Dziewczyny, podnoście tamten wątek, bo ja nie będę jutro miała czasu... A ankietę adopcyjną wysłano mailem do potencjalnego DS? Ankieta jest na stronie AFN-u w dziale Adopcje, razem z umową adopcyjną kota
Panią, która chciałaby oferować domek stały dla Fionki prosimy o kontakt z Lidką_Park lub ze mną (potrzebujemy danych kontaktowych, najlepiej adresu e-mail) Lidka_Park PW = http://forum.miau.pl/ucp.php?i=pm&mode=compose&u=29116 Do mnie też kontakt PW.
"Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego - zasługuje w ogóle na miano domu?"
Mark Twain
Sylwia, potrzebujemy login z forum albo e-mail Pani, która oferuje domek. W poście wyżej masz podlinkowane pw Lidki. Albo do mnie napisz, ja się z nią skontaktuję... Nie zostawiaj teraz Fionki, skoro dałaś nadzieję...
"Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego - zasługuje w ogóle na miano domu?"
Mark Twain
Sylwia, ale nie wydaje mi się, by ta Pani mieszkała i w Katowicach i w Sosnowcu...tu nie może być do wyboru, bo ktoś tam będzie musiał pojechać, poświęcić czas, paliwo... Proszę o konkrety. A w ogóle ta Pani jest Fioną zainteresowana? Z tego co widzę po jej postach, to jest zainteresowana paroma kotami o oryginalnym umaszczeniu... Masz jakąś korespondencję z tą Panią? Pisała cokolwiek do Ciebie w sprawie Fiony?
Majeczka była zachwycona Fioną.Jej kotek był bardzo podobny do niej.Dlatego Maja ma taki sentyment.... Maja mieszka w Sosnowcu ale pochodzi z Katowic.Po prostu wprowadziła mnie w błąd.
"Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - Louis Sabin
Sylwia, jeśli Maja jest zainteresowana Fioną na serio, czyli chce ją i tylko ją, to znajdziemy osobę na wizytę, ale to musi być na 100% pewne... Inaczej nie ma sensu gonić kogoś na taką wizytę. W ogóle coś się wyjaśniło? Bo to, że Maja się zachwyciła kociakiem jeszcze nie znaczy, że go zaadoptuje. Może zaproś Maję na wątek, niech napisze, jak sprawa się ma