Kasia D. pisze:Zofia&Sasza pisze:Kasia D. pisze: anulka111Jestem osoba zapracowana
Sądząc po ilosci czasu jaki spędzasz na forum, to śmiem watpić.
Zaczynam podejrzewać, że rzeczywiście o koty najmniej tu chodzi. Przypominam że tematem wątku nie jest tryb życia anulki111.
Jak ktos potrafi kłamac, ze jest zapracowany, to pewnie potrafi tez kłamac, ze nie moze pomóc kotom.[/quote]
Kasiu nie mam w zwyczaju kłamac- mam urlop aktualnie, normalnie pracuje w trzech pracach. Nie pracuję łopatą,więc często mam forum w tle na kompie otworzone.To źle?Mam przesłac kopie umów? Zanim zarzucisz komus kłamstwo,trzeba ciut tego kogoś znac.Najłatwiej kogos jak się nie ma argumentów probowac obrazić i potem zwiać.Pomagam tyle kotom ,ile moge i to akurat moja sprawa, natomiast zarzucanie komuś kłamstwa tylko dlatego ,ze rózni się od Ciebie poglądami to co jest? Może jak popracujesz jak ja z jednym dniem wolnym raz na dwa tygodnie zrozumiesz,co to jest zapracowanie.Co ten atak personalny na mnie mial wnieść do tematu? A może odwrócic uwagę od problemu ,jakim jest zbieractwo poza i na forum?