rudziku w szerszym ujęciu :wink:
Jak napisała Izydorka: "wszystkie rude koty są specjalnej troski i wyjątkowo proludzkie, milutkie, kochane, pieszczotliwe ... takie kocie Kubusie Puchatki o określonych rozmiarów rozumku."
A więc za domek dla Rudzika :ok:

ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]